[İzmir - MT]

an 125 inat etti gitmek istemedi yıldırım la, lokman ustaya götürdük kandırdık yıldırım yola çıktı varmıştır şimdiye kadar, okan adada zaten, bana acil mesai çıktı ve benden dumanlar çıkıyor yarın akşam 19 00 gibi direk çıkacağım :cat:

semaver toplantısını kaçırınca bazı konulardan FRANSIZ kalıyorsunuz :p şimdi haftaya kadar KROM boruyu merak edin bakalım :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
krom boruyu merak ettiysen Kabataşlı ve Motokurt'a soracan, anlata anlata bitiremediler crom boruyu, :queen::queen:

Tut şunun ucunu döşeyelim abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Boru mu bu.. .ıratpen abiiiiiii............ :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yaz boyunca toplantı olacağını söyle perşembe vardiya yazmasınlar kışın çalışır açığı kapatırsın :queen:

Ah bir kabul etselerrrr:cherry::queen:,kışın da cumaları sıskıştırıvercem arayaaaaaa.:queen:

Son düzenleme:
an 125 inat etti gitmek istemedi yıldırım la, lokman ustaya götürdük kandırdık yıldırım yola çıktı varmıştır şimdiye kadar, okan adada zaten, bana acil mesai çıktı ve benden dumanlar çıkıyor yarın akşam 19 00 gibi direk çıkacağım :cat:

cengiz abi emre'yle birlikte o saatlerde yola çıkacaz..emre nin de mesaisi var ben de nöbetçiyim yarın.. iki çapulcuyla takılmak istersen haberleşelim birlikte giderük...

:queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::silent:

Bende kısmetse sabah çıkcam yola.Hatta şeytan dürtüyor bas git şimdi diye ama ben şeytana uymamakta direniyorum.Umarım sabaha kadar direnebilirim :queen:

İtalya seyahat işlerinin bitirir bitirmez ben de geliyorum kamyonla adaya. Haberleşelim isterseniz. Saatler uyarsa kamyonun kasasına atarım sizi. Gerçi ben sizin kaldığınız yerde kalmıcam. Yandaki kamp alanında kalıcam. Zira gece çok ses yapıyorsunuz ,uyuyamıyorum

İzmir'li dostlar; şehrinize kısa süreli uğrayacağım, kask ve mont alacağım MOTOMAX dışında tavsiye edebileceğiniz adreslere ihtiyacım var.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

İzmir'li dostlar; şehrinize kısa süreli uğrayacağım, kask ve mont alacağım MOTOMAX dışında tavsiye edebileceğiniz adreslere ihtiyacım var.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

neden motomax dışında başka bir yer istiyorsunuz? motomax gayet iyi bu konuda mağaza ismi veremem ama kahramanlarda bir çok mağaza var gezip bakacaksınız artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar