5.Sakarya Motosiklet Festivali

Sakarya motosiklet festivaline katılmak için ben engin abi cumartesi saat 7;30 gibi hareket ettik ve temiz yol ve manzara eşiliğinde sakaryaya vardık 150 yıllık mekanda kahvemizi içtik sonra festival alanına vardık çadırlarımızı kurduk tekrar sakaryaya gittik ıslama köfte ve içecek mevya aldık tekrar festival alanına döndük eglenmeye koyulduk pazar sabah erkenden ayrıldık bizim açımızdan çok iyi oldu maşukiye ve kartepeye çıkıp paralıyoldan ve elini istanbul yaptık bir gezimizide bitirmiş olduk sağ ve salimen evlermize döndük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

Harika bi motorunuz var çok beğeniyorum . Kazasız belasız ...

Saolun Teşekkür Ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------

nette sorun var anca parça parça atabiliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------

SON...

güzel bi gezi olmuş, fotolar da hoş. eski bi er6n kullanıcısı olarak kıskandım sizi :)

Kocaeli İl Temsilcisi
elinize tekerinize sağlık bizleri imrendiriyorsunuz çok güzel gezi olmuş keşke zaman bulabilsekte ahhhhh ahhh içim gitti şimdi :):cat::rendeer:

eroldayı , güzel bir etkinlikti sizlerle orada karşılaşamadığımıza üzüldüm , sahne öncesi desperadost ile kamp çıkışında ise speedy ile çok kısa görüşebildik...

halbuki sizinlede çadırlarımız yakınmış artık bir dahaki sefere ...

yollarda görüşmek üzere...

Hizliupload.com

ilaç ne kelime sevgili eroldayı pan zehir hayat hayat...:):rendeer::cat:

Doğru Söze Nedenir ki :cat:

eroldayı , güzel bir etkinlikti sizlerle orada karşılaşamadığımıza üzüldüm , sahne öncesi desperadost ile kamp çıkışında ise speedy ile çok kısa görüşebildik...

halbuki sizinlede çadırlarımız yakınmış artık bir dahaki sefere ...

yollarda görüşmek üzere...

Hizliupload.com

Ogünle bende Görüştüm Sizinle Tanışa bilseydik keşke İnşaallah Başka zamana,Yinede memnun oldum

Kocaeli İl Temsilcisi
Doğru Söze Nedenir ki :cat:

Ogünle bende Görüştüm Sizinle Tanışa bilseydik keşke İnşaallah Başka zamana,Yinede memnun oldum

zaten erol dayının konusunu incelerken valla allah kalbimi biliyorya aklıma siz geldiniz dedim sizden için , bunlarda kesin o sebepten dolayı adapazarına geçiyor diye :cherry:

teşekkür ederim sevgili oğuz , çok memnun oldum sevgili arkadaşım anılmak gerçekten güzel şey , telefon açtığın sırada inan bana 230 derecenin karşısında kavruluyordum gibi bir şeydi 5 dk. sonra işim bitti kapının önüne çıkıp derin bir nefes çektim ,biraz terimi kurutup işe devam ettim , inşallah benim yerimede hava almışsınızdır :):rendeer:

zaten erol dayının konusunu incelerken valla allah kalbimi biliyorya aklıma siz geldiniz dedim sizden için , bunlarda kesin o sebepten dolayı adapazarına geçiyor diye :cherry:

teşekkür ederim sevgili oğuz , çok memnun oldum sevgili arkadaşım anılmak gerçekten güzel şey , telefon açtığın sırada inan bana 230 derecenin karşısında kavruluyordum gibi bir şeydi 5 dk. sonra işim bitti kapının önüne çıkıp derin bir nefes çektim ,biraz terimi kurutup işe devam ettim , inşallah benim yerimede hava almışsınızdır :):rendeer:

oralara kadar gelipte seni aramamak olur mu ?

merak edip tanışmak istediğim ender kişilerden birisisin umarım bir dahaki sefere şartlar daha müsait olur beraber hareket ederiz...

sevgiler saygılar

Super Moderator
Orada olmak güzeldi; tanıştığımız, uzun süre sonra görüştüğümüz herkesin bu güzellikteki payı için kendi adıma teşekkür ederim.

Umarım ve sanırım Sakarya'da herkesin hafta sonu çok güzel geçmiştir fakat şunu da söylemek isterim ki sizinkilerden daha da güzel bir haftasonunu:) güzel insanlarla, güzel yollarda, güzel yerlerde geçirmek benim için büyük bir mutluluktu.:rendeer:

F54

abi güzel gezi olmuş ama nerden bulduysan sakarya nın en meşhur köftecisini helal sana:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
oralara kadar gelipte seni aramamak olur mu ?

merak edip tanışmak istediğim ender kişilerden birisisin umarım bir dahaki sefere şartlar daha müsait olur beraber hareket ederiz...

sevgiler saygılar

allah razı olsun sevgili oğuz içten ve samimi düşüncelerin için nasip diyelim allah sağlık versinde inşallah birlikte gaz da basarız ,

her şey nasip gerçekten ...:cat::rendeer:

Orada olmak güzeldi; tanıştığımız, uzun süre sonra görüştüğümüz herkesin bu güzellikteki payı için kendi adıma teşekkür ederim.

Umarım ve sanırım Sakarya'da herkesin hafta sonu çok güzel geçmiştir fakat şunu da söylemek isterim ki sizinkilerden daha da güzel bir haftasonunu:) güzel insanlarla, güzel yollarda, güzel yerlerde geçirmek benim için büyük bir mutluluktu.:rendeer:

:cat:

abi güzel gezi olmuş ama nerden bulduysan sakarya nın en meşhur köftecisini helal sana:cat:

dört sene evvelde gitmiştim ama çok değişmiş, saol

Toprağımız bir, ancak orada iken tanışamamışız birdaha ki sefere inşallah,gerçi

http://img59.imageshack.us/img59/760/009jvf.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/3521/017gjp.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Bunlarda diğer çekmeyi başarabildiğim fotolar

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150219811839863.332511.769434862&l=a84b149704

kısmetse birdahaki geziye fotoğraf makinamı unutmadan gideceğim.:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
bmw f650 cs
Özer kardeşimle gitmek benim için zevkti onun sayesinde bu güzellikleri gördüm .Çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Toprağımız bir, ancak orada iken tanışamamışız birdaha ki sefere inşallah,gerçi

http://img59.imageshack.us/img59/760/009jvf.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/3521/017gjp.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Bunlarda diğer çekmeyi başarabildiğim fotolar

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150219811839863.332511.769434862&l=a84b149704

kısmetse birdahaki geziye fotoğraf makinamı unutmadan gideceğim.:queen:

çok güzel bir yerdi inşallah başka gezilerde tanışırız yinede memnun oldum geçen sene akcakocayada gitmiştim devlet cam gibi asfalt yapmış karasu yoluda öyleydi

Özer kardeşimle gitmek benim için zevkti onun sayesinde bu güzellikleri gördüm .Çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

sakarya gezilecek yerleri çok imrenmemek elde değil benim memleketimde istanbula 1100km uzaklıkta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar