- Konu Yazar
Arkadaşlar ehliyetimi 1 ay önce aldım bugün dominos pizza izmir/buca şubesine başvuru yaptım akşam 10 falandı bi form verdiler doldurdum eleman ihtiyacımız var zaten acil dedi yarın dönerler dedi ben alsancak dominos pizzaya başvurmuştum orada pizzacı arıyorlarmış gel çalış dediler 12 gün eğitim alınıyor daha sonra 750 tl maaş + sigorta + 1 öğün yemek 7,5 saat pizza pişiriyormuşuz 3 vardiya varmış ben olur falan dedim ama sonra düşündüm motorcular bahşiş falan daha çok alıyor duyumlarıma göre bide sen pişirip paketliyorsun dağıtım daha iyi geldi sonra bu akşam bucadaki şubeye başvurdum ben zaten bucada ikamet ediyorum burası hem evime de yakın şimdi bilgisi olanlara sormak isteklerim :
*Dominosta tam olarak motorculuk dışında başka iş yaptırıyorlarmı
*Bu şubeye başvuru yaptım maaş felan hiç birşey konuşmadık tahmini nolur maaşı vesaire.
*Bölgeyi çok iyi biliyorum ama 30dk olayında yetişemessem maaştan mı kesinti yapıyorlar mı
*Birde son olarak çalışma saatleri heryerde standart mı yani kaç saat çalışıcaz ?
şimdiden teşekkür ediyorum :queen:
*Dominosta tam olarak motorculuk dışında başka iş yaptırıyorlarmı
*Bu şubeye başvuru yaptım maaş felan hiç birşey konuşmadık tahmini nolur maaşı vesaire.
*Bölgeyi çok iyi biliyorum ama 30dk olayında yetişemessem maaştan mı kesinti yapıyorlar mı
*Birde son olarak çalışma saatleri heryerde standart mı yani kaç saat çalışıcaz ?
şimdiden teşekkür ediyorum :queen: