[MT İSTANBUL]Yine yollardayız rotamız çınarcık gezisi iptal edilmiştir

1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
5- CBR 1100 XX ( niyete gidelim )
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-

bende ordayım nasip kısmet olursa....

1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-

oradayım inş.:cat:

bu sefer geliyorum inş. adminim bol bol foto istiyorum ama :) benimde bir viraj fotom olsun.:mrgreen:
1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon

Düzeltme: 25inde okanın programında olucam gece 4gibi anca evde olurum hiç uyumasammı o gün napsam :D

Feribot kullanılcakmı? Kullanılcaksa feribot ücreti ne kadar acaba bide feribot sonrası gidiş dönüş tahmini kaç km olur?

Son düzenleme:
Super Moderator
Gezi hakkında sorular gelmiş;

- Öncelikle İstanbul'dan Yalova'ya geçmek için feribot kullanılacak.
- Feribot ücreti sürücü/yolcu dahil 10 TL. Aksi halde körfezden dolaşmak yol çalışmaları nedeniyle yorucu olabiliyor.

- Feribot Yalova Topçular iskelesinde duracak. Saatten anladığım kadarıyla burada bir 10-15 dakika daha beklenecek (muhtemelen İzmit'ten katılacaklar için). Feribot iskelesinden Yalova şehir merkezine kadar ~15 km kadar yol, oradan Çınarcık'a kadar bir ~15 km daha yol var. Çınarcık'a hangi yoldan gidileceğine göre değişecek olsa da, Yalova Merkez'den Çınarcık'a doğru geçecek kısım daha rahatltıcı geçecektir.

- Son durak da Çınarcık'ın 1.5 km kadar dışında ise, o yol da zorlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu buluşma saatlerini çok erken yapıyorsunuz. Tamam 9-10 çok erken değil ama o saatte avrupa yakasında bir yerde olsa neyse. Herkes Pendik-Tuzla civarında falan mı oturuyor :mrgreen:

Gezi hakkında sorular gelmiş;

- Öncelikle İstanbul'dan Yalova'ya geçmek için feribot kullanılacak.
- Feribot ücreti sürücü/yolcu dahil 8TL. Aksi halde körfezden dolaşmak yol çalışmaları nedeniyle yorucu olabiliyor.

- Feribot Yalova Topçular iskelesinde duracak. Saatten anladığım kadarıyla burada bir 10-15 dakika daha beklenecek (muhtemelen İzmit'ten katılacaklar için). Feribot iskelesinden Yalova şehir merkezine kadar ~15 km kadar yol, oradan Çınarcık'a kadar bir ~15 km daha yol var. Çınarcık'a hangi yoldan gidileceğine göre değişecek olsa da, Yalova Merkez'den Çınarcık'a doğru geçecek kısım daha rahatltıcı geçecektir.

- Son durak da Çınarcık'ın 1.5 km kadar dışında ise, o yol da zorlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.

ooo süper :) Havada bol güneşli ve sıcak olursa tadına doyulmaz bu gezinin :)

Super Moderator
150 cc scooter la gelsem grubu yavaşlatır mıyım?
sorun olacağını sanmıyorum ortalama 90-100 km hızla ilerliyoruz(daha doğrusu ilerlemeye çalışıyoruz :p geçen gezi 70 i geçemedik :mrgreen:)
Şu buluşma saatlerini çok erken yapıyorsunuz. Tamam 9-10 çok erken değil ama o saatte avrupa yakasında bir yerde olsa neyse. Herkes Pendik-Tuzla civarında falan mı oturuyor :mrgreen:

valla ben bakırköyden geliyorum düşün:)
felon da küçükçekmeceden gelicek sanırım:cyclopsan

1- alper_tim
2- innovacı
3- siyahatmaca
4- Camuka
6- Arjantinli69
7- jam session
8- ahmet93
9- Stepfunk
10-tekteker_ramço
11-unnamed-
12-Felon
13-RocknRolla
14-babaçi
15-Sato87
16-Fikri Aktaş

Bu Arada Alper Abi Boynerin Orda Buluşma Noktası Ayarlasan İYİ olur Bazı Arkadaşlar 1 Buluşma Noktasını Bilmiyorlar Yuvacık Gezisi Gibi Yapalım Boynerin Orda Buluşalım Şahsen Biz Ordaki Buluşma Noktasını Bilmiyoruz Ona Bi Ayar Çekersen Çok Sevinirim Teşekkürler Cvb ?? !!!!

Son düzenleme:
en son 3 ay önce gitmiştim çınarcığa.... köftesine bayılırım... yakınlarında olmak havasını solumak bile yetiyor bana....

sorun olacağını sanmıyorum ortalama 90-100 km hızla ilerliyoruz(daha doğrusu ilerlemeye çalışıyoruz :p geçen gezi 70 i geçemedik :mrgreen:)

valla ben bakırköyden geliyorum düşün:)
felon da küçükçekmeceden gelicek sanırım:cyclopsan

Tekidagdan gelen var. Mahmutbey giseleri 100 km kalanını siz düsünün. Yine en fazla yolu ben yapıcam sanırım

Super Moderator
Bu Arada Alper Abi Boynerin Orda Buluşma Noktası Ayarlasan İYİ olur Bazı Arkadaşlar 1 Buluşma Noktasını Bilmiyorlar Yuvacık Gezisi Gibi Yapalım Boynerin Orda Buluşalım Şahsen Biz Ordaki Buluşma Noktasını Bilmiyoruz Ona Bi Ayar Çekersen Çok Sevinirim Teşekkürler Cvb ?? !!!!
boynerin orda buluşma saati 7.30 hareket saati 7.40 nasıl olur:silent:
Tekidagdan gelen var. Mahmutbey giseleri 100 km kalanını siz düsünün. Yine en fazla yolu ben yapıcam sanırım

bencede öyle gözüküyor
hep en uzun yoluda sen yapıyorsun farkındamısın:p:queen:
vaktim olsaydı bi daha ki geziyi tekirdağ tarafında yapardım :pale:

boynerin orda buluşma saati 7.30 hareket saati 7.40 nasıl olur:silent:

bencede öyle gözüküyor
hep en uzun yoluda sen yapıyorsun farkındamısın:p:queen:
vaktim olsaydı bi daha ki geziyi tekirdağ tarafında yapardım :pale:

Süper Olur Alper Abi Bizde Senlen Gelırız İşte yOLLARII bılmedıgımız ıcın gec kalmayalım tesekkurler abım sag olasın sana seviyorum :D qweqwe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar