benimkisi belli değil gine avrupa yakası için toplu buluşup gidilir her sefer olduğu gibi
İşte halep işte arşın kardeşim bakarız niyet akibet meselesi....:cat:
benimkisi belli değil gine avrupa yakası için toplu buluşup gidilir her sefer olduğu gibi
Gezi hakkında sorular gelmiş;
- Öncelikle İstanbul'dan Yalova'ya geçmek için feribot kullanılacak.
- Feribot ücreti sürücü/yolcu dahil 8TL. Aksi halde körfezden dolaşmak yol çalışmaları nedeniyle yorucu olabiliyor.
- Feribot Yalova Topçular iskelesinde duracak. Saatten anladığım kadarıyla burada bir 10-15 dakika daha beklenecek (muhtemelen İzmit'ten katılacaklar için). Feribot iskelesinden Yalova şehir merkezine kadar ~15 km kadar yol, oradan Çınarcık'a kadar bir ~15 km daha yol var. Çınarcık'a hangi yoldan gidileceğine göre değişecek olsa da, Yalova Merkez'den Çınarcık'a doğru geçecek kısım daha rahatltıcı geçecektir.
- Son durak da Çınarcık'ın 1.5 km kadar dışında ise, o yol da zorlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir.
O son resimde totosu dönük adam benim![]()
sorun olacağını sanmıyorum ortalama 90-100 km hızla ilerliyoruz(daha doğrusu ilerlemeye çalışıyoruz150 cc scooter la gelsem grubu yavaşlatır mıyım?
Şu buluşma saatlerini çok erken yapıyorsunuz. Tamam 9-10 çok erken değil ama o saatte avrupa yakasında bir yerde olsa neyse. Herkes Pendik-Tuzla civarında falan mı oturuyor :mrgreen:
sorun olacağını sanmıyorum ortalama 90-100 km hızla ilerliyoruz(daha doğrusu ilerlemeye çalışıyoruzgeçen gezi 70 i geçemedik :mrgreen
valla ben bakırköyden geliyorum düşün
felon da küçükçekmeceden gelicek sanırım:cyclopsan
Tekidagdan gelen var. Mahmutbey giseleri 100 km kalanını siz düsünün. Yine en fazla yolu ben yapıcam sanırım
boynerin orda buluşma saati 7.30 hareket saati 7.40 nasıl olur:silent:Bu Arada Alper Abi Boynerin Orda Buluşma Noktası Ayarlasan İYİ olur Bazı Arkadaşlar 1 Buluşma Noktasını Bilmiyorlar Yuvacık Gezisi Gibi Yapalım Boynerin Orda Buluşalım Şahsen Biz Ordaki Buluşma Noktasını Bilmiyoruz Ona Bi Ayar Çekersen Çok Sevinirim Teşekkürler Cvb ?? !!!!
Tekidagdan gelen var. Mahmutbey giseleri 100 km kalanını siz düsünün. Yine en fazla yolu ben yapıcam sanırım
boynerin orda buluşma saati 7.30 hareket saati 7.40 nasıl olur:silent:
bencede öyle gözüküyor
hep en uzun yoluda sen yapıyorsun farkındamısın:queen:
vaktim olsaydı bi daha ki geziyi tekirdağ tarafında yapardımale: