Arkadaşlar merhaba. Ben de ehliyet alıyorum temmuz 2 de ilk sınav var. Geçenlerde istenilen belgeleri tamamlayıp sürücü kursuna bir uğradım. Bayağı bir dertliydiler. Bakanlık kursiyer kontenjanında sınırlamaya gitmiş. eskiden b ve a2 sınıfları farklı iken şimdi iki türü de aynı potada aynı kontenjanda eritme kararı almışlar. O yüzdendir ki artık a2 ya da diğer sınıflar farketmeksizin fiyat belirleniyor. Mesela bu dönemde bizim sürücü kursundan motor ehliyeti alan sadece 2 kişiyiz. Şimdi 300 lira olan kurs bedeli a2 için bundan sonra 500-600 lira arasında olacakmış. Sürücü kursu yetkililerinden bir kadın böyle anlattı durumu. Ve diğer masraflarla siz düşünün toplam maliyeti. Ben son döneme denk geldiğim için kendimi şanslı hissetmekle beraber, 20 yıldır motor kullanan birisi olarak ne kadar geç kaldığımı da anlatmadan geçmeyeceğim. Ama hayat budur, bazen hakkaten denk gelecek.
ehliyeti alalı 2. ay oldu olacak LAkin Yeni bir Yönetmelik Gelecek Dediler . bunu biliyorum ama Fiyatların 500-600 olacağını sanmıyorum Benim ehliyet herşey dahil 270-280 gibi tuttu .
He size 500-600 fiyat veren yer varsada benim tavsiyem okadar parayı vermeyin kimse sokakta bulmuyor parayı sonuçta. ..
Biraz daha araştırma yapın gerekirse. İl İlçe Kurslara Bakın .
Benim bulunduğum Yer '' Tekirdağ ''
Ehliyeti Aldığım yer : Malkara
Tekirdağ Kurs ücretler Genel: 350 - 400
Malkara kurs ücretleri genel : 250- 300
Hesabı kolay