[İzmir - MT]

bizde 2 emeklilik bekleyen ihtiyar bir gün çıkalım yola bakalım tekerler nereye götürecek :wiinkk::queen:

amcaa nerelerdesin bu gün saat 4ten sonra dışarımı çıktın amca çok kötü yagmur bastırdı valla :queen::queen::queen:

cuma akşam çok ciddi bir düzenleme ve programla serbest olarak saldım çayıra mevlam kayıra tarzı bir sürüşle adaya gidiyoruz orada buluşuyoruz :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

piknik mi? o nereden çıktı abim?

4. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı/Brunch
Muhittin Öztürk seni davet etti · Paylaş · Herkese Açık Etkinlik

davet etmişsin beni :rendeer:

cuma akşam çok ciddi bir düzenleme ve programla serbest olarak saldım çayıra mevlam kayıra tarzı bir sürüşle adaya gidiyoruz orada buluşuyoruz :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

4. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı/Brunch
Muhittin Öztürk seni davet etti · Paylaş · Herkese Açık Etkinlik

davet etmişsin beni :rendeer:

Doğru söylüyorsun abim. Cumartesi İstanbul'dan toplantı yapmaya gelecekler. Bende cumartesi geleceğim ya, unuttum senin cuma'dan gideceğini. Kusura bakmayasın abim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Cengiz abi, İstanbul'daymış o yahu :queen:

Doğru söylüyorsun abim. Cumartesi İstanbul'dan toplantı yapmaya gelecekler. Bende cumartesi geleceğim ya, unuttum senin cuma'dan gideceğini. Kusura bakmayasın abim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Cengiz abi, İstanbul'daymış o yahu :queen:

işte şimdi koptum :queen: geçengün toplantı var diyordun bende gideceksin sandım bir tutarsızlık var bu işte diyordum :mrgreen:

Süpermiş yaaa valla sadece ban özel sanıyordum; demek sadece ben kısa devre yapmıyormuşum :cherry::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

Vayyyyy şu dakika MT-İzmir grubu uykuya dalmış herkez offline :cherry:

Biz ayaktayız nede olsa evde tadilat tüm hızıyla devam ediyor.Cümleten hayırlı geceler...:cat:

[/COLOR]Vayyyyy şu dakika MT-İzmir grubu uykuya dalmış herkez offline :cherry:

Ne uykusu Amca sen şu saate bi bak:queen::queen:
Herkese hayırlı sabahlar:rendeer:

merhaba,
izmirde motosiklet malzemeleri satan dükkanlar ne tarafta genelde, nereyi önerirsiniz? bi disk kilidi almak istiyorum da, feyizoğlundan alcaktım, belki daha uygun bulurum diye düşündüm.

Süpermiş yaaa valla sadece ban özel sanıyordum; demek sadece ben kısa devre yapmıyormuşum :cherry::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

Vayyyyy şu dakika MT-İzmir grubu uykuya dalmış herkez offline :cherry:

Biz ayaktayız nede olsa evde tadilat tüm hızıyla devam ediyor.Cümleten hayırlı geceler...:cat:

amca senin uyuduğun saatte biz daha semaver başında sohbet te yeni ısınıyorduk, güneşi görünce eve döndük :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar