amcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hafta sonu gezi var adaya gidiyoruz. Hava durumu ile ilgili olarak bizi aydınlatırmısın... Yağmur var mı? Yağmur!...........:queen::queen::queen:
pikniğe gitmeyecekmisin ?
amcaa nerelerdesin bu gün saat 4ten sonra dışarımı çıktın amca çok kötü yagmur bastırdı valla :queen::queen::queen:
tüm bu yağmurlar AMCADAN ötürü![]()
piknik mi? o nereden çıktı abim?
cuma akşam çok ciddi bir düzenleme ve programla serbest olarak saldım çayıra mevlam kayıra tarzı bir sürüşle adaya gidiyoruz orada buluşuyoruz :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
4. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı/Brunch
Muhittin Öztürk seni davet etti · Paylaş · Herkese Açık Etkinlik
davet etmişsin beni :rendeer:
Doğru söylüyorsun abim. Cumartesi İstanbul'dan toplantı yapmaya gelecekler. Bende cumartesi geleceğim ya, unuttum senin cuma'dan gideceğini. Kusura bakmayasın abim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
Cengiz abi, İstanbul'daymış o yahu :queen:
Süpermiş yaaa valla sadece ban özel sanıyordum; demek sadece ben kısa devre yapmıyormuşum :cherry::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
Vayyyyy şu dakika MT-İzmir grubu uykuya dalmış herkez offline :cherry:
Biz ayaktayız nede olsa evde tadilat tüm hızıyla devam ediyor.Cümleten hayırlı geceler...:cat: