[Bursa - MT]

Mehmet, o tur yaklaşık kaç km ediyor meraktan sordum şimdi.
Bir de varsa tanıdıklarınız sorun bakalım, fidyekızık tarafında yollar son 1 haftadır yağışlar yüzünden berbat olmuş mudur? kestel'in doğu tarafı yağmur ve dolu nedeniyle çok zarar gördü hem ekili alanlar hem de bazı yollar diye duydum. öğrendek iyi olur diye düşünüyorum.

151rsfa sen birine artçı olmak mı istiyorsun yoksa ehliyetli biri sana artçı olsun mu diyorsun ben anlayamadım.

zekeriya; eh sen de katıl bu sefer ya, 2 senedir birlikte sürüş yapamadık kardeşim!

gökhan 07:30 geç değil mi; istersen kargalardan önce gidip kahvaltı edelim :p (08:30 olsun, 09:30'dan önce kahvaltıya başlarız kısmetse)

1000rr'dan çekinenler mehmet'in sürüşünü bilmiyorlar sanırım, merak etmeyin o canavarı scooterlar ile birlikte gezecek kadar düzgün ve yerinde kullanıyor.

bir de sonradan; biz duymadık çağırsaydınız gelirdik diyecekler varsa onlara da cepten felan ulaşın arkadaşlar, forumu takip etmek zor olabiliyor bazen. ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar güzel olur.

ben bu kadar yazıyom ama dur bakalım motoru ne zaman alıcam, cuma dediler inşallah biter. üstüne ne ödeyeceğimi de bilmiyom belki benzin parası bile kalmaz cebimde (lan???!!!) hele bir de cuma çalışırsam, cumartesi bizimkiler kumlaya götür bizi diye tutturursa, zaten cumartesi akşam OGZ buluşmasına da yetişmem lazım derken... üff şimdiden yoruldum valla, yaşlı mıyım neyim?

Son düzenleme:
Batu senin hatırın için 2. vitesi geçmem söz yeterki gel :) ya da motorları değişiriz :)

ya bırak senin 1. vitesin bile şehir içi şehir dışı bütün hız limitlerini aşmaya yetiyo :queen:

benim sevgilim-nişanlım-nikahlım hiçbişeyim yok olsa da arkama alıp da motora bindirmem :queen: ben olsam ben de kendimin arkasına artçı binmem :queen: Ati'ye sakın söylemeyin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

yarın bana eşlik edecek kimse var mı, motoru duran kardeşlere bırakıcam sora mont bakıcam vs falan filan sora gidip motoru geri alacam

Selam Bursa grubu.. bu hafta sonu güzel bir gezi olacak sanırım.. bu hafta sonu şehir dışında olacağım ama inşallah bundan sonraki gezilerde taze cbf150im ile aranızda olacağım.

Mehmet, o tur yaklaşık kaç km ediyor meraktan sordum şimdi.
Bir de varsa tanıdıklarınız sorun bakalım, fidyekızık tarafında yollar son 1 haftadır yağışlar yüzünden berbat olmuş mudur? kestel'in doğu tarafı yağmur ve dolu nedeniyle çok zarar gördü hem ekili alanlar hem de bazı yollar diye duydum. öğrendek iyi olur diye düşünüyorum.

151rsfa sen birine artçı olmak mı istiyorsun yoksa ehliyetli biri sana artçı olsun mu diyorsun ben anlayamadım.

zekeriya; eh sen de katıl bu sefer ya, 2 senedir birlikte sürüş yapamadık kardeşim!

gökhan 07:30 geç değil mi; istersen kargalardan önce gidip kahvaltı edelim :p (08:30 olsun, 09:30'dan önce kahvaltıya başlarız kısmetse)

1000rr'dan çekinenler mehmet'in sürüşünü bilmiyorlar sanırım, merak etmeyin o canavarı scooterlar ile birlikte gezecek kadar düzgün ve yerinde kullanıyor.

bir de sonradan; biz duymadık çağırsaydınız gelirdik diyecekler varsa onlara da cepten felan ulaşın arkadaşlar, forumu takip etmek zor olabiliyor bazen. ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar güzel olur.

ben bu kadar yazıyom ama dur bakalım motoru ne zaman alıcam, cuma dediler inşallah biter. üstüne ne ödeyeceğimi de bilmiyom belki benzin parası bile kalmaz cebimde (lan???!!!) hele bir de cuma çalışırsam, cumartesi bizimkiler kumlaya götür bizi diye tutturursa, zaten cumartesi akşam OGZ buluşmasına da yetişmem lazım derken... üff şimdiden yoruldum valla, yaşlı mıyım neyim?

Hakan abi farazi olarak turumuz 200km. cıvarı ediyor.

mehmet084;2379406 Merhaba arkadaşlar ben derim ki bu pazar erken buluşup baya biyer gezelim kaç günlerdir hava muhalefeti yüzünden buluşamadık. Mudanyadan gelecek arkadaşlarımızı kent meydanının önünde karşılayıp hep birlikte fidyekızıkta fiyatları hesaplı olan ve çok güzel bildiğim bir yer var orada kahvaltımızı yapalım. Daha sonra mudanyadan girip trilye eğerce yapıp gölyazıya geçelim gölün etrafını gezdikten sonra akşam olur zaten :) orada balıklarımızı yeriz ve artık dönüşe geçeriz sizin içinde mantıklıysa eğer ve abartı gelmediyse :) böyle yapalım derim daha güzel fikirleri olan veya farklı istekleri olan arkadaşlar varsa yazsınlar..[/QUOTE' Alıntı:
Bu plan daha güzel ve daha yorucu bence. Çoğunluk onaylarsa ben de varım.

Gökhan ne forumda, ne mesaja cevap veriyo, ne telefonu açıyo = demekki işte değil :queen:
işte olsa online olurdu telefona mesaja anında cevap gelirdi = demekki uyuyo :queen:

demekki işte değil+demekki uyuyo=demekki müsait (uyandırabilirsek) :queen:

denklem kuruldu... açık hedef "Gökhan Sakin"...

atağa geçiliyor...

koçum sana gel dicem ama ehliyet dicen diye ses edemiyorum :) yok abi gelirim ben diyosan davet bekleme ara nerdeysek çık gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

ulan o haftaiçi gezenler nerde benim işim yokken, terbiyesizler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

ben evden çıkıyorum, işi olmayan cepten ulaşsın, cebim çoğunuzda var, numaran bende yok diyenler de birinden alsın forum ortasına numara yazdırmayın bana :)

Son düzenleme:
sedici abi nerdesin geleyim bende yalnız takılma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

sedici abinin tel numarasını bilen varsa özelden mesaj atabilir mi?

Gökhan ne forumda, ne mesaja cevap veriyo, ne telefonu açıyo = demekki işte değil :queen:
işte olsa online olurdu telefona mesaja anında cevap gelirdi = demekki uyuyo :queen:

demekki işte değil+demekki uyuyo=demekki müsait (uyandırabilirsek) :queen:

denklem kuruldu... açık hedef "Gökhan Sakin"...

atağa geçiliyor...

koçum sana gel dicem ama ehliyet dicen diye ses edemiyorum :) yok abi gelirim ben diyosan davet bekleme ara nerdeysek çık gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

ulan o haftaiçi gezenler nerde benim işim yokken, terbiyesizler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

ben evden çıkıyorum, işi olmayan cepten ulaşsın, cebim çoğunuzda var, numaran bende yok diyenler de birinden alsın forum ortasına numara yazdırmayın bana :)

Batu sen bugün gökhandan hayır bekleme sabah 5:00'e kadar yanımdaydı uyuyodur kesin :) gecenin 3:30'nda geçit turu yaptık :)

selam millet daha uyuyorum ama işe gelmiş forumuma girmiş durumdayım :) gece muhabbeti çok güzeldi abim saol bu arada eren nasıl?

Kargoya 1evrak bırakmaya girdim işim en fazla 3dakika sürmüştür çıktığımda motorun selesine bıraktığım LS2 kaskım uçup gitmişti. Bide olaydan 10dk sonra yakalandığım polise dert anlatmak daha da sinir bozucuydu.
Ya arkadaş ne kadar cesaretli bi iş bu hırsızlık motora uzaklığım en fazla 10metre, lan şerefsiz hangi arada aldın o kaskı!

Artık mecburen Yeni kask alacağım bi de düzgün ve ucuz yollu yazlık mont
Bu arada haftasonu geziyi tam olarak kesinleştirin ben muhtemelen eşim ile geleceğim.

2 gün önce arkadaşımın kaskını altıparmakta yemişler. LS2 vardı. valla ödüm patlıyor yaz günü çalarlar diye.

bytarantula a.s. Hoşgeldin aramıza da kimsin nesin bi tanışalım önce yaw bu ne hız :)

Beyler bayanlar 19.06.2011 pazar günü saat 10:00 da kent meydanında buluşup 10:30da fidyekızık için yola çıkıyoruz... Kabul edenler? Etmeyenler? Kabul edilmiştir :)

Kargoya 1evrak bırakmaya girdim işim en fazla 3dakika sürmüştür çıktığımda motorun selesine bıraktığım LS2 kaskım uçup gitmişti. Bide olaydan 10dk sonra yakalandığım polise dert anlatmak daha da sinir bozucuydu.
Ya arkadaş ne kadar cesaretli bi iş bu hırsızlık motora uzaklığım en fazla 10metre, lan şerefsiz hangi arada aldın o kaskı!

Artık mecburen Yeni kask alacağım bi de düzgün ve ucuz yollu yazlık mont
Bu arada haftasonu geziyi tam olarak kesinleştirin ben muhtemelen eşim ile geleceğim.

Arkadaşlar kaskınıza sahip çıkın.
Ben kaskımı buldum ama şerefsiz hırsızı bulamadım sadece şakacı bi arkadaşımın beni ve motorumu görüp kaskı alıp dükkanına götürmesinden ibaret bir durum oldu :-D kaskıma kavuştum.

Allah sevdiği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş ;-)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar