5. Sakarya Motosiklet Festivali 17-19-Haziran-2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Festivalimizde sizleride aramızda görmekten onur duyacağız.
Saygılarımla.

son_smsk-2.jpg

program.jpg

etkinlik.jpg

harita-1.jpg
[size=14pt]Koodinatlar : Enlem:40.836801 Boylam:30.468864[/size]

Poyrazlar Yol Haritasi http://harita.turkcebilgi.com/poyrazlar_gölü/haritasi

Kemal abi ben ve arkadaşlarımda bu sene oradayız inşallah. Cumartesi sabahtan geliyoruz.

Beyler bilek güreşi ağırlık kaldırma halat çekme alayını paketleriz bir gidebilsek....yakındoğu sporlarından bahsetmiyorum bile....:queen::queen::queen: şaka bir yana teşekkürler etkinlik komitesi ve katılımcılar..hanımı kandırabilsek:salut:

ben ve baska bir arkadasım 2 motor ile bizde geleceğiz inş 2 günlüğüne? çadır kurma ve yer konusunda sıkıntı olmaz umarım. ilk defa katılacağız. teşekkürler.

Motosikleti
bmw f650 cs
Kısmet olursa bende orada olmayı düşünüyorum

En beğendiğim festıval lerden bı tanesı kısmetse ben ve gurubum ordayız inşallah :cat:

Valla ben sakaryadayım Tamer :)

bizim bu gün belli olucak Ergün abi Çanakkale durumu,belki sakarya'ya dönebilir rota :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

Günü birlik gidip gelsek olmazmı akşam döneriz mesela:cat:

Tünal abi günübirlik ne tarafa mesela Çanakkale-sakarya :silent:
Gazcı yapıcaksın bizi sonunda :p

Yeniden Sakarya'da motosikletçi kardeşlerimizle yan yana olmak harika olacak özlem giderip kucaklaşmak dostlukların pekiştirilmesi dayanışma ruhu hepsini yaşayacağız Tabiki Motosiklet temalı şarkılarımızıda benden dinleyeceksiniz kendinizden birçok şey bulacaksınız ...
Festivalde kavuşmak dileğiyle 1.SMF de benimde ilk motosiklet konserimi verdiğim Sakarya benim için çok önemli sevgilerimle....
Ayrıca Kemal Başkanımın'da bu sene başkanımız olmasada her zaman kalbimizde ve ben onun güzel yüreği ve kalbiyle bu festivaldeyim emeği geçen herkezin'de yüreğine sağlık ....

cumartesi öğleden sonra yola çıkmayı düşünüyorum inş bir aksilik çıkmaz ve orada olabilirim :) Tek eksiğim çadır onuda bi tanıdıktan ayarlamaya çalışıcam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

cumartesi istanbuldan yola çıkacak olan arkadaşlar toplanıptamı yola çıksak?

bizim bu gün belli olucak Ergün abi Çanakkale durumu,belki sakarya'ya dönebilir rota :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

Tünal abi günübirlik ne tarafa mesela Çanakkale-sakarya :silent:
Gazcı yapıcaksın bizi sonunda :p

Yav ne olmuş 45 dakkada gideriz ben seni, arkama bağlarım tek teker gidersin hem ön teker yıpranmaz....:queen::queen::queen:

sanırım gelemiyorum sakaryaya çadır vs ekipman yok ve uzak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar