5. Sakarya Motosiklet Festivali 17-19-Haziran-2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü sabahtan başka bir yere yolculuğum var. Cuma akşam çıkıp cumartesi akşam geri dönebilirim belki. Beni gaza getirecek bir cümle lazım. :)

Yav ne olmuş 45 dakkada gideriz ben seni, arkama bağlarım tek teker gidersin hem ön teker yıpranmaz....:queen::queen::queen:

evet Tünal abi,arkadan iple bağlarsak 45 dk orda oluruz,bi yemek molası 45 dk dönüş öğlene burdayız,tekerler havada :queen:
abi kısmetse cumartesi sabahı Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyoruz pazar öğlen dönüş akşam orda mola.

evet Tünal abi,arkadan iple bağlarsak 45 dk orda oluruz,bi yemek molası 45 dk dönüş öğlene burdayız,tekerler havada :queen:
abi kısmetse cumartesi sabahı Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyoruz pazar öğlen dönüş akşam orda mola.

Yav gardaşım millet ne gazcı olmuş yahu baksanıza bana heç gazladığım görülmüşmüdür...olmazsa aygaz reklamlarına çıkacağım ekmek parası yanında 1 çüt lastik metzeller vs.... için....:queen::queen::queen: cumartesi hava güzel olursa aile gezintisi biraz limonu olursa hemen gazlarım vallah....:queen::queen::queen:

Bu siteden Sakarya/Poyrazlar Gölü Festivaline fazla rağbet yok galiba. 6-7-8 Temmuz'da altıncısı yapılacak ama başlık bile açılmamış.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Benim de gördüğüm kadarıyla genelde festival sonralarında gözlemlerini paylaşıyor arkadaşlar. Ama takıldığınız bi konu olursa ben de elimden geldiğince fikir verebilir, yardımcı olmaya çalışırım Sakarya konusunda...

Ben katılmıyorum diye bu yıl düzenlemiyorlar. Öncesinde her girişimde konfiti atarlardı. hey gidi günler hey.

Motosikleti
Ben katılmıyorum diye bu yıl düzenlemiyorlar. Öncesinde her girişimde konfiti atarlardı. hey gidi günler hey.

Katılmıyosan motorunu alabilirim ben katılcam da sevaba girmiş olursun.

Katılmayan Sakaryalı bir motorcu. Enteresan...

Geçen sene ademler revi kızları gelecek diye kandırdı. Bu sene yemez :p
Kardeşimin düğünü var. Yoksa neden katılmayalım. Sana motor vermek. 3-5 yıl bu düşünce ile yaşamak istiyorum. :cherry:

Motosikleti
Geçen sene ademler revi kızları gelecek diye kandırdı. Bu sene yemez :p
Kardeşimin düğünü var. Yoksa neden katılmayalım. Sana motor vermek. 3-5 yıl bu düşünce ile yaşamak istiyorum. :cherry:

Pert etmem olm o bi kereye mahsustu ::blusssh: Neyse madem Burak'ta, boynumuz kıldan ince. Ha ben ha Burak. Büdüm o benim :) Edisinin büdüsü :cherry:

Valla doğru söyledin. Ha sen ha burak. Bilinçli olarak tekeri patlatıyorum. Size motor yok. Bisiklete binin :p

Arkadaşlar yolava gezimiz iptal oldu ve yönümüzü sakaryaya çevirdik festival topiği açılacak ordan devam edelim deriz....

Arkadaşlar yolava gezimiz iptal oldu ve yönümüzü sakaryaya çevirdik festival topiği açılacak ordan devam edelim deriz....
:)
Millet 2-Temmuz Topic den Osman' ile İstanbul- Arhavi- Batum yolculuğu başlıyor.:)
Benim dönüşüm 9-Temmuz gibi olacak,yanisi dönüş yolunda umarım sizi yakalarım,sizlerede banada iyi eğlenceler.:)
Geçen seneki poyraz deneyimimiz gürültülü bir apaçi grubunun ortasına bilmeden çadırı kurmamızla uykusuz,yorgun bir şekilde geri dönmemize sebeb olmuştu.
Kısaca not : Çadırları müzik ve hopörlerden uzağa kurun derim:)
Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar