Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tabelacılarda reklamcılarda araç giydirme yapan yerlerde bulabilirsin ben metresini 30 tl ye aldım 100x127cm yarısı duruyo onlada depoyla ön çamurlugu kaplıcam. tek avantajı görsellik :)

Teşekkür ederim dostum.Güzel duruyor özellikle ilerde oluşacak egzoz paslanmalarına ilaç olur sanki...

Ankara çevresinde 2000tl yi aşmamak kaydıyla ybr 125 arıyorum arkadaşlar
satmayı düşünen arkadaşlarım bana özelden msj atarlarsa sevinirim
lütfen ölü motorları karşıma çıkarım absürd rakamlar istemeyin
üniversite öğrencisiyim yazın çalışmak için arıyorum bütçem son 2000tl ( nakit )

Ankara çevresinde 2000tl yi aşmamak kaydıyla ybr 125 arıyorum arkadaşlar
satmayı düşünen arkadaşlarım bana özelden msj atarlarsa sevinirim
lütfen ölü motorları karşıma çıkarım absürd rakamlar istemeyin
üniversite öğrencisiyim yazın çalışmak için arıyorum bütçem son 2000tl ( nakit )

hem ölü olmucak hem 2000 lira altında olucak. dalga mı geçiyorsn sen.

var 2000 gaymeye de temiz makinalar...her 40-50 bin kmde ki motoru ölü saydığınız için yanılıyorsunuz...

abi 40-50 bin km ybr için birşey değil ancak birde kullanannı görmek gerek adam her dakka redlinaya sokar canını çıkarırsa motorun o zamanda almak hayal kırıklığı olur iyi bir sürücüden alırsan o zaman başka seve seve alınır

var 2000 gaymeye de temiz makinalar...her 40-50 bin kmde ki motoru ölü saydığınız için yanılıyorsunuz...

Mete abi şimdi bi motor sürmek var bir de motosiklete binmek var. ybr kullanan çoğu insan motorun canını çıkarıyor yollarda görüyorum hep. yani önemli olan km değil nasıl bakıldığı ve kullanıldığı

F. ben de xj6 istiyordum ama herkes er6 hem daha az yakıyor hem daha seri diyor. er6 çok güzel bir alet hem...

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

Uploaded with ImageShack.us

son model bir apache kullandım.... ama inanın vibrasyon biraz rahatsız etti.. ama kalkış ve uzama süper...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar