http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
Programın adı my phone explorer.. Seninkine oluyorsa çok seveceksinw810da kullanmıştım en son.
![]()
umarım olur, çünkü telefonda binlerce msj var ve sevmekte istemiyorum. telefonun pc suite'De msjları görmüyor.
denicem şimdi, durumu bildiririm =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
telefonun usb bağlantısını tanımadı, usb kablosu bağlı değil diyo.
bi bilginiz var mı bunun çözümü için?
xp ile kullanıyordum ben, dediğim gibi w810, usb driverlarını tanıttıktan sonra. ilk kez bağlan dediğinde biraz arıyor. Daha sonra sorunsuz bağlanıyordu. daha sonra notebookta bluetooth ile denedim onda da sorun olmadı. Yeni modellerde ya da yeni işletim sistemlerinde hiç denemedim.
Ayrıca telefonun sitesinde yeni versiyonun geliştirildiğini ve sadece Sony değil htc gibi androit telefonlarda da kullanıldığını yazıyor. Biraz daha kurcalaman gerek sanırım..
umarım olur, çünkü telefonda binlerce msj var ve sevmekte istemiyorum. telefonun pc suite'De msjları görmüyor.
denicem şimdi, durumu bildiririm =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
telefonun usb bağlantısını tanımadı, usb kablosu bağlı değil diyo.
bi bilginiz var mı bunun çözümü için?
Aynen bende de usb bağlantısı bulamadı. Sanırım telefon drıverını yüklememiz gerek. Ama benim sorunum drıver nerede bulamıyorum.ale: Bu arada telefon w810i
biraz daha uğraşıyım ben o zaman, sitesinide inceliyim.
yardımlarınız için teşekkürler =)
Telefonumda bulunun mesajları (sms) bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Nette aradım ama beni telefon modeline uygun birşeyler bulamadım.
Telefonun Sony Ericson J105İ dir.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler =)
google ye sony ericsoon pc suıte dıyıp ındırıp pc nıce kurup her seyı ordan temın edebılırsınız.