İstanbul'dan Bodruma motorla gidiş

Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyordum. Ben ve arkadaşım motorla bodruma gitmek istiyoruz fakat bütün yolu gidebilicek motorlarımız yok. Bu yüzden eğer bilen varsa istanbuldan bodruma en yakın nereye feribot var? Bir de kargoyla yollamak çok mu pahalı tutar?

başlığı "motorla" değil de "feribotla" diye açsaydın keşke belki bilen biri vardır ama başlıktan ötürü bakmaz konuya

Profilinde kadıköy yazıyor. Sanırım oradasın. En kısa mesafe yenikapı-bandırma feribotu olur.

Amacın eğer bodrumda motorla gezmekse boşa zahmete girme, otobüsle git bodruma, zaten orada motosiklet kiralayacağın bi sürü yer var. Haa macera olsun keyf olsun diye gitmek istiyorsan bence feribot olsa da motosikletle git.

İstanbuldan bilmem ama biz 3 kişi antalyadan (510 km) gitmiştik bodruma hemde honda beat la. Hatta dönüşüde ben tek başıma yapmıştım. Çılgınlık ama iyi bi anı işte hala anlatırız aramızda.

KBC

Amacın eğer bodrumda motorla gezmekse boşa zahmete girme, otobüsle git bodruma, zaten orada motosiklet kiralayacağın bi sürü yer var. Haa macera olsun keyf olsun diye gitmek istiyorsan bence feribot olsa da motosikletle git.

İstanbuldan bilmem ama biz 3 kişi antalyadan (510 km) gitmiştik bodruma hemde honda beat la. Hatta dönüşüde ben tek başıma yapmıştım. Çılgınlık ama iyi bi anı işte hala anlatırız aramızda.

yaniiii !!! ne kargo ne feribot gideceksen motorla git arkadaşım , yada başka birşeyle uğraşma oraya gidince motor kiralarsın çok daha ucuza gelir size :bounce:

Yenikapı'dan bandırmaya feribot ile gidebilirsin. Oradan sonra yaklaşık 500 km yolun var.

bende istanbul'dan artvin e gidicem 1380km yol hadi 1400 km diyelim. motosikletimle gidicem tek başıma iki kişi götürmez benim motor hastalanır.sen tek gidebiliyorsan motosikletinle çok rahat gidersin.hayırlı yolculuklar dilerim. bu arada benim gidecegim güne çok az kaldı.cumartesi sabahı yola çıkıyom bende :p

Yalova'dan da Bandırma'dan da rahatça gidebilirsin. Tek problem iki kişi olduğunuz için daha sık mola vermeniz gerekecektir. Fazla mola vermekte seyahat süresini uzatacaktır.

Tek başıma 19 Mayıs'ta Bodrum'a gittim, yollar Bafa'ya kadar güzel ancak Bafa gölünü geçtikten sonra uzun bir yol inşası var. O yollardan gece geçmek istemezsiniz.

Duruma göre 1 gece Aydın'da konaklayarak seyahat etmeyi düşünebilirsiniz.

Seyahatim Ninja250 ile feribot ve mola süreleri dahil olmaz üzere 12 - 13 saat kadar sürdü, altındaki motora göre gidebileceğin süreyi hesap et. yok eğer gidemeyiz dersen otobüsle git, orda motor kirala :cat:

Benım motor 100cc sürüş yuvacığa gitmiştim hatta bende fakat inanılmaz yoruluyorsun scooter olduğu için motor sürmek tabii kide zevk veriyor fakat 600 km yol gitmek çileye dönüyor o yüzden feribotla geçip yoldan azaltarak daha az sürmek istiyorum. Yoksa sürerim ben ;) yanı en yakın burdan bandırmaya var di mi arkadaşlar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar