arkadaşlar şikayetleri okuyorum bendemi terslik var diyorum. kilom ekipman ile 100ü geçiyor, motoru seri kullanıyorum ilk 500km den sonrasında, zinciri 250km de bir yağlıyorum en ufak sarkma olmadı. işe gidip gelirken yolu uzatıyorum 35-40km ye , 80-120 arası gidiyorum ( 120 üstünü görmedim henüz) ne zırıltı ne şıkırtı. 2-3 kez vitesi boşa alırken zorlandım onun dışında bi sorun yaşamadım. bu arada her zincir yağlamada motor yağını kontrol ettim en ufak bir eksilme yok.
Not: honda babamın malı değil, bu motoru zevk için binmeye aldım, yağını ( ilk değişim hariç) 4000-8000-12000-16000......... de değiştireceğim, motosikletime yakıtıda dahil olmak üzere 170 kilonun üstünde yük yüklemem, devir gösterges,indeki kırmızılı çizgilere kadar basarım acımam. hız da 100 oluyor zaten orada. satmayı düşünmüyorum dolaysıyla motorumu övmek gibi bi derdim yok.
sıkıntı olursa yazarım.
notlarımda; 1- vites geçişlerini kontrol edin 2- yan ayak çok dik onu ayarlayın, 3- sticerları sökün 4- 3*2 toplam 6watt led sis lambası takmayı, 1 adet çakmaklık takmayı, 5- vites müşür inin eskilerle aynı olup olmadığı aynı ise kablo uçlarının nereye kadar geldiğini, bu uçları kullanarak vites göstergesi takmak istediğimi konunun garantiyi etkileyip etkilemeyeceğin ya da kendileri tarafından montaj işlemi yapılıp yapılamayacağının öğrenilmesi var. bunun dışında servise soracağım konu yok .