ali o takozlar gt 250r ilemi uyumlu türkiyede yokmu ben görüyorum ama 600lüklerde onlarınki çokmu pahalı diye bakmıyorsun yoksa uyumsuzmu
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda takılmıyorum öncelikle herkese merhaba,
Perşembe günü kısmetse arka lastik çift ayna yada sağ tek ayna almam gerekiyo anadolu yakasında ümraniye kadıköy üsküdar civarında tavsiye edebileceğiniz bi yer var mıdır ? Yardımlarınızı rica ederim.. Saygılarımla..
Arkadaşlar bi de 180lik almayı düşünüyorum Janta tam oturur fakat dönüşlerde gidon kendi kendine dönmeye çalışıyormuş doğru mudur ? Bilgisi olan var mı ? Sonuçta Düşme tehlikesi kimse geçirmek istemez.
o takozlar brezilyalı adamın özel imalatı.başka motorlarınkisi uymuyo diye biliyorumali o takozlar gt 250r ilemi uyumlu türkiyede yokmu ben görüyorum ama 600lüklerde onlarınki çokmu pahalı diye bakmıyorsun yoksa uyumsuzmu
@felon
felon senin eski zn sanırım benimkiydi. küçükçekmeceden aldın değil mi? notere beraber gitmiştik. ben de motorla gelmiştim (gt250r, gri-siyah).
doğru muyum?
@felon
evet plaka doğru, benim motordu o. bana da sorun çıkarmamıştı, sana da çıkarmamış demek ki.
bu arada benim 2010 modeli gt250r yi de satacaktım ama sonradan vazgeçtim. o ara konuşsaydık belki benimkini alırdın, henüz 600 km de kendisi...
fren manetide şuan geldi renkli racing manetlerim tamamlandı elciklerde tamam montajdan sonra fotoları paylaşcam sıra turboda amerikadan yola çıktı bakalım 2 haftaya gelir heralde.
fren manetide şuan geldi renkli racing manetlerim tamamlandı elciklerde tamam montajdan sonra fotoları paylaşcam sıra turboda amerikadan yola çıktı bakalım 2 haftaya gelir heralde.
kardeşim güzel olmuş lastikler ama nazar degmiş çivi var lastiginde....
kazasız sürüşler dilerim lastikleri kaça aldın ......