Selam herkese benim 2004 model ybr 125 i yine 2004 model olan cbf 250 ile takaslamayı düşünüyorum ancak hala karar aşamasındayım sizce takaslasam iyi olurmu ?
Benim motosikletin sahibinden ilan numarası: #46278324
Takaslayacağım cbf 250 nin ilan numarası: #48013641
Son olarak benim ybr üzerine 400 tl para istiyor cbf250 sahibi ancak 250 tl yi kabul ederse takaslayacağım gibi sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Resimlerinde göstergeyide çekmişler 38bin küsür yazıyor maksimum şuanda 40000km dedir.Motorunda ve şasesinde herhangi bir yerinde sorun yok gibi gözüküyor grenaj kısımı sıkıntı değil boyatırım gerekirse ama kafam karıştı ybr125 dende memnunum bilmiyorum ne yapsam yedek parça fiyatları çok pahalı cbf250lerin diyorlar.
slm bruce senin dediğin gibi 2500 devir gaz verince vites rahat rahat boşa geçiyor bi problem yok yani şuan,teşekkür ederim bilgileriniz için.istanbulda cbf 250 kullananlar varsa bir gün bulaşmayı teklif ediyorum ne dersiniz ?

İşte kaskımın hali buydu beş defa bu duruma geldi durup yıkıyordum çok zaman kaybettirdi bana...
ve Kütahyada güneş ben gidiyorum dedi...ondan sonra fotoda bitti...

2 günde çok iyi kilometre yapmışsın,yorucu olmuştur baya,gerçi tek kişi pek üzmüyor cbf 250.
Ben de geçen hafta 300kmsi şehirdışında olmak üzere 2 kişi performanslı kullanımla 60tl ile 350km yapabildim,şu an için kmsi 0,171 tl ye geliyor.
ben artık sıkıldım 250 den)) ama güzel motor. ve iyi yol yapmışsın!
Ben CBF 250 aldığım için çok memnunum...Bu motordan sıkılacağımıda düşünmüyorum...Her haliyle tam bana göre...:cat:
Slm arkadaşlar cbf 250'yi hız olarak zorlarsan km'de 175 yakıyor, ama 90-100 gibi kullanırsan km'de 130 civarı yakıyor. Birkaç kere denedim..
Bugünkü benzin fiyatlarıyla mı hesapladın bu değerleri ? bana biraz imkansız gibi geldi...
benim cbf 150 im bile 120 civarında yakıyordu...
Evet depoyu doldurdugumda normal kllanımla şehir içi, dışı karışık 450 km kadar yol katediyor.ona göre hesapla..
muratmantc; Evet depoyu doldurdugumda normal kllanımla şehir içi' Alıntı:Buna yedek dahil herhalde...
Buna yedek dahil herhalde...