Daha 4 günlükler. ;D

Akbaş,karabaş karışımı kangal yavrularım sonunda doğdu daha 4 günlükler,sizinle paylaşmak istedim.:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süperler...

Maaşallah :)
İnş Hepsi Yaşamayı Başarırlar,
Bende K9 Alman Çoban Köpeği Vardı,
9 adet yavrudan yalnızca 4 tanesi yaşayabılmıstı...

F54

benim köpekte nisanda yavruladı 7 tane sadece 2 tane hayatta kaldı bakamadı ilk yavruları olduğu için yanlız o iki taneside canavar oldu seninkiler inş yaşarlar bende köpekleri çok severim elimle süt verdim genede yaşamadılar bunlarda benim yavrular dı işte

birkaç köpek büyüttüm ama bana saldırıp kaza yaptıran köpekten sonra bir dahada köpeklere yanaşmadım desem yeridir yalnız fotolardakiler süper aman nazar değmesin inşallah hepsini yaşatabilirsiniz,bahçeli bi eve taşındığımda tekrar köpek bakarım diye tahmin ediyorum mesela rot filan

Kocaeli İl Temsilcisi
oy oy oy oy oyyy benim hamsterlar kadar sayıları 9 tane sevimli şeyler :) safkan kangal :)

inşallah hasta filan olmazlar...:wiinkk:

1 aylıkken aşılarını yaptıracam hastalık kapma oranları baya düşüyor o zaman,büyüyüncede fotolarını koyarım uzun sürmez 1 aya kocaman olurlar. ;D

ben çok seviyorum köpekleri.... köyde 7 adet büyükk 3 tane enik dedemlerde var.... davarla uğraştıklarından biraz fazla besliyorlar...

maşallah akıllı bıdıklara, maşallah :p
İlerde inşallah almayı düşünüyorum kendi evime çıkınca allahın izniyle :)

maşallah inşallah hepsi yaşar da onlarında yavrularını fotoğraflamanız nasip olur :D

Yahu bu kadar küçükken toprakla tanıştırmasaydınız. Kanlı ishal in başlıca sebebidir çok küçük yaşta toprakla buluşmaları köpeklerin. Kanımca mümkün mertebe kapalı bir alana biraz büyüyene kadar.

Yahu bu kadar küçükken toprakla tanıştırmasaydınız. Kanlı ishal in başlıca sebebidir çok küçük yaşta toprakla buluşmaları köpeklerin. Kanımca mümkün mertebe kapalı bir alana biraz büyüyene kadar.

Dediğiniz kangal köpekleri için geçerli olamaz zira kangalların patileri toprağa değmezse inanın bana depresyona girerler. ;D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar