Selamlar Dostlar...bir süredir uğrayamıyorum buralara iş güçten ama bazende böyle müsait olup rahat rahat okuyabiliyorum...
motorunu yeni alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
Bugün servise uğradım elcikleri çıkarttırdım malum yaz geldi...sağını solunu spreyle yağlatttım...öncesi yıkattım tabi...
zinciri greslettim...
spreyle kontağı...
debriyaj levyesini...
sinyal düğmesinin içini...
benzin depo kapağını...
sele altı anahtar girişini...
kappa çanta anahtar giriş yuvasına...sprey sıktırdım...
birde arkadaşlar çanta için harika ve net bir çözüm varmış o uygulandı...çantanın alt tabanının sabitlendiği arka demir matkapla delindi alt taban o demire sağlam bir şekilde pulla sabitlendi...harika oldu...üçgen düşünün üç noktadan deldi servisteki arkadaş sağolsun...
Hayırlısı olsun kardeş...aga yaz gelmiş motoru sattın herhalde sıkıştın maddi olarak veya bişey oldu soğudun makinadan..
ale:
Hayırlısı olsun ...:rendeer:
ovv hayırlı olsun ...:rendeer:
öyle abi zorla güzellik olmuyor...:wiinkk:
aga az zam olmuş zati...ağzını hayıra cbfni bayıra aç...
:cherry:
Hoşgeldin kankü...
sende hoşgeldin hacı...
bu yaz Salihliye uğrayacağım sen merkezdemisin...:wiinkk:
Aga 100 ü geçme başın ağrımasın motorun ömrü uzun olsun...
motorunu yeni alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
Bugün servise uğradım elcikleri çıkarttırdım malum yaz geldi...sağını solunu spreyle yağlatttım...öncesi yıkattım tabi...
zinciri greslettim...
spreyle kontağı...
debriyaj levyesini...
sinyal düğmesinin içini...
benzin depo kapağını...
sele altı anahtar girişini...
kappa çanta anahtar giriş yuvasına...sprey sıktırdım...
birde arkadaşlar çanta için harika ve net bir çözüm varmış o uygulandı...çantanın alt tabanının sabitlendiği arka demir matkapla delindi alt taban o demire sağlam bir şekilde pulla sabitlendi...harika oldu...üçgen düşünün üç noktadan deldi servisteki arkadaş sağolsun...
Motor için trabzonlu biriyle anlaşmıştım.
Hatta adam kaporayı bile gönderdi
![]()
Hayırlısı olsun kardeş...aga yaz gelmiş motoru sattın herhalde sıkıştın maddi olarak veya bişey oldu soğudun makinadan..
siyah 2011,daha rodajı bitmemiş 525 km deki yeni kasa cbf150 mi motor fazlalığından kullanmaya vakit bulamadığım için satmaya karar verdim.koruma demiri,yan ayaklık,çift kask alabilen top case vardır,motor daha sıfırdır.plakası 06 ZKA 10 dur,vergisi falan yatırılmıştır.fiyatı 4.200 tl.dir.özelden msg atabilirsiniz.
Hayırlısı olsun ...:rendeer:
Verdim ülen verdim bugun kaporoyu verdim 1500 lira bende vuracm kırbaçı vuracam kırbaçı bir çılgınlık yaptık bakalım ama hayırlısı hadi sizin yüzünüze oldu vallaha ama konuşmlar yazışmalar sonun da ben de en dogrusunu yaptım sanırım önümüzdeki aşamalardada yarıdımınıza ihtiyacım olacak tır şimdiden teşekkürler arkadaşlar
ovv hayırlı olsun ...:rendeer:
Alan ve satan arkadaşlara hayırlı olsun.
Motosiklet işi gönül işi, sabır işi, biraz da delilik.![]()
öyle abi zorla güzellik olmuyor...:wiinkk:
arkadaşlar bende dün 850 km de 1000 bakımını yaptırdım. bakım derken bi yağı değişti birde arkaya orjinal 42 dişli taktım motor bağırıyor gitmiyordu son hızlanmalarda şimdi rahatladı yeni kasası olan arkadaşlara tavsiye ederim arka dişliyi mutlaka 42 yapın ama daha fazlada ufaltmaya gerenk yok yemez bence. birde laf aramızda haziranda zam var benden duymuş olmayın adamlar gelecek motorları satmıyolar zamlı verecez die ....
aga az zam olmuş zati...ağzını hayıra cbfni bayıra aç...
Hoşbulduk @slameram. Teşekkürler
Hoşgeldin kankü...
ismail ikimizde hoş geldikk![]()
sende hoşgeldin hacı...
Herkese selamlar, iki hafta önce siparişimi verdim siyah cbf 150 , haziranda gelcek dediler haziranda geldi çattıHaziranın kaçı gibi gelir acaba bilgisi olan varmı ?
bu yaz Salihliye uğrayacağım sen merkezdemisin...:wiinkk:
arkadaşlar 1000 bakımımı bugün yaptım artık rahat rahat takılacam![]()
Aga 100 ü geçme başın ağrımasın motorun ömrü uzun olsun...
Son düzenleme: