[MT İstanbul] Hisar'a Çaya Bekleriz - 04 Haziran 2011 Cumartesi

sizlere hoş sohbetler :p
nöbete devam,devlet işinin gözünü sevim ne saati belli ne izini :)
bu hafta gündüz gezmeye devam.

Bende geleyim gaarii + 1 oğulcazımı da getiricem bir ilk olacak onun için ...
sakın ürkütmeyin

Yenibosna.
Offf, çok zordur be motor burada yatarken gün saymak.
Numaramı gönderiyorum mesajla.
Kaçta buluşacaksınız türkpetrolde?
Ben de oraya geleyim.

Kerpe konusunu hiç duymamış olayım. :)
Gezmek-görmek istedim yerler listesinin başında. Cok da yakın.
Bu çalışacağım son pazar ve sonrasında askere kadar bütün pazar günleri benim.
Koydu valla. :mrgreen: Neyse benim yerime de gezin.

19:30 diye kararlaştırdık.özelden mesaj gelmemiş kardeşim.görüşrz
bu benim no:0536 962 27 82

nasip olursa bende geleceğim... ama yolu bilmiyorum... pendik ten nasıl gelirim... bana yolu tarif eden birisi veya buluşup birlikte gidebileceğimiz birisi varmı... yada bana güzel bir tarif lazım.....

nasip olursa bende geleceğim... ama yolu bilmiyorum... pendik ten nasıl gelirim... bana yolu tarif eden birisi veya buluşup birlikte gidebileceğimiz birisi varmı... yada bana güzel bir tarif lazım.....

Bak ramço cum 2.köprü geçişinden sonra ilk sağ çıkış baltalimanı tabelasını takip sonrasında sahile vardığında sağa dönüş ve yaklaşık 2km sonra hisar ı ve benim koca göbeğimi görmemen imkansız.

1.köprüden gelirsen beşiktaş-ortaköy istikameti tam sahil 10 km civarı yine aynı noktada buluşmalı

Bak ramço cum 2.köprü geçişinden sonra ilk sağ çıkış baltalimanı tabelasını takip sonrasında sahile vardığında sağa dönüş ve yaklaşık 2km sonra hisar ı ve benim koca göbeğimi görmemen imkansız.

1.köprüden gelirsen beşiktaş-ortaköy istikameti tam sahil 10 km civarı yine aynı noktada buluşmalı

tamam not ettip abim.. sen kaç gibi geleceksin..ona göre çıkarım evden...

tamam not ettip abim.. sen kaç gibi geleceksin..ona göre çıkarım evden...

valla planım 18:00 civarı çıkmak 1.köprü beşiktaş- ortaköy üzerinden geze geze gitmek.İstersen ortaköyü geçtikten sonra köprünün ayağı altında
18:00-18:45 buluşuruz

Son düzenleme:
valla planım 18:00 civarı çıkmak 1.köprü beşiktaş- ortaköy üzerinden geze geze gitmek.İstersen ortaköyü geçtikten sonra köprünün ayağı altında
18:00-18:45 buluşuruz

motorun arka fren balatasını değiştircem birazda uyumam lazım sonra çıkacağım ama bilmiyorum valla ne yapsam....

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Gelesim var ama oraya arabayla gelmem! Olcan beni evden alır eve bırakırsa gelirim.. :p

Kartal civarından gitmek isteyen varsa bana eşlik edebilir. 19:30 gibi cıkarım

şimdi sahilde kale kafe mi yoksa kale kafe ve çaybahçesimi google earthda 2 tane yer var :)

aslında cafenin yerini bende bilmiyorm:(.hisar ın orda bakarak gideriz artık grubta bilen yoksa

ben gelemeyeceğim malesef.... motorun arka fren balatası bitik.. yanlış balata sipariş vermişim..... yani gelemiyorum.. bir bardakta benim için içerseniz sevinirim...

Kocaeli İl Temsilcisi
Selamlar havalimanında elektrikler kesilince haber var 2 dakika gelip aydınlatırım xx le...:cat:

:cherry::cherry::cherry:

ulem 1 gün foruma giremedik neler olmuş, :) tünal abi sendemi birütüs insan haber etmezmi yahu :cherry:
valla kaçırdık cumartesiyi yavvv tühhh:pale:

Son düzenleme:
Buluşma çok güzeldi çok mutlu oldum hepinizle tek tek tanıştım çok iyi insanlarsınız :mrgreen: Evim seyrantepede burdan hisar benim için 10 dk buluşma yerine ilk ben vardım saat tam 19:59 du park yeri bulamadım ilerden dönüp geleyim dedim tam döndüm bi baktım alper_tim küçük oyuncağını park ediyor ve yine park yeri bulamadım tekrar döneyim dedim ve yine bulamadım tekrar döneyim dedim ve yine bulamadım bu sefer son dedim döndüm bakıyorum bulmadım sonra Kelleci yani yasin abinin ufak bi emaneti vardı bari kapıda durup onu verip hemen çıkayım dedim tabi trafik vızır vızır saate bi de baktımki 22:00 olmuş yuh dedim 2 saatir trafikte bi o yana bi bu yana yuvarlanmışım... Üstelik o sahil muhitini avucumun içi gibi bilirim bi park yeri bulamadım ya helal olsun bana sinirlendim eve geldim..

Yani özet şu bidaha o sahile cumartesi gecesi arabayla bir yere gitmem sadece gezerim :mrgreen:

bende geleyim dedim bebekten geri döndüm, trafik çok fenaydı, kısmet olmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar