[MT İstanbul] Hisar'a Çaya Bekleriz - 04 Haziran 2011 Cumartesi

Eğer MT stickerı ile gelirse modlarım, bende orada olmak isterim :) Yol arkadaşı olma ihtimalim var sanırım unnamed :)

bende askerden geldim,yeni motorumla gezcek yer arıyorum :):)
cevzlibağdan geçecek olan varsa birlikte gidebilriz..

Salih hoşgeldin, geçmiş olsun.
Hatırlıyorum seni, GT250R'ın vardı sanki o zamanlar.
Darısı başıma artık, eşek kadar olduk, moturumu bırakıp gidesim yok hala. :mrgreen:
Geleceğim büyük bir ihtimalle. Büyük ihtimalle diyorum, Yuvacık gezisi için bir ay öncesinden almama rağmen son gün başka bir iş çıktı.
Peşine takılacak adam lazım bana da. Yıllardır duyarım şu Kale Kafe'yi.
Ne kafenin, ne de hisarın yerini bilirim.

çok isterim gelmeyi ama o saatde çalışıyorum işden anca 24de çıkıyorum gece 23den sonra olsa keşke

Salih hoşgeldin, geçmiş olsun.
Hatırlıyorum seni, GT250R'ın vardı sanki o zamanlar.
Darısı başıma artık, eşek kadar olduk, moturumu bırakıp gidesim yok hala. :mrgreen:
Geleceğim büyük bir ihtimalle. Büyük ihtimalle diyorum, Yuvacık gezisi için bir ay öncesinden almama rağmen son gün başka bir iş çıktı.
Peşine takılacak adam lazım bana da. Yıllardır duyarım şu Kale Kafe'yi.
Ne kafenin, ne de hisarın yerini bilirim.

saol jam,hoşbulduk.sen ist neresinden
evet askere gitmeden gt 250R vardı.giderken sattım.kısa dönem askere gittim ama şubatta izne geldim 5 günlüğne ve cbr 600F aldım:).gidip 2 ay daha askerlik yaptım.en çok koyan motor otoparktayken uzakta olmaktı.
neyseki özgürlüğüme ve motoruma kavuştum.darısı askerlik görevini yapmamış arkadşların başına..
ayrıca arkadşlarla pazar günü kerpeye gitmeyi düşünüyoruz.uyarsa takıl bize

Pazar donuyorum istanbula malesef katilamiycam, simdiden iyi eglenceler, herkese.

bende askerden geldim,yeni motorumla gezcek yer arıyorum :):)
cevzlibağdan geçecek olan varsa birlikte gidebilriz..
ben cevizlibağa gelirim yoksa yolu bulamayabilirim ancak orada nerede bulurum seni?benzin istasyonu var,metro var,vatan computer var,bildiklerim ben bayram paşadan veya gazi osman paşadan doğru gelebilirim oraya.

Selamlar havalimanında elektrikler kesilince haber var 2 dakika gelip aydınlatırım xx le...:cat:

Slmlar valla hocam gezinin oldugu aksam ayrildim istanbuldan zaten cok kisa kalabildim ordada, her gun ucs var nerdeyse antalyadan avrupa git gel, pazar donuyorum kismetse yesilkoy tarafina gelirseniz mutlaka arayin sohbet muhabbet olur motorlarin farlarina da bakariz:)

Slmlar valla hocam gezinin oldugu aksam ayrildim istanbuldan zaten cok kisa kalabildim ordada, her gun ucs var nerdeyse antalyadan avrupa git gel, pazar donuyorum kismetse yesilkoy tarafina gelirseniz mutlaka arayin sohbet muhabbet olur motorlarin farlarina da bakariz:)

Eyvallah kaptan bey...:cat:

anadolu tarafından gidecek olan var mı ? yoldaş arıyorum kendime :)

benide kabul ederseniz bende gelirim :) kale kafeyi bilmiyorum ama bulurum öğrenirim :)

ben cevizlibağa gelirim yoksa yolu bulamayabilirim ancak orada nerede bulurum seni?benzin istasyonu var,metro var,vatan computer var,bildiklerim ben bayram paşadan veya gazi osman paşadan doğru gelebilirim oraya.

özeldende yazdım kardeşim.cevzlibağ üst geçidini geçince önce t.petrol yanında shell var.türkpetrol benzin istasyonunda buluşup gideriz.

saol jam,hoşbulduk.sen ist neresinden
evet askere gitmeden gt 250R vardı.giderken sattım.kısa dönem askere gittim ama şubatta izne geldim 5 günlüğne ve cbr 600F aldım:).gidip 2 ay daha askerlik yaptım.en çok koyan motor otoparktayken uzakta olmaktı.
neyseki özgürlüğüme ve motoruma kavuştum.darısı askerlik görevini yapmamış arkadşların başına..
ayrıca arkadşlarla pazar günü kerpeye gitmeyi düşünüyoruz.uyarsa takıl bize

Yenibosna.
Offf, çok zordur be motor burada yatarken gün saymak.
Numaramı gönderiyorum mesajla.
Kaçta buluşacaksınız türkpetrolde?
Ben de oraya geleyim.

Kerpe konusunu hiç duymamış olayım. :)
Gezmek-görmek istedim yerler listesinin başında. Cok da yakın.
Bu çalışacağım son pazar ve sonrasında askere kadar bütün pazar günleri benim.
Koydu valla. :mrgreen: Neyse benim yerime de gezin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar