Hayırlı olsun keyifle kullanmanı dilerim...
hayırlı olsun arkadaşım. ben de bugün kavuştum motoruma. aynı duyguları paylaşmışız sanki
Zn'den sonra güzel bi değişiklik olmuş,hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin![]()
saolasın kardeşim inş sende kavuşursun istediğin motora:rendeer:hayırlı olsun arkadaşım. inşallah kazasız belasız binersin. inşallah hiç arızalanmaz. şu an para durumum yok, ileride seninkinin bir kardeşini alacağım inşallah.
Her fotoğrafta motorun rengi başka çıkmış :mrgreen:
Hayırlı olsun Felon. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan inşallah
Yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim ?
Yakın zamanda ben de GT250 R almayı düşünüyorum fakat motorun altımda küçük kalmasından korkuyorum boyunuz kaç acaba ?![]()
Sanıyorum sen hiç GT250R görmedinBu tarzda bulabileceğin en büyük kasa bu.
bendede sigorta yok henüz ama sigortanın eksikliği bi an olsun aklıma gelmedi:queen:hayırlı olsun arkadaş kazasız belasız inş bende yeni aldım daha fatura gelmediği için plaka ve ruhsat işlemlerine başlamadık plakasız 350 km yaptım 3 günde ha polis çevirdi çevirecek diyerek![]()
1.83boy 71-72kg ım sanırım fena durmuyorHocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan inşallah
Yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim ?
Yakın zamanda ben de GT250 R almayı düşünüyorum fakat motorun altımda küçük kalmasından korkuyorum boyunuz kaç acaba ?![]()
saolasın inş:rendeer:Hayırlı olsun Felon kardeş, en yakın zamanda bir organizasyonda gorusmek dileğiyle.
saolasın cümlemize:rendeer:hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun kardeşim