ülem keşke sizi tır parkında bırakaydım:queen:
tır parkı deme bana tır parkı deme banaaaaa,sayende olmayan böbrek taşımızı düşüttürdün bize :queen:
anladım yanlış yer olduğunu ama ahhhh iş işten geçmişti,dönülmez yola girmiştik bi kere
arkadaşlar yuvacıkta neden toplu bir konuşma yapılmadı ve foto çekilmedi ??? aslında ben yapacaktım ama benden yaşlılar vardı diye ses etmedim....:queen:
Valla Tünal abi benim ilk toplu gezimdi ama öncekilerin resimlerinde toplu fotoğraf gördüm hatta doğa yürüyüşüde yapmışlar sanırım. bizim gezide çok güzeldi ama bi toplu resim ve hep birlikte bir doğa gezisigüzel olurdu kanaatimce. umarım 6.sında bu dediklerimide yaparız. tabi başta sağlık...
İnşallah yakışıklı gsm kayıt ettim cumartesileri seni ararım uygun olursak arkadaşlarda var turlarız...:cat:
bende seni kayıt ettim abi. valla ne yalan söyleyeyim bu davetin bana ilaç gibi geldi. motor aldım ama tek başına bir yere kadar sarıyor. bende size katılırım abitabi sizi yavaşlatmazsam :cherry:
Öyle şey yok sadece arasıra gaz açıyorum o kadar...Biz gezilerimizde önce sağlık muhabbet sonra gazlama diyoruz tabi ben gazlıyorum he he he :queen::queen::queen: sana mesaj atarım...:cat:
öncelikle doğru bir konubu yorumum yuvacık gezisinden ziyade sevgili modarötörler ve admin için yazıyorum,
burada bulunan üye arkadaşların nikleriyle alakalı , aslında niklerle değilde gerçek isimlerle profil ismimizi düzenlemiş olsak sizcede daha yerinde bir şey olmazmı ?
sevgili yöneticiler bu sorum önce sizlere , beni bu konuda aydınlatın lütfen
neden nic yada takma isim kullanıyoruz ???????
sevgili yöneticiler sizlerinde bunun neden böyle olması gerektiği konusundaki açıklamayı da bana yapmanızı bekliyor hepinizi gıdığınızdan öpüyorum , mt yi seviyorum ..
esen kalın....
not: anlatmaya çalşıtığım olayı ilk ben yapacağım imdat yardım nereden ve nasıl profil isimimi değiştireceğim adminnnnnnnn:cherry:
saygılar ...
diğer gezi yakında yapılır ama önce bi akşam buluşması yapsak nasıl olur şöle çay kahve içsek hep beraber ne dersiniz:wiinkk:herseye ragmenn guzel bır geziydi bu geziyi hazırlayan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler bize katılan arkadaşlarada çok teşekkürler alper abi diğer gezi ne zaman bu sefer trakya tarafı yapalım ya kırklareli falan
unuttukbeni nie çaarmadınız...:mrgreen:
arkadaşlar yuvacıkta neden toplu bir konuşma yapılmadı ve foto çekilmedi ??? aslında ben yapacaktım ama benden yaşlılar vardı diye ses etmedim....:queen:
osbourne abiye iletletelim alper_tim, yapsın yine bi dürüm şenliği![]()
gece gece ne güzel konuşuyorsun öyle:cat::rendeer:rumeli hisarında çay içmeye ne dersiniz:bounce:
öncelikle doğru bir konu
ama nick değişim olayı malesef olamıyor
bu nick alma olayında herkes özgür iradesiyle nick belirlediği için bişey diyemeyiz herkes senin istediğin olayı ilk başta düşünecekti geri dönüşü olamayan bir olay
küçük bi tavsiye sende benim gibi yap önce nicklerini öğren arkadaşların sora isimlerini öğrenirsin nickleriyle hitap etki aklında daha çok kalsınlar:wiinkk:
bak bana herkes alpertim diye bilir beni :cherry:
diğer gezi yakında yapılır ama önce bi akşam buluşması yapsak nasıl olur şöle çay kahve içsek hep beraber ne dersiniz:wiinkk:
unuttuk:queen:
valla abi biz biliyosun kelleci yüzünden geç kaldık toplu halde gelebilseydik hersene yaptığımız gibi
toplu konuşma ve foto olayı yapacaktım
ama kelleci sayesinde düşündüklerimi gerçekleştiremedim herkesten özür dilerimale:
bu arada gurup sürüşünde bana yardımcı olan öncelikle jesse e sonra eray arkadaşımıza sürüş sırasında birbirini geçmemeye çalışan tüm MT dostlarına ve yüreği bizimle olan tüm MT dostlarına teşekkürler:rendeer::rendeer:
rumeli hisarında çay içmeye ne dersiniz:bounce:
Gelen ve katılan arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler..
Sorulurmu kardeşim gazlar geliriz...hatta arabayla gelirim hanım ve çocuğuda getireceğim...:cat:
bu arada gurup sürüşünde bana yardımcı olan öncelikle jesse e sonra eray arkadaşımıza sürüş sırasında birbirini geçmemeye çalışan tüm MT dostlarına ve yüreği bizimle olan tüm MT dostlarına teşekkürler:rendeer::rendeer: