5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo sevındım kardesım ınsallah bı gun senın oralara gelırızde gezdırırsın bizi :D

Mt bir dahaki geziyi kıyıköye filan düzenlesin. Bu seferde en az km'yi ben yapayım. Burası sizin memleket gibi değil ya. Fotoğraf çekildiğimiz yerler neydi öyle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

ağa yakında çerkezköydeyim..akşam çayına gelirim bir aksilik olmazsa...

Ne demek her zaman beklerim. Dönerken sizi gördük çimlere postu sermiştiniz:p

Mt bir dahaki geziyi kıyıköye filan düzenlesin. Bu seferde en az km'yi ben yapayım. Burası sizin memleket gibi değil ya. Fotoğraf çekildiğimiz yerler neydi öyle.

kıyıköy on numara bir yer... ben en az 10 sefer geldim.. kıyıköy organize edilsin ilk gelenlerden olacağım...

1006072.jpg

1006101e.jpg

1006090.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

Ne demek her zaman beklerim. Dönerken sizi gördük çimlere postu sermiştiniz:p

çimlerden kalktıkmı 5 dakika sonra evimizde olduğumuzdan rahattık.....

çok güzel bir gezi oldu bütün arkadaşlara teşekkür ederim

jessi benim hesabı ödedinmi ? :queen::queen::p

çok güzel bir gezi oldu bütün arkadaşlara teşekkür ederim

jessi benim hesabı ödedinmi ? :queen::queen::p

hacı senin arkada bir stop lambası var nerden aldın?

yağmurdan tırsıp gelmeyenler artık seneyi beklerler,dönüş yolunda 30 saniyelik yağışın dışında yağmur görmedik.

katılan herkese çok teşekkürler

Son düzenleme:
aman geçmiş olsun paşam şeytan kulağına ....

bu arada samet agir ve metehan arkadaşlarım gelmediler ya muhteremleride bir yakından göreydik :)

ama görürler onlar :queen::cherry: mızıkçılar :p:cherry::queen:

Aga dün 18.30 da Atatürk havalimanındaydım patron gelecek karşıla dendi...bu büyük patron ama...ulan dedim 4 şoför var ihale bana kaldı diye üzüldüm şampiyonlar ligi finalini izlermiyim diye stres yaptım...

Aşkabat uçağı önce 22.30 a rötar yaptı...sonra dendi ki 02:45 te inecek...:queen: bu kadar olmaz...uçak indi patronu aldım bir kaç yere uğradı saat 05 te eve bıraktım bende damla uyku yok...05-07 arası aracta kestirdim...sonra Sabiha Gökçen derken ordan gelip Yenikapı deniz otobüsüne saat oldu öğlen 12...eve geldim 17 ye kadar uyudum...Pazarda yalan oldu gözüm yeni açıldı valla...Allahın sopası yok yani...kızımla takılırım derken cumartesi pazar piç oldu aga naparsın...böyle mesleğin ta....:pr: kapı kuluyuz inan...

yağmurdan tırsıp gelmeyenler artık seneyi beklerler,dönüş yolunda 30 saniyelik yağışın dışında yağmur görmedik.

bir sonra ki seneyi iple çekmiyorum ganga rahat ol sen...:p

bir sonra ki seneyi iple çekmiyorum ganga rahat ol sen...:p[/QUOTE]

hiç şüphem yok:queen:

Aga dün 18.30 da Atatürk havalimanındaydım patron gelecek karşıla dendi...bu büyük patron ama...ulan dedim 4 şoför var ihale bana kaldı diye üzüldüm şampiyonlar ligi finalini izlermiyim diye stres yaptım...

Aşkabat uçağı önce 22.30 a rötar yaptı...sonra dendi ki 02:45 te inecek...:queen: bu kadar olmaz...uçak indi patronu aldım bir kaç yere uğradı saat 05 te eve bıraktım bende damla uyku yok...05-07 arası aracta kestirdim...sonra Sabiha Gökçen derken ordan gelip Yenikapı deniz otobüsüne saat oldu öğlen 12...eve geldim 17 ye kadar uyudum...Pazarda yalan oldu gözüm yeni açıldı valla...Allahın sopası yok yani...kızımla takılırım derken cumartesi pazar piç oldu aga naparsın...böyle mesleğin ta....:pr: kapı kuluyuz inan...

bir sonra ki seneyi iple çekmiyorum ganga rahat ol sen...:p

Mete bir tur daha yaparız....:queen:

hiç şüphem yok:queen:

Hamdiyi aradım balığa gitmiş...tak ektik seni ganga...matador kardeşde ekince bugünü sana kelek günü ilan ediyorum...ama başkelek benim...:queen:

bizim olayımız açık güneşli hava ve Bursa sınırı ötesi aga...İzmit bizim arka bahçemiz...ben oraya sahilde çekirdek çitlemeye giderim...:p

Mete bir tur daha yaparız....:queen:

abi yaparız her türlü giderimiz akarımız var...:rendeer::p

Evim evim güzel evim, sağ salim vardım evime. Günü 520 km ile kapattım.
Gelmeyen gelemeyen arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum böyle bir gezi kaçmazdı.
Grup sürüşünde bu sefer sıkıntı olmadı sanırım. Hızımızda 60-80 arasıydı.
Dönüş yolu bizim için çok daha eğlenceliydi.

EEEE beraber geldik ondandır : bende dönüşten çok zevk aldım :D tanıştığımıza memnun oldum Ahmet :) bu yaz en az bir kere sizin şu kıyı köye gelicem Allah nasip kısmet ederse bakarsın siteden diğer arkadaşlarda gelir kalabalık oluruz yine :D

Bu gezide emeği geçen herkesden Allah cc razı olsun son zzmanlarda yaşadağım en güzel haftasonuydu. Bu arada dönüş yolculuğuda çok keyifli oldu benm 1 köprüyü seçemem dışında..:) Bu arada Bora abi çok sağol Bana Fazer tutkusunu yaşattığın için. İnşallah en kısa zmnda görüşmek dileğiyle..

sayın babaçi bey :cherry: aksaray dan almıştım niğde aksaray deil laleli aksayar heeee karıştırma sakın :p
evet gezi gerçekten çok güzel oldu :cat:

Bu gezide emeği geçen herkesden Allah cc razı olsun son zzmanlarda yaşadağım en güzel haftasonuydu. Bu arada dönüş yolculuğuda çok keyifli oldu benm 1 köprüyü seçemem dışında..:) Bu arada Bora abi çok sağol Bana Fazer tutkusunu yaşattığın için. İnşallah en kısa zmnda görüşmek dileğiyle..

dikkat ettimde dönüş çok zevkli oldu diyenlerin hepsi bizim dönüş gurubundan :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar