bugün çok güzel bir gündü kaçıranlara acıom![]()
irfan bu arada erken çıktığımız için seninle muhabbet edemediğim için affet beni... bu arada yakışıklı çıkmışım....
estağfurullah ramazan olsun , sağlık olsun en azından bire bir görüşmüş olduk bilader allah sağlık versin inşallah daha çok balık kovalayacaz senle :cherry:
haber vermen yeter...atlar gelirim demir atıma.. motoru çekecez diye erken den çıktık..motoruda çekmeye gerek kalmadan eve geldik.. motor çalışıyor....
sahi ya ne oldu motor? hakkaten bayağı ciddi bir durum gibi algıladık iyi olmuş sevindim valla
aman aman allah kaze keder vermesin paşam...:cat:
evet arkadaşlar güzel bir gündü gerçekten fakat bir kaç şey eklemeliyim benim ilk katıldığım bu yuvacık gezisiyle alakalı ..
ben o gün gerçekten çocukların bayram sevinci gibi bir şey yaşadımbundan memnunum ancak dikkatimi şu çekti sanki burada forumda on numara sohbetler paylaşımlar oluyor fakat gerçekte sanki durumlar biraz değişiyor gibi geldi bana , ortam sanki biraz daha resmileşip ciddiyet kazanıyor
ne dersiniz
?? hatta bir ara gördüğüm tüm mt üyelerine tek tek hoşgeldiniz demeyi istedim , fakat tabiki doğal olarak herkez aç karnını doyurma çabasında ekmekle salatalara saldırıyor olduğunu görünce vazgeçtim:queen:
yinede düşündüğümden çok çok iyi geçti bir çok arkadaşımı tanıma fırsatı buldum , inşallah seneye allah kaza keder vermezde mt için yi,ne yuvacık gezisi düzenlenirse bu sene acemiliğime geldi ama seneye ben ortamı ısıtmasını bilirim
bu organizede adı ve emeği geçen tüm mt dostlarına sevgiler..
sabah yaşadığım kaza dolayısıyla (öndeki araç ani fren yapınca ıslak zeminde arka frenin mağduru olarak sağa yattım) günün talihlisi olmama rağmen gayet güzel bir gündü benim için. Forumdan çok değerli arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu. Katılanlara teşekkürler.
evime geldim duşumu aldım forumlara baktım ve üzüldüm gelemeyen çok arkadaş olmuşale: biz çok eğlendik forumdan bir kaç arkadaşla tanışma fırsatım oldu hatta bizim mahalleden erkanda foruma üyeymişte benim haberim yokmuş fena tesadüf oldu herşey çok güzeldi. Allah ne güzellikler yaratmış ben hayatımda öyle güzel yerler görmedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
piyanist arkadaşım valla bende ekmeğe balığa mıhlamaya salataya girişince kimseyi göremedimale: eğer selamını alamadıysam yada duymadıysam özür dilerim
![]()
e hani bi kaç resimle olmazki ,ben olsam en az 100-150kare çekmiştim :cherry:
benim aklımda başka yerler de var havalar ısınsın bi planlarımı suncam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------
7-8 gündür eve uğramadığım için fotoğraf makinemi de alamadım yanıma alsaydım sen o zaman görürdün 150-200 çekim bile benim için sadece başlangıç...
e hani bi kaç resimle olmazki ,ben olsam en az 100-150kare çekmiştim :cherry:
guzel geziydi, duzenleyen ve gelen arkadaslara tesekkur ederim. gurup surusunu pek sevmedim acikcasi. tamam hizi yapmak tehlikeli, hatta cok sevmiyorum fakat bizimki abarti yavas oldu sanki. :queen:
donus daha eglenceliydi, demekki ben tek seviyomusum.![]()