Umarım istedigin gibi bir is bulabilirsin. Ben gecen sene darty'de çalıştım. Hem okula gidiyodum, çıkınca da ise.. Part time hafta içi 3 gün 5-10 arası haftasonu 1-10 arası calisiyodum. Haftada 30 saat falan.600-700 aliyodum düzgün çalışmayla. Ama bazı arkadaşlarım daha fazla calisip bin tl civari aliyolardi. belli bi miktar yok. Pirim usulü.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
Kardeşim; askere gideceğini yazdığına göre senden yaşça oldukça büyük bir ağabeyin olarak nacizane bir önerim olacak sana. Bir sonraki işini garantilemeden sakın mevcut işini bırakma. Muhterem büyüklerimiz işsizlik azalıyor diye bas bas bağırsa da kazın ayağı öyle değil. İyi kötü bir gelirin var, bunu sıfırlamak da çok olası. Başına gelenler kurumsallaşmamış şahıs şirketlerinde vakti zamanında hepimizin başına gelen şeyler. O yüzden diğer işini garantile, akabinde mevcut işini bırakırsın.
Çok teşekkür ederim.Dediklerinize aynen katılıyorum.İşsizliğin azaldığı falan yok.Cafenin kapısınde sürekli "Bizimle çalışmak ister misiniz?" diye yazıyor.30 yaş üstü biri gelince ayıp olmasın diye yalandan bir mülakat sonrası;biz sizi ararız:silent:Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Dediğinizde sonuna kadar haklısınız...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------
İlk iş tecrubem migrosta oldu mağaza olarak çok güzel bi arkadaşlık ortamı vardı ta ki ben araba alıp arabam ile işi gidip gelene kadar.Son derece yorucu ve zevkliydi sosyal haklar 10 üzerinden 10 çıktığıma bin pişmanım ama yapacak bir şey yok.
C&A da çalıştım kesinlikle LCW VE C&A sınıfındaki mağazaları tercih etmiyorum özellikle C&A da beni daha ilk haftadan eğitim yerine depoya gönderim binlerce ürünü saymamı istediler ne sosyal hak var ne bişey çok fena.
Teşekkür ederim.Aslında dediğiniz gibi bütün iş yerlerindeki dostluklar bir ayrı.Nedense abin,kardeşin,yeri geliyor annen baban oluyor iş arkadaşların

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
Arkadaşım, motosiklet mağazalarında iş baktın mı?
Çok isterdim ama sanırım oradada patron işin başında olur.Amacım patron gözetiminde çalışmamak

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
ustam sanırım senin fıtratına uymayan bir yerde çalışıyorsun.
parayı her yerde bir şekilde kazanırsın. allah sana gonlune göre bir iş versın.
Güzel temennileriniz için sonusz teşekkür ederim.Duanıza canı gönülden amin diyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
ben aslında eleman arıyorum kardeşim ama bilgisayar bakım onarım üzerine kalifiye yüksek okul mezunu gerekiyor. umarım sende kendine göre uygun bir iş bulur huzurlu olursun Allaha bol bol dua et tek yardımcımız hakiki dostumuz o.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun Beycivan Abi.Her şey sizlerinde gönlünüze göre olsun inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
yüksek okul şart mı? talip olduğumdan falan değil, bilgisayar bakım-onarım dediğin; donanım, işletim sistemi, temel yazılımlar... her bilgisayar kullanıcısının kısa sürede öğrenebileceği konular. değil mi?:silent:
yasal bir gereklilik ise bilemem.
Siz de haklısınız.Çekirdekten yetişip(muavinlikten) usta otobüs şoförü olanlar var.Fakat son olarak otobüs kaptanlığı bölümü açıldı.Hayatında hiç araba dahi kullanmamış birisi 2 yılda yüksek öğretimini tamamlayıp,hayatının 20 yılını bu mesleğe adamış bir şoförü iş başvurusunda geçebiliyor

En basiti,bilgisayar mühendisi olan bir abimiz bizim amirimiz(cafe de)

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
bende çok garsonluk yaptım aynı senin gibi biraz değişiği günde 250 kg döner satıyorduk bende şef lanet olsun giren çıkan elemanın hattı hesabı yok zaten öğlen servisini gören tuvalete diye çıkıp bir daha gelmiyordu ama oradan çok ekmek yedim neyse o günler geride kaldı şimdi güvenlik olarak çalışıyorum işler çok güzel asgari ücret yemek yol 850 lira ayda 23 gün çalışıyorum oda 8 saat sana tavsiyem kurumsallaşmış bi magzada açılışırsan bu günlerini cabuk unutursun güzel günler yakında fakat askerlik sorun olabilir çünkü askerliği yapmamış elemana sıcak bakmıyor işletmeler sana hayatta başarılar dilerim
Sanırım yakın zamanda vatani görevimi yapacağım.Dediğiniz gibi askerden sonra hayırlısıyla hayatımı bir düzene sokacağım.Boşuna ünüversite okumadım,ama iş yok ayrı mesele

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------
Abicim sen yaptığın işi küçümseme,kaç kişi ekmek yiyorsunuz.Fal baktırmak ta psikolojik bir ihtiyaç.Gelecekle ilgili güzel sözler duyup mutlu oluyorlar.Sen işini iyi yap,herkese güleryüzlü davran,gerisini Allaha bırak.Mükafatını muhakkak göreceksin.Sevgilerimle...
Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.Bir falcıyla aramızda daha geçen gün geçen muhabbet,kelimesi kelimesine:cherry:
-Abla var ya oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz...
-Memlekette enayi çok biz ne yapalım...:cherry:
Müşteri-falcı muhabbeti;
-Biraz kıskanç bir yapıya sahipsiniz...
-Hayır kıskanç değilimdir...
(Aha afalladı,ama panik yok...:mrgreen
-Ama biraz kibirli olduğunuzu görüyorum.Sanırım ilişkinizde bu yüzden problemler yaşıyorsunuz...
-Evet aynen dediğiniz gibi :mrgreen:
VE MUTLU SON...10 ŞEY SÖYLER 3 Ü TUTAR.FALCI HER ŞEYİ BİLDİ OLUR :cherry::cherry::cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
eğer bir mağazada çalışacaksan ve tecrüben varsa zaraya falan bak adil ışık zarada bir tanıdığım çalışıyor 1500 gibi bir maaşı var daha öncesinden adil ışıkta çalışmıştı lcw c&a bunları boşver tecrüben varsa..
Zara'da çalışmayı bende öylesine isterim ki...Ama ileri derecede bir tecrübe ve manken gibi bir fizik arıyorlar

Cevabınız için teşekkür ederim...