st kanuni 250r almayı düşünüyorum bi tane buldum 2008 model 2010 trafige çıkışlı 1500km de kırmızı 6000tl fiyat istiyor sizlerin fikilerini almak istiyorum ?? (yardımınız lazım karar veremiyorum)
st kanuni 250r almayı düşünüyorum bi tane buldum 2008 model 2010 trafige çıkışlı 1500km de kırmızı 6000tl fiyat istiyor sizlerin fikilerini almak istiyorum ?? (yardımınız lazım karar veremiyorum)
1500 km cok sacma mumkun deıl hatta ben alalı 15 gun oldu 800 km yaptım
vala bugun gittim gordum motor kullanılmamıs gerçekten hatta aküsü bosaldıgından dolayı motor çalısmıyordu...
sen bilirsin dostum bak ben motoru ocakta aldım kıştı diye binemedim sonra servise soktum bi dünya yattı parça bulamadım diye yani havalar ısındı ben motoru çıkardım ve 2 tane motorum var genelde hyo yatıyor diperiyle geziyorum az yaktıgı içni buna ragmen 1500 km den fazla yaptım. kafanda soru işrareti yoksa al motoru.biz senin iyiliğin için yazıyoruz burda, tecrübeni deneyimle edinme diye.
dostum bırak anlatma kendini yorma, biz burda anlata anlata dilimizde tüğ bitti. bırak onlar 3-4 yaşında ve 1500 - 5000 km arası motorları satın alsınlar. sahibinden.com da gezip en düşük km li ilanalra msj atıp anlaşsınlar =) eyüp abinin 30 binde motoruna kimse bakmaay gitmez ama sahibindende 1500 km de 3 yaşında motorlara akın ederler, lakin bilmezler ki o 1500 de 2 bindeki motorlar aslında kaç 30.000 km yi devirmiştir![]()
oyuzden ztn size soruyorum bosa vermiş olmak istemiyorum ztn bi ustayada gostericem benim suan aslında tek sorunum fiyat konusunda olmustu bide st hakkında bi cok sey okudum oyuzden kafam karısık sadece...
sonucta bir ustaya gosterdigimde bana herhangi bir şeyin olup olmadıgını soyler degilmi?
ColdhearteD ın da dediği gibi lastik zincir dişli akü vs bunlar sorun değil değiştirirsin biter gider ama eğer makinasında problem varsa işte o zaman kork hyosungtan. mesela silindir ara bakalım fatih kılınçlıdaki çıkmalar harici bulabilcekmisin. gibi.. makinası sağlam olsun,büyük kazasıda yoksa al 250R ama motordan en ufak ses geliyorsa çalışırken şıkırtı tıkırtı zırıltı vs hemen koşarak uzaklaş ordan. sana ''egzantrik zinciri salmış gerilir 20 liraya yaparlar,katalizör puntaları kopmuş söktürürsün 30 liraya yaparlar,grenaj vidası düştü takmadım 5 liraya yaparlar'' diye laflar gevelerlerse bu sesler için yine koşarak uzaklaş =)
arkadaşlar sonunda motorumun problemini çözdüm.... önceki yazılarmdan bilirsiniz stop etme sorunu vardır: bu çok değerli sanayideki motorsiklet usatalarımızın bulamadığı arızayı tesadüf eseri kendim buldum (yahu teknoloji işte eskiden enjeksiyonmu vardı misali...)
r:benzin deposunda gelen ve enjektöre giden bir hortum var üstünde mavi düğme gibi bişey var işte bu hortum yerinden gevşiyor ve benzini dışarıya akıtıyor. benzin alamayan enjektörde haliyle stoooop!!! yarın garanti olsun diye kelepçeleyle iyice sıkıca takacağım.
bu arada hatırlarsınız 2 gun once motor ayaklıktayken düşmüştü ve gidon kırılmıştı ,bugun gidonu değiştirdim . yeni serilerde gidonu biraz daha sağlamlaştırmışlar , kırılma ihtimali daha az eskilere göre. ve ybn o ringli zincir siparişi vermiştim bugun geldi ve taktım , o ring olayını hep merak ederdim zincir baklalarının arasında lastik halkalar var küçük küçük o ring olayı buymuş demek peki x ring ne ozaman![]()
dostum zinciri nerden kaça aldın? dişlileri de değiştirdin mi? birde gidonun hangi parçalarını aldın ? nerden nekadara =)
hocam bu benim linkini verdiğim takozlar motorun şasisine takılıyor grenaj kırmak yok grenajın ortasındaki o delikten dışarı çıkıyo pdf dosyası var internet sitesinde onu açarsan orda detaylı resimler var bence gerçekten gerekli birşey.Özellikle benim gibi sakar olanlar için
...
Zinciri entel'den almıştım bende 190tl vermiştim.Orjinal zinciri 15 günde bir bollaşıyordu, kıydım paraya aldım d.ı.d. 2 ay oldu hala gevşeme yok![]()
4000 tl ye gt250 r almak isteyenler arasında 1500. sıradasın. Biraz beklersen belki sıra sanada gelir. Bulsam ben ikinciyi alırım. Bulduğunda da dikkat et sana maliyeti sıfırının fiyatını bulmasın.