Yine bir kaza

Motosikleti
Hornet
Arkadaşa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Bende geçtiğimiz pazar 70-80le seyir halindeyken arabanın karşı yönden önüme kırmasıyla kaza yaptım..
Allah'a şükür korumalar sayesinde ufak çiziklerle kurtulmuştum..
Bi an arkadaşın yerine koydumda kendimi şimdi Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
Biraz daha dikkat diyicem ama bazen dikkatten çok şansta gerekiyo.
Herkese kazasız belasız sürüşler..

Ne kadar koruma olsa da olacağı varsa oluyor işte, biz yine de tedbirimizi alıp takdirimizi Allah'a bırakalım acil şifalar diliyorum.

büyük geçmiş olsun, inşallah bi an önce sağlığına kavuşur arkadaşımız. :((

çok geçmiş olsun allah onunla olsun ..

20 yıldır motor sürüyorum inanın samimi söylüyorum sisli havada motor sürmüşlüğüm var karlı havada motor sürmüşlüğüm var ama son 5-6 yıldır istanbul trafiğinden korkduğum kadar hiç bir şeyden korkmuyorum.. her yer kasap kaynıyor o bariyerler tam bir katil zaten..

en yakın arkadaşı acile gidiyo bana anlattığı,
gittim kanka ya elim ayağım boşaldı
acile girdim numunede
zaten abi yatıy her yeri kan revan
her yeri
hakkını helal et
dedi tutamadım ben kendimi
:(((((
okurken tüylerim diken diken oldu. geçmiş olsun Allah acil şifa versin

çok geçmiş olsun allah onunla olsun ..

20 yıldır motor sürüyorum inanın samimi söylüyorum sisli havada motor sürmüşlüğüm var karlı havada motor sürmüşlüğüm var ama son 5-6 yıldır istanbul trafiğinden korkduğum kadar hiç bir şeyden korkmuyorum.. her yer kasap kaynıyor o bariyerler tam bir katil zaten..
inşallah en kısa zamanda şu bariyerleri avrupadaki gibi esnek bariyerler ile değiştiriler. :salut:

İstanbulda Motorsiklet Kullananlar nasıl zevk alıyor anlamış değilim.Şahsen 17 yıl istanbulda oturmuş biri olarak denizliye geldikten sonra , Hayatın burda olduğunu cok daha iyi anladım :). Trafik 0 , Maganda 0 olmasada arada kaynayıp gidiyor.Dolmuşçular yol veriyor , Taksici desen yok gibi saten , Otobüs şöförleri şirket özel olduğundan önünü kesip durdurup yol sorsanız bile güler yüzle cevap veriyor :) Daha sayardım ama İstanbuldaki arkadaşlar için bugunlük yeter sanırım bukadar :)

Kaza yapan arkadaşada Acil şifalar.İnsallah biran önce iyileşir.

İstanbulda Motorsiklet Kullananlar nasıl zevk alıyor anlamış değilim.Şahsen 17 yıl istanbulda oturmuş biri olarak denizliye geldikten sonra , Hayatın burda olduğunu cok daha iyi anladım :). Trafik 0 , Maganda 0 olmasada arada kaynayıp gidiyor.Dolmuşçular yol veriyor , Taksici desen yok gibi saten , Otobüs şöförleri şirket özel olduğundan önünü kesip durdurup yol sorsanız bile güler yüzle cevap veriyor :) Daha sayardım ama İstanbuldaki arkadaşlar için bugunlük yeter sanırım bukadar :)

Kaza yapan arkadaşada Acil şifalar.İnsallah biran önce iyileşir.

istanbul eskiden böyle değildi son 5-6 yıldır istanbul trafiğinde bir araç patlaması oldu yollar aynı ama araç sayısı ve haliyle şöför sayısı ona katlandı araçlar sığmadığı için park yeri sorunları var. artık kaldırmları bile arabalar gasp ediyor.. yayalar bile yürüyemez durumda nerde kaldıki motorlular yeni tip bariyerler koydular motorcuları düşünmeden tabi onlar nede olsa insan değil uzaydan geldik dağdaki teröriste bile teslim ol diye uyarı yapıyorlar iki üç kez yollardaki motorsikletliler o dağdakilerdende değersiz kimse sormuyor uyarı yapmıyor bir şey yapılırken hep araba sahipleri düşünülüyor.. bu gün kazalarda rağmetli olan arkadaşlarımızın çoğunun ölüm nedeni motordan düşmek değil bu bariyerlere çarpamak allah yardımcımız olsun ben artık istanbul içinde mümkün mertebe motora binmiyorum minübüs otobüs taksi kullanıyorum..

Bende 5 yıldır istanbulda değilim demekki simdi durum dahada vahim.Allah tüm istanbullu motorcu arkadaşlara sabır versin.Lütfen Dikkatli olun arkadaşlar.

3 yıldır motosiklet kullanmıyordum...son 1 haftada anladımki bu şehir bitmiş arkadaşlar,can çekişiyor...yayası ayrı bir dert,özel halk otobüsleri ayrı bir dert,iett otobüsleri ayrı bir dert,dolmuşları ayrı bir dert...kendimden geçtim milletin dikkatsizliğine dikkat edeceğim derken beynim 3 kat fazla çalışıyor motosiklet kullanırken inanılmaz yoruluyorum...nasıl bir 4 teker manyaklığıdır bu heryer araba heryer trafik teröristleri ile dolmuş...dün gece tem de yemin ederim gözüm korktu.gerçekten kelle koltuktayız çok dikkat etmeliyiz çooook...

yine katil bariyerler vakası + otoyolda taş...ne biçim bir memleket burası, hiçbir işimizde denetim yok, ne bina yaparken, ne yol yaparken, hiçbir işte denetim yok, görevliler paralarını alıyorlar ama görevlerini yapmıyorlar, tek çare her olayda sorumluların cezalandırılması, başka türlü huylu huyundan vazgeçmiyor ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neredeyse sokakta bile makasa girecekler. 50 ile gidilecek yerde 100 ile gidiyorlar. ne sinyal ne uyarı.herkes yarış içerisinde.500 m ilerideki kavşağa girecek olmasına rağmen sol şerite geçip tam gaz yapıp birde selektör yapıyorlar.bir değil beş değil. istisna diye bir kavram bırakmadılar. araçların içine bakıyorum hep bu şekilde sürenler 40 yaş altı. 40 yaş üstünde de zaten dikkat çok az.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşa acil şifalar tüm motor kullanan arkadaşları Allah kazadan beladan korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar