40 motosikletliye hediye kask

Kocaeli İl Temsilcisi
yavvvv delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :queen:

adamlar polis haftası sebebiyle yarım elma gönül alma tarzı, bir etkinlik olsun vatandaşımız kask taksın , kurallara uysun diye temsili, çin malı, dandik mundik te olsa bir şeyler dağıtmışlar ,

neden bunu görmezden gelipte ,konuyu başka yerlere taşıyorsunuzki :)

ama çin malıdır, ama 15 liradır kalkıpta carbon fiberden yapılma 1000 liralık kask dağıtacak haleri yok ya !

mısırı bulsak püsküllüsünü ararız millet olarak böyleyiz arkadaşlar , boşverin işte dandiğini ,çin malını sonuçta iyi niyet duyguları besleyen, güzel bir şey sizlerde kalkmış verilen kaskın kalitesini tartışıyorsunuz :)

hani biz örnek olacaktık tartışmamız gereken burada kaskın kalitelisi dandiğimi yoksa yapılan aktivitenin güzelliğimi ?

valla bizler motorcuyuz ve ben size yakıştıramadım arkadaşlar amacım polemik yaratmak değil kusurum varsa hoş görün ,

biz mt cilere yakışırmı ama yaa teessüff ederim....

polisimizin bu yaklaşımını tebrik ediyorum. karşısındakini horlayan, aşağılayan, resmen azarlayan polis anlayışından bu günlere gelmek büyük ilerlemedir.

"şimdiye kadar ceza yazdık, çözüm olmadı. farklı bir şey denemek gerek." diyebilmeleri dahi takdire değer. sorunu tanımlamak, çözmenin yarısıdır.

devlet memuruyum. polis okulu halısahasını işletiyorum. buranın en sarf malzemesi nedir? toptur değil mi? 1 tane top aldırmıyorlar bana arkadaşlar... 2 maç parasına en kaliteli topu alacağımıza sırf top yüzünden kaç müşteri kaçırdık inanamazsınız. bu kadar berbat bir bürokrasi varken o müdür eminim ki kendi cebinden parasını vererek almıştır o kaskları. helal olsun. keşke bu adam benim müdürüm olsa.

yazmayım diyorum ama hakikaten çok gereksiz postlar luzumsuz cevaplar var benimkisi dahil zorla insana polemik çıkarttırmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz bi anlam veremiyorum ben demekki millet bundan dolayı dellenip veryansın yazıyor gitsin.Neyse kolay gelsin hayırlı işler hepinize..

Emniyetin şov amaçlı dağıttığı kasklar hiç olmasın daha iyi. Vatandaş her kaskın onlar gibi olduğunu düşünür. 2günde vizör çizik içinde kalır, güneş ışınları ile buzlu cam görüntüsü verir. gece zaten Allah'a emanet. Karşıdan gelen her far uzun far olur:)

Ben de zamanında 20-40 ve 70TL lik üç tane kask vardı, hepsinin sonu aynı oldu. İsyan ederek motosiklet mağazasına gittim, bütün kasklar mı böyle dedim! Adam motorumun markasını öğrendikten sonra hava atarak şimdiki kaskımı(Nolan N103) gösterdi, aksesuarları ile birlikte cash ödeyip aldığımda şok olmuştu:mrgreen:.

Emniyetin şov amaçlı dağıttığı kasklar hiç olmasın daha iyi. Vatandaş her kaskın onlar gibi olduğunu düşünür. 2günde vizör çizik içinde kalır, güneş ışınları ile buzlu cam görüntüsü verir. gece zaten Allah'a emanet. Karşıdan gelen her far uzun far olur:)

Ben de zamanında 20-40 ve 70TL lik üç tane kask vardı, hepsinin sonu aynı oldu. İsyan ederek motosiklet mağazasına gittim, bütün kasklar mı böyle dedim! Adam motorumun markasını öğrendikten sonra hava atarak şimdiki kaskımı(Nolan N103) gösterdi, aksesuarları ile birlikte cash ödeyip aldığımda şok olmuştu:mrgreen:.

Vatandaşın öyle bişey düşüneceği yok hocam, bırakalım bu kuruntuları...

Aksini farketseler bile-daha iyi ve kaliteli kaskların olduğunu farketseler bile- o bahsi geçen vatandaş gidip de kaliteli kasklara okadar parayı asla bayılmaz...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok üzücü bi durum aslında....

aslında bir kaç büyük kuruluş sponsor olsa,daha geniş kitlelere daha kaliteli kask dagıtılabilir
mesela motosiklet satan firmalar başta
motosikleti satarken yanında en azından LS2 kalitesinde kaskı'da yanında verse daha iyi olur.motosikletin fiyatına ekle kask fiyatını motosikleti öyle sat kardeşim.
geçenlerde yolda bir kuryenin kaskı dikkatimi çekti,koli bantı ile bantlamış sağını solunu ışıklarda durunca dikkatli baktım ne görsem kaskın nerdeyse yarı parçası yok bantlamış O şekilde kullanıyor.sorsan kafamda kask varya der.

Kimse alınmasın canını düşünen 200 tl verip iyi bir kask alır... Allah beyin vermiş ama kontağı çevirip çoğu kişi çalıştıramıyor...

motora yeni başladığın zamanlarda o 15 tl lik kasklardan biri kafamda iken kaza yapmıştım. kafamın arka kısmı yere baya bi sert carptı. o dandik kask beni o ilk darbeden kurtardı ama kendini kurtaramadı :) uzun bir çatlak vardı vurduğum yerde. onu görünce hemen gidip 170 tl ye kask almıştım. her zaman korur demiyorum ama düşük hızlarda en azından ilk darbeden korur. sonuçta direk teması önlemesi bile çok önemli.

Ben anlamıyorum sizleri, bu gün bu kaskları veren yarın daha kaliteli kaskları verir önemli olan bunun düşünülmesi. Kafasında en azından 20 tl kask olması olmamasından daha iyidir.
Motorsiklet federasyonu ne yaptı şimdiye kadar. bana biriniz söyleyebilir mi?

15 tl'ye kask var.. Sadece sinekten ve polisten koruyor..

sinekten mi:)))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------

Ben anlamıyorum sizleri, bu gün bu kaskları veren yarın daha kaliteli kaskları verir önemli olan bunun düşünülmesi. Kafasında en azından 20 tl kask olması olmamasından daha iyidir.
Motorsiklet federasyonu ne yaptı şimdiye kadar. bana biriniz söyleyebilir mi?

BU ÜLKEDE MOTORSİKLET FEDERASYONU DAMI VAR:queen::queen::queen:

Halkı bilinçlendirmek ve kask kullanımını yaygınlaştırmak adına çok güzel bir uygulama. Bunu görerek yetişecek yeni nesillerde en azından kask takarak motorsiklete binen insanları yadırgamıcaklardır burada kaskın kalitesinden ziyade verilen mesajı takdir ediyorum. Ayrıca bana kalırsa çokta dandik kalitesiz bir kask vereceklerini sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar