Kızılay ilkyardım kursları

Sevgili motorcu dostlarım; her ilde mutlaka bir Kızılay şubesi vardır. Mümkünse sadece 2 gününüzü yada 4 akşamınızı yada 2 günlük hafta sonunuzu ayırın, ücretsiz ilkyardım kurslarına katılın. Kurs bitiminde ilkyardımcı kimlik kartı ile uluslararası geçerliliği olan ilkyardımcı sertifikası veriliyor. Kendinizin, yakınlarınızın veya yolda giderken yanıbaşınızdaki bir insanın başına bir iş gelmeyeceği ne malüm. Kollarınızdan sımsıkı tutarken kurtar beni diyerek gözünüzün içine bakan eşiniz, yavrunuz, arkadaşınız, yada bir insan olabilir. Özellikle biz motorcuların sıklıkla maruz kaldığımız kazalarda bir kask nasıl çıkartılır? kaç kişi biliyor? Herşeye iki gününüzü ayırabiliyorsanız bence bunu da hiç düşünmeyin. Derhal yarın kızılay merkezine uğrayıp kurs için gün alın.

Çok güzel, önemli bir noktaya değinmişsiniz. Bir arama kurtarma veya doğa sporları kulübüne katılıp, ilinizdeki 112 Komuta Merkezi ya da Sivil Savunma'dan da talep edebilirsiniz bu eğitimleri.

Tam da aradığım konu. Hemen yarın arayacağım. Geçenlerde bir kazaya şahit olup yardım ettim. Şükür kötü bir şey yoktu pek ama olsaydı ne yapardım diye uzun uzun düşündüm. Teşekkürler hatırlattığınız için.

kim

Çok teşekkürler gerçekten faydalı bir bilgi mutlaka arayıp katılacağım bende,aslında benim savunduğum bu tür kursların daha ehliyet alırken verilmesi hatta TC kimlik nosu gibi zorunlu olmalı,kimin nerde başına ne geleceği belli olmaz.

İşte bilgileri kolayca ulaşın..

Eğitim alabileceğiniz merkezler

Başvuru için tıklayınız

Son düzenleme:
Teşekkürler gerçekten. Hazır şu sıralar evde boş boş biryerimi büyüteceğime (zaten büyük :p ) Araştırıp gideyim bu kursa.. Teşekkürler.!

Cok güzel bir konu..
Ama güzel konularla genelde burada kimse ilgilenmez..

Bilmiyorum sizlerin basina geldimi birine yardim edememek?
Benim geldi ..
Türkiyeye giderken kafa kafaya carpismis iki arac.. (Yugoslavyada)
Iki aractakilerde yurttaslarimdi.. :pr:
Sadece batteniyemi birakip agliyarak ayrilmistim oradan. (Yardim edemedigim icin)

Simdi diyeceksinizki sen yaptinmi bu ilkyardim okulunu..
Cooook seneler önce ehliyetimi alirken yapmistim..
Birdaha ugramadim.. :pr::pr::pr:
Kendimede yuh olsun :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mükemmel bir konu teşekkür ediyorum böyle gerekli bir konuyu bizlerle paylaştığın için hemen kayıt formunu doldurdum internet üzerinden :cat:

Arkadaşlarımın ilgisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunu yakınlarınızla ve çevrenizle de paylaşırsanız sevinirim. Allah Kaza ve belalardan korusun. inşallah.

umarım gerçekten ilgi gösterilir. Defalarca gündeme geldi bu konular ama pek ilgilenen olmadı.

Cok güzel bir konu..
Ama güzel konularla genelde burada kimse ilgilenmez..

Bilmiyorum sizlerin basina geldimi birine yardim edememek?
Benim geldi ..
Türkiyeye giderken kafa kafaya carpismis iki arac.. (Yugoslavyada)
Iki aractakilerde yurttaslarimdi.. :pr:
Sadece batteniyemi birakip agliyarak ayrilmistim oradan. (Yardim edemedigim icin)

Simdi diyeceksinizki sen yaptinmi bu ilkyardim okulunu..
Cooook seneler önce ehliyetimi alirken yapmistim..
Birdaha ugramadim.. :pr::pr::pr:
Kendimede yuh olsun :farao:

ilk yardım çok önemli bir konu ve maalesef çok haklısınız...

ortalama bir Türk vatandaşı, hayatı boyunca en az 4-5 kere ilk yardım eğitimi görür. ehliyet alırken, askerlik yaparken, okulda, bir vesile ile çalıştığı işyerinde....

sonra bir trafik kazasına müdahale eden gönüllülerin, yaralıların yakasından-paçasından tutup karga tulumba kamyon kasasına istiflediklerini görürüz. eğitimlerin işe yaraması için tekrarlanması, önemsenmesi de gerekiyor.

:pr::pr::pr::pr:

Konu 2. sayfaya gecememis.. :salut:
Mangal meselesi degilki abicim..

Arkadaşlar az önce Kızılay'ı aradım.

Kızılay İstanbul Tuzla Şube Başkanlığı TEL: 0 216 446 78 00

Eğitimleri ücretli.

Temel İlk Yard Eğt. :236,00 TL.KDV dahil Standart İlk Yard.Eğt. :590,00 TL.KDV dahil
Güncelleme Temel İlk Yard. :118,00 TL.KDV dahil
Güncelleme Stand. İlk Yard. :295,00 TL.KDV dahil

Adımı soyadımı ve iletişim bilgilerimi not ettirdim. Bir de mail attım. Ücretsiz bir eğitim düzenlerlerse haber verecekler.

Umarım telefondaki arkadaş bana yanlış bilgi vermiştir ve bu konudaki amacı tüm ülkede bilinçli ve ilk yardım bilgisine sahip bireyler eğitmek olması gereken Kızılay bu işi özel derhshane mantığına çevirmemiştir. Umarım yanılıyorumdur.

Sizden ricam bu prosedür hakkında bilgiye sahip arkadaş varsa bizi aydınlatsın. Organize olup 8-10 arkadaş böyle bir eğitim alalım derim. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım. Katılmak isteyenler bana ulaşırsa grup olarak bağlantı kurmaya çalışayım. e-posta : [email protected]

ibb'ninde ilk yardım eğitimleri var ve ücretsiz eğitimleride çok iyiydi. Ben 1,5 yıl önce katıldım hatta çalışanı olmadığım halde vergi dairesi grubunda girmiştim eğitimlere, eğitim sonunda sertifika ve kitapçık veriliyor. Tavsiyem eğitimleri tekrarlamak insan unutuyor çünkü

güzel bir konu herkesin mutlaka gitmesi gereken bir kurs :cat:
ben izmide gittim paralı bir kurstu ancak nelere para harcamıyoruz ki? kesinlikle herevde bir kişinin mutlaka ilkyardım eğitimi almış olması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar