5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benım dıger motor servıstee dıger motorumla gelıcem 50 cc :cherry: 50 cc motor varmı cc sınıfına gore nasıl sınıflandırıcaksınızz ozaman ben tek arkanızdan 20 km le gelırımm :p:cherry::cat::queen:

aksama donuste yetısırımm sızee bır cay ıcerım sonra cıkarım ordann sabahta dırek işe :D qweqwe
:queen::queen::queen::queen::queen: kopdum

Anadolu yakasından gelecekler için bir adet yeni konu açacağım birazdan toplanma noktaları hakkında, modlarımızdan geziden sonraya kadar silmemelerini rica ediyorum :)

Anadolu yakasından gelecekler için bir adet yeni konu açacağım birazdan toplanma noktaları hakkında, modlarımızdan geziden sonraya kadar silmemelerini rica ediyorum :)

toplanma noktaları gayet basit ve anlaşılır şekilde
Anadolu yaksı ;
Ankara'ya gider gibi çamlıca gişeleri geçtikten sonra takriben 18-20 km sonra sağda Opet akaryakıt istasyonu var orda toplaşıyoruz.

Avrupa yakası Levent Bp Akaryakıt istasyonu
Etiler sapağında olur ,zincirli kuyuyu geçtikten sonra sağda

:queen::queen::queen::queen::queen: kopdum

qweqwe ama yınede gelıcem he bu arada arkadaslar 20 km gecmeyelım benım mıgdem bulanıyor qweqweqwe

he bu arada arkadaslar lutfen hız kurallarına uyalım uymayanları uyaralım uyarmayanlarıda dovelım dovmeyenlerıne .............:D:Dqweqwe

nasıl bırsey oldu anlamadım :Dqwe:silent:

Son düzenleme:
ben yeni konu acmayi denedim toplanma yerleri hakkinda, o kadar yazdim uzun uzun, mesajiniz uygun goruldukten sonra goruntulenecektir dedi ama hala yok! Mustehcen birsey yazmadim yani nedir bu gecikmenin sebebi sayin adminlerim ve modlarim?

ben yeni konu acmayi denedim toplanma yerleri hakkinda, o kadar yazdim uzun uzun, mesajiniz uygun goruldukten sonra goruntulenecektir dedi ama hala yok! Mustehcen birsey yazmadim yani nedir bu gecikmenin sebebi sayin adminlerim ve modlarim?

duyurular bölümüne açmışsınızdır o yüzden önce kontrol ediliyor

Arkadaşlar Sabredilen Güne Çok Az Kaldı .. Eminim ki Herkez Hazırlık İçindedir = )) Bende Race Botlarımı Sildim Falan .. Kask Mask Bellikler Eldivenler .. Herşey Yolunda Maşşallah .. Herkezin Tekeri Düz Bassın Lütfen Dikkatli Olsun Herkez .. Herkeze İyi Sürüşler , Müthişler Keyifler Şimdiden = ) Gelemeyenler Pineklesin Biz Keyfimize Bakalım :p İşi Olupta Yada İmkan Yüzünden Olanlara Tabiki Lafım Yok .. = ))

Arkadaşlar acil bilgi yardımına ihtiyacım var. Bende yuvacığa gelmek istiyorum fakat bir sıkıntı var ben ehliyete a2 ekletmek için sınavları geçtim ve trafik şubeye evraklarımı verdim. Benim ehliyeti aldılar bana ehliyetimin foto kopisini verdiler fotokopiye kaşelerini vurmuşlar altınada tükenmez kalemle a2 muhevet 23.05.2011 deyip imzalamışlar. Bu a2 ehliyet yerine kullanılırmı? Yoksa ben gelemiyormuyum?

Arkadaşlar acil bilgi yardımına ihtiyacım var. Bende yuvacığa gelmek istiyorum fakat bir sıkıntı var ben ehliyete a2 ekletmek için sınavları geçtim ve trafik şubeye evraklarımı verdim. Benim ehliyeti aldılar bana ehliyetimin foto kopisini verdiler fotokopiye kaşelerini vurmuşlar altınada tükenmez kalemle a2 muhevet 23.05.2011 deyip imzalamışlar. Bu a2 ehliyet yerine kullanılırmı? Yoksa ben gelemiyormuyum?

Valla Ehliyetin Var Ama Kimlik Yok En Fazla Çevirmede Ceza Yersin Ama Grup Sürüşünde Çevirmezler .. Allah Korusun Kaza Bela Olursa Başın Derde Girer ..

sana ehliyetin fotokopisini verme niyetleri ne olabilirki baska, kase imzada var.
:cat:

Kardeşimm Git Gördüğün Bir Trafik Polisinden Bilgi Al Tam Olarak Öyle Çık Yola ..

Valla Ehliyetin Var Ama Kimlik Yok En Fazla Çevirmede Ceza Yersin Ama Grup Sürüşünde Çevirmezler .. Allah Korusun Kaza Bela Olursa Başın Derde Girer ..

kocaeli polisi bu konuda vukuatlıdır:cat:

2 yıl önce gkn trafik sigortası olmadığı için yuvacık gezisinde aprillasını bağlatmıştır

geçen yıl gişeden çıkar çıkmaz 13 motorda (13 motorduk) gbt ve uygulamaya takıldık.

evrak eksiği olan varsa katılmasın

kocaeli polisi bu konuda vukuatlıdır:cat:

2 yıl önce gkn trafik sigortası olmadığı için yuvacık gezisinde aprillasını bağlatmıştır

geçen yıl gişeden çıkar çıkmaz 13 motorda (13 motorduk) gbt ve uygulamaya takıldık.

evrak eksiği olan varsa katılmasın

Abicim ama o sene 13 kişi bu sene 130 kişi nerdeyse = )) Geçen Sene Tınlamadılar Bile .. Bi Ekibi Önden Takip Ettik O kadar

valla sorucamda hep altımda motor varken karşılaşıyorum yakarlar çıramı diye korkudan soramıyorum :d

Sen İn Sor Bişey Olmaz :cat:

abicim ama o sene 13 kişi bu sene 130 kişi nerdeyse = )) geçen sene tınlamadılar bile .. Bi ekibi önden takip ettik o kadar

sen in sor bişey olmaz :cat:

ben en iyisi yarın trafik şubeye gidip şansımı deneyeyim çıkmışsa yırttım çıkmamışsada bu fotokopi ne işe yarar di sorayım

yahşi cazibede şapşal bi eleman var, iş yerindeki patronun yeğeni, onun gülüşü gibi bişey galiba :))))

yok ole bırseyy degıll oo :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

benım ehlıyetım yok ole gelıom sıkıntıı olmazz senn rahat oll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar