Sen gene caz yapmaya başladın.Geçen sefer senin yüzünden banlandık zaten.Accent era dizel civici her halükarda tokatlar.İddiamın arkasındayım.Civic 125 HP , 145 Tork.Era CRDİ 110 beygir ve 245 Tork.Civicin Erayı tokatlaması için Konya ovasında kapışması lazım.Çünkü ara hızlanmalarda torktan dolayı era her zaman önde olacaktır.Eğer konya ovası gibi düz bir yol bulursa civic o zaman belki 15 beygir farkıyla geçebilir.Rampada zaten tork farkıyla civicin Eranın tırmanacağı hızları yakalaması mümkün değil.Birazcık Beygir Tork bilgin varsa anlarsın.He bide tüketimlerine bakalım.Civic şehir içi 9.2 litre benzin yakıyo.km'de 40 kuruşa denk geliyo.Peki Eranın şehir içi yakıt tüketimi ne kadar?5.6 litre motorin.Kilometrede 20 kuruş eder.Bunlar fabrika verileri.Era civicin yarısı kadar yakan ama buna rağmen daha performanslı bi araba.Sana yaramıyo burda tartışmak.Altındaki 40 bin TL'ye sattıkları hondanın cazını git başka yerde öv de sana arka çıkacak bi kaç bayan bulursun.Aa ben hayranım o arabaya diyecek bi kaç kişiyi burda bulamazsın.Git dediğim yerde öv de arka çıkan olunca egon okşanır biraz tatmin olursun.Neresi olduğunu iyi biliyosun.Söylememe gerek yok.Burda tartışmak senin psikolojine pek iyi gelmiyo.
öncelikle üslubunu topla..
şükret seni adam yerine koyup cevap veriliyor...
ben senin gibi yakıtı düşünüp psikolojimi bozacağıma o arabayı satar arabasız kalırım daha iyi...
isterse 8 litre yaksın altımdaki honda klasmanı olan bir araba...
herkesi kendin gibi görme, era isterse piyasanın en az yakan arabası olsun kalkıpta o arabayı iş harici hiç bir yerde kullanmam...
ne ailemin nede sevdiklerimin canını sokakta bulmadım o gaz tenekesine bindireyimde onları riske atayım...
ikinci bir konu o kadar cahilsinki hala era gibi bir tenekeyi civic le kapıştırıyorsun...
yolda bir era gördümmü kapışma ihtiyacı bile duymuyorum...
hele civicle olsam yolda erayı bile görmem...
sana denilecek hiç bir laf yok....
sen hala v-tech in ne olduğunu bile bilmiyorsun...
bana kalkmış torktan serilikten bahsediyorsun...
git bi v-tech hondaya binde serilik gör araba altından nasıl kaçırıyor....
şimdi yazdığın son cümlede neresi olduğunu çok iyi biliyorsun demişsin inan bilmiyorum git orayada bi kendini tecrübe et....
era nıda yanına almayı unutma....
takviye istersen kyomconuda al....
bu arada yazdıklarını arkadaşlarda okuyor gülmekten kırılıyorlar....