Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İstanbuldan cıbır bekleyen çok yahu.Herkesinki hemen hemen aynı tarihte geliyo bi gezi düzenleriz artık

motor gelecek ehliyeti çıkartamadım daha ya 10 gün oldu sınavdan geçeli :/
birde randevu günleri dolmus :S
ha birde sorum var ; X ilçesinin sürücü kursuna kayıt yaptırırsak illa X ilçe emniyetinden mi çıkarmamız gerek yoksa Y ilçesinden çıkartabiliyormuyuz?

Bugün tekrar Güngör motoru aradım, en geç Haziranın 15ine kadar kesin geleceğini söylediler.

cbr 125 ile 13 günde 1000 km tamam :) yağ değişimi sonrası kesiciye sokuyorum artık . performans artışı oldu biraz :)

İstanbuldan cıbır bekleyen çok yahu.Herkesinki hemen hemen aynı tarihte geliyo bi gezi düzenleriz artık

Evet yapmamız gerekiyor. Alıp şu anda binen arkadaşlarada duyrulur. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

motor gelecek ehliyeti çıkartamadım daha ya 10 gün oldu sınavdan geçeli :/
birde randevu günleri dolmus :S
ha birde sorum var ; X ilçesinin sürücü kursuna kayıt yaptırırsak illa X ilçe emniyetinden mi çıkarmamız gerek yoksa Y ilçesinden çıkartabiliyormuyuz?

X ilçesinin Emniyetinden çıkartılıyo diye biliyorum. Ben Avrupa yakasında oturuyorum. Sürücü kursu Kadıköydeydi. Kadıköy Emniyete gittim.

bugun motoru bıraktıgım yerde tahlıye hortumlardan bıraz yag akmıs bunun nedenı nedır bır sorun mu var acaba

bgn arkadaşa 250r siparişi veriyoruz,15 haziran dediler bakalım 15.ine gelcek mi :)

2 ay önce sipariş edenler zor alıyor motoru umarım bulabilirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

Evet yapmamız gerekiyor. Alıp şu anda binen arkadaşlarada duyrulur. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

X ilçesinin Emniyetinden çıkartılıyo diye biliyorum. Ben Avrupa yakasında oturuyorum. Sürücü kursu Kadıköydeydi. Kadıköy Emniyete gittim.

sabah 8 e kadar emniyete gitmek lazım sanırım randevu falan aldınızmı:silent:

ben salıya randevu almıştım ama evraklar yetişmedi :S iptal ettim
bugun elime geçti evraklar ama fatih ilçe emniyetininde cumaya kadar randevular dolu :S işimiz kaldı pazartesiye
randevusuz gitsek kaynak yaparlar mı acaba fikri olan var mı :D

çoookkkkkkk geçmiş olsun emrah kardeş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

cbr lerimiz gelsinde gezeriz tabi kardeş..ist yollarında konvoy yaparız:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar