Yarın için motosikletli kardeşlerime ihtiyacım var

geçmiş olsun. benim de ekimde böyle bir davam var. adam ben motoru yola dik park ettikten sonra kaldırıma çıkar şunu dedi. ben de 120 kiloyu nasıl kaldırıma çıkarayım dediğimde ne ters cevap veriyorsun çıkarsana dedik dedi. ben de niye bu vergi vermiyormu dedim orta ayağa aldım gidiyorum, arabanın içinden küfretti. sen ne biçim konuşuyorsun dediğimde el frenini çekip aşağı indi. ben ne olduğunu anlamadan daldı bana. üstümde kalın yelek, deri mont ve sırt korumalığı vardı hemen kendimi kurtaramadım. o sıra 1 yumruk yedim. kendimi kurtardığımda 2 tane vurdum, kaşını yardım ve gözünü morarttım. sonra nişanlım taksicileri çağırmıştı ayırdılar falan. gene küfrediyordu baan zor tuttular beni. ben de küfrettim o sıra. polis de çağırmıştım. polisini .... diye küfür bile etti kaçtı. ben de polis gelince hastaneden raporumu aldım, şikayetçi oldum.

sonra adam gece gelmiş, sallamış da sllamış. ben ona bulaşmışım, ben ona küfretmişim, o normal davranmış bilmem ne bilmem ne.

bakalım bizimkisi ne olacak?

bilmiyorum bu böyle 2000 tl ile kapanmamalı...
daha geçen gün haberde bir taksici,kadını yol ortasında dövdüde salak vatandaş izlemekle yetindi aptal şerefsizler (k.bakmayın çok sinirim bozuluyor böle olaylara)

Geçmiş olsun kardeşim.Herkesin sana dediği bir şey vardı;sana adliyede hiçbir şey yapamaz.Hakimin savcının karşısında sıkar biraz.Adamı gün ışığına hasret bırakırlar:)Bundan sonrasında ise hiç korkma.İş bir kere devlet resmiyeti kazandı.Adamın eli yanlışlıkla senin kaşını yarsa yine adamın canını okurlar...Tekrar geçmiş olsun,eleman senin 2 metre yakınına bir daha yaklaşmaz.Normal hayatına dön artık:wiinkk:

F54

genç arkadaşım geçmiş olsun aslında bu olayı gazetelere de taşımak gerekli cezaii yaptırımların da olduğu gibi uygulandığını herkez bilmeli ona göre ayağını denk almalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi daha 5 sene kimseye kabadayılık yapamaz o çakal.Çok iyi olmuş.Kendini de hakime rezil etmiş.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş
trafikte fazla agresif davranmamalı diger taşıt sürücülerine karşı
ama baktın üzerine fazla geliyor geregini yapmalı,ezik davranmamalı
zaten motosiklet sürücülerini pek sevmezler 1-0 eksik başlarız O yüzden maça
onun için temkinli olmakta fayda var

Gecmis olsun oncelikle kardesim bak senin yaninda oldular sende kazandin cok sevindim senin icin :wiinkk: ama bence 2000 tl az ama naparsiniz bizim devlet anlayisimiz biraz bazi durumlarda az kaliyor neyse hic bisi yapilmamasindan iyidir cok sevindim tekrar gecmis olsun :wiinkk:

Hakimin yaklaşımı güzel. cezanın da 2000 yada 5000 olması o kadar önemli değil. Önemli olan ne ile karşı karşıya olduklarını bilmeleri...
Geçmiş olsun:wiinkk:

geçmiş olsun ama verilen ceza en az 5000 TL olmalıydı diye düşünüyorum ceza nekadar çok olursa bizlere saygı çok olurdu o taksici anlatırdı motorcuya böyle yaptım ben çok zararlı çıktım motorculara bulaşmayın diye anlatır artık bizlere saygı göstermeyenin allah belasını versin

geçmiş olsun. benim de ekimde böyle bir davam var. adam ben motoru yola dik park ettikten sonra kaldırıma çıkar şunu dedi. ben de 120 kiloyu nasıl kaldırıma çıkarayım dediğimde ne ters cevap veriyorsun çıkarsana dedik dedi. ben de niye bu vergi vermiyormu dedim orta ayağa aldım gidiyorum, arabanın içinden küfretti. sen ne biçim konuşuyorsun dediğimde el frenini çekip aşağı indi. ben ne olduğunu anlamadan daldı bana. üstümde kalın yelek, deri mont ve sırt korumalığı vardı hemen kendimi kurtaramadım. o sıra 1 yumruk yedim. kendimi kurtardığımda 2 tane vurdum, kaşını yardım ve gözünü morarttım. sonra nişanlım taksicileri çağırmıştı ayırdılar falan. gene küfrediyordu baan zor tuttular beni. ben de küfrettim o sıra. polis de çağırmıştım. polisini .... diye küfür bile etti kaçtı. ben de polis gelince hastaneden raporumu aldım, şikayetçi oldum.

sonra adam gece gelmiş, sallamış da sllamış. ben ona bulaşmışım, ben ona küfretmişim, o normal davranmış bilmem ne bilmem ne.

bakalım bizimkisi ne olacak?

senin davan ne zaman abicim Malatya MT olarak bi kaç kişi olsak da geliriz evelallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Denetim Serbestlik vermiş işte,Adamın ödeyeceği hiçbir ceza yok ama bundan sonrası için daha temkinli olacaktır.Birdaha aynı veya başka bir suçu işlerse senin davandan aldıgı cezalarla birlikte hepsı görülür.Geçmiş olsun

kardeşim öncelikle tekrar geçmiş olsun senin ve tüm motorcu arkadaşlarım ve kardeşlerim adına çok sevindim en azından bizlerde trafikte azdaolsa saygı görürüz diye düşünüyorum bu olaydan sonra ama keşke basına yansısaydı daha çok saygınlık kazanırdık diye düşünüyorum

yargıya yansıyan ilk suçu demek ki ,
bu 5 yıl süreçte tekrar şikayet vb. sebeple yargı önünne çıkarsa hepsi kesilir.
ayrıca önümüzdeki 5 yıl boyunca sicilinde (GBT) görünecek olması 2.000 TL cezadan daha ağır :cat:

herkes bu şekilde şikayetçi olup arkasını takip ederse bazı şeyler yoluna girebilir.
Türk halkı olarak Allah'a havale etmemiz kendi çözümlerimizi üretmemiz yada yargıya olan güvensizliğimiz bu gibi serserilerin önünü alamamamıza sebeb veriyor

kefeee tebrik ve taktir ederim.

Motosikleti
Honda sh125
mahkeme bahanesiyle efe yi'de tanımiş olduk ailesini'de hepside güzel insanlar ben sahsen gittigime cok sevindim deydi dogrusu acayip arkadasımızlada tanıstık birde umut arkadasımız vardı gelenlerden ilgilenen arkadaslardan allah razı olsun teskler .. bi sorun yasanmadı cok şükür ama yaşanabilirdide genç arkadaşlara kol kanat gerelim yalnız bırakmayalım duyarlı olalım bu tür konularda verilen ceza en azından taksicinin gazını kesecektir :) motosikletli arkadaslara daha saygılı davranmayı ögrenir umarım

mahkeme bahanesiyle efe yi'de tanımiş olduk ailesini'de hepside güzel insanlar ben sahsen gittigime cok sevindim deydi dogrusu acayip arkadasımızlada tanıstık birde umut arkadasımız vardı gelenlerden ilgilenen arkadaslardan allah razı olsun teskler .. bi sorun yasanmadı cok şükür ama yaşanabilirdide genç arkadaşlara kol kanat gerelim yalnız bırakmayalım duyarlı olalım bu tür konularda verilen ceza en azından taksicinin gazını kesecektir :) motosikletli arkadaslara daha saygılı davranmayı ögrenir umarım

helal olsun abi size gidip ilgilendiğiniz için :rendeer::rendeer:

arkadaşlar taksi sürücüsü 2000 tl ceza aldı. beni yanlız bırakmayan acayip ve myhammer adlı abilerime çok teşekkür ederim. taksici kendini hakime rezil etti. baksana zaten kaskını çıkarmadı biliyo bu işleri demekki dedi. hakimde çıkarsa vurcaktın yani kafasına dedi adam tıkandı falan. bende dedim vurucaktı çıkarmadım. Yaralamaktan 2000tl 5 sene ertelenmiş ceza. Herhangi bir suç işlediğinde cezayı hemen ödemesi gerekicek. hakaretten yemedi bişey çünki ikimizde küfür ettik.

gelemedik be hacı...ulan bu yargı beni ayar ediyor...yine ertelemiş...ne erteliyosun ki...senin dilinin ucunda..ver cezayı uğraşma...yargılama gideri 254 lirayıda kitle...2254 paşa paşa ödesin...ama yargıtayca oanaylanması ödeme emri gelmesi vs ohooo ...:p

çok geçmiş olsun, taksiciye de süper bir ceza olmuş, Allah'a şükür hakim de adamı dinleyince hemen niyetini anlamış, kaskı çıkarmadı demiş dangalak :) mongol işte, o kadar çok ki onlardan, adam öldürmek anlık sinirle hiç de zor değil onlar için ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar