kim demişse fena sallamış. eski bir ER6N kullanıcısı olarak söyleyebilirimki ER6 türkiye şartlarında en mantıklı 600 lük. Vites geçişleri çok sert onun dışında bir problemi yoktur :cat:
cok sert derken ben pek anlamam tecrübem yok cbf 250 den başka motora binmedim.
bi de ist ank dısında kawasaki yi nerde nasıl yaptırabilirim. ben polis memuruyum da mesela tutun ki doguda calışıyorum.
aslında bu kawasaki nin genel yapısından kaynaklanıyor, kawasaki nin bütün motosikletlerinin vites geçişleri sert dir, yani vites yükseltince tak diye bir ses gelir. Zaten sert olan bu sistemi bilmeden daha sert kullanan olursa vites geçişlerinde problem oluşabilir mesela benim er6n de 1-2 veya 2-3 de ara sıra boşa geçerdi vites.
Usta olayına gelince çok kafaya takmayın derim, ER6 ların çok ustalık bir işi olmaz, yağını suyunu eksik etmezseniz sizi hiç üzmez.
parcaları pahalı mı? mesela cbf 250 nin amortisör keçesi 50 tl, jikle teli 50 tl, benzin deposu 1000 tl)))km saatinin oldugu kafa komple 1200 tl mi ne
türkiye de çok pahalı, bu yüzden ben tüm parçaları yurt dışından alıyordum, gerçi bunun marka ile de çok alakası yok, yurtdışından internet üzerinden almak en mantıklısı...
yurtdışından hangi site ?
ebay den alabilirsin www.ebay.com, er6 için özellikle www.blueridgeperformance.net öneririm, benim çok işimi görmüştü...
2011 modele gore egzoz bulamadim. Birde bu sefer aldigim benzin sanki cabuk bitiyor 20 km de gostergeden bir cubuk 50km den sonra 2. Cubuk gidip gelmeye basladi :s
yurtdışından alırkın vergisi falan aynı heba gelmiyor mu
teşekkür ederim erol abi. doğrudur abi benim sadece temizliğim bile 1.5 - 2 saatten aşağı bitmiyor. bu arada tek başına kolayca sehpaya alınabiliyormuş. İlk denememde başarılı oldu:cat:
tek başınıza arka sehpaya nasıl alıyorsunuz biraz bilgi verebilirmisin? Bu bilgiye çok ihtiyacım var :salut:
ayaklıgın üzerindeyken sehpayı spool-bobinleirn hizasına getiriyorum. daha sonr sol elimle arka tutamaktan tutup motoru yavaşca dik konuma getiriyorum, sehpanın sağ tarafıda bobine oturunca bastırıyorum ve bu kadar. motorumuz sehpada.tek başınıza arka sehpaya nasıl alıyorsunuz biraz bilgi verebilirmisin? Bu bilgiye çok ihtiyacım var :salut:
yan sehpada dururken arka maşaların oraya arka
sehpanın uclarını gecirip basınca olmuyor mu?
motosikletime performans eksozunu bugün taktım ama orjinal eksozun üstündeki sensör okuyucuyu sökünce arıza lambası yaktı bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum olmazsa yeni eksoza sensör yaptırıcam
er 6n en düşük kaç model alınır ve en fazla kaç km de olmalıdır? yeni kasada makyaj ve abs den başka farklı bi yenilik var mı?
er 6n en düşük kaç model alınır ve en fazla kaç km de olmalıdır? yeni kasada makyaj ve abs den başka farklı bi yenilik var mı?
Erol abi begendigine gercekten cok sevindim, gule gule kullan tekrar.motosiklet tamircim yeni aldığım performans eksozuma landa sensörünü taktı arıza ışığım söndü sorunsuz ve çok güzel ses eşliğinde kullanıyorum çiks oldu