Değerli Arkadaşlarım,
Belki önceki yazılardan anımsarsınız, Nisan başından beri ilk motosikletim olan Windy s 150 kullanıcısıyım ancak havaların berbat gitmesi biraz da işlerin yoğunluğundan ve haftsonu İzmir'e çocuklarımın yanına gittiğimden henüz 1,000 km'yi bile göremedim. Yaklaşık 800'de.
Genel olarak çok memnunum. Hele hele ilk kullanıcılar için bence dört dörtlük (fiyat ve fayda dengesi adına tartışılmaz)
Aldığımdan bu yana 2 kere (tesadüf) 300. km de benzin aldım. İkisinin de ortalaması net 2,77 Litre/100 km. Tabi hem kendime çok güvenmediğim için hem de rodaj süresinde olduğundan çok sıkıştırmıyorum (ama itiraf edeyim 2-3 kere 100'ü gördüm)
Neyse çok vaktinizi almak istemem biraz uzattım... Size, özellikle
İzmir'li arkadaşlarıma küçük bir sorum var...
Ben Salihli'de çalışıyor ve motosikletimi burada kullanıyorum. Ancak bu haftasonu İzmir'e motosikletimle gideceğim. İzmir'de özellikle Çiğli, Karşıyaka, Bornova taraflarında önereceğiniz iyi bir usta veya servis var mı? Bana özellikle 6,000 devirden sonra sanki biraz fazla titreşiyormuş gibi geliyor. Bilen ve çözüm getirebilecek birilerine göstermek isterim. Bir de aynalarla başım dertte, çok sık ayna kullanan biri olarak arkamı görmek istediğimde kollarımı vücuduma yapıştırmam gerekiyor. Uygun ve büyük tiplerinden bulup değiştirmek isterim.
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sevgiler