Benim motorum rodajda, 60 ı çok geçmemem lazım ! Basıp gitmeyin önden ona göre geliyorum![]()
üstat hiç kafanı yorma arka saflarda güzel güzel gideriz:cat::cat:
Benim motorum rodajda, 60 ı çok geçmemem lazım ! Basıp gitmeyin önden ona göre geliyorum![]()
alper ağabey toplanma yerinde uygulamalı anlatılırsa daha iyi olur dışardan gelenlerde olacak elbet daha ayrıntılı olarak gösteririlir toplanma yerindegurup sürüşünde birbirinizi geçmek kesinlikle yasaktır aşşada kuralları okuyun lütfen
Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)
Hanımdan izin alabilirsem ben de geleceğim. Geçen hafta sehayatteydim evdekiler 8 gündür yüzümü görmüyorlar. Du bakalım 6 günde kendimden bıktırmayı başarabilecek miyim![]()
oooo senin işin çok kötü daha motoru alıcan üstüne bide sınav var oooobende sınav çıkışında gitmeyi düşünüyorum, tabi o zamana motor alırsam:mrgreen:
Hanımdan izin alabilirsem ben de geleceğim. Geçen hafta sehayatteydim evdekiler 8 gündür yüzümü görmüyorlar. Du bakalım 6 günde kendimden bıktırmayı başarabilecek miyim![]()
yavvv hadi gatıverin gari benide şu listeye![]()
oooo senin işin çok kötü daha motoru alıcan üstüne bide sınav var oooo
Güzel bi 1200gs f650 Varadero,trasalp felan bul artçı olarak gel bence![]()
Teklif yaptım ama kimse kabul etmedi malesef:queen:
ben alırdımda benim artcılı yolculuk hıc olmuyo geberiyorum bütün yükü bana geliyo![]()
açık ögretim sınavlarıyla aynı günde olması beni çok üzdü en az geziyi organize eden kişi kadar gelmeyi arzularken.....olmadı.. aöf sınav ı için bişeyler düşünüldümü acaba diorum sınavdan çıktıkltan sonra basam yetişirmiyim yetişsem nerde yakalarım ve aaa benim gibi sınava giricek olan ve sonra sınavdan sonra bierde buluşsak aklıma bi çözüm üretmek gelio emme ne
ah motoru bi alsamda sınav çıkışı direk ordayım![]()
Merhaba Millet,
denizcieylem ve denizciderya ile beraber biz de otomobilimiz ile katılacağız galiba, yani bir mani çıkmaz ise orada oluruz.
Anadolu yakasındaki buluşma yerine nasıl gideceğiz? daha önceki her iki gezide de orayı kaçırmış bulamamıştık:cyclopsan Örneğin, Kartal dan TEM yoluna kavuşsak nereye süreceğiz????
Merhaba Millet,
denizcieylem ve denizciderya ile beraber biz de otomobilimiz ile katılacağız galiba, yani bir mani çıkmaz ise orada oluruz.
Anadolu yakasındaki buluşma yerine nasıl gideceğiz? daha önceki her iki gezide de orayı kaçırmış bulamamıştık:cyclopsan Örneğin, Kartal dan TEM yoluna kavuşsak nereye süreceğiz????
anadoluda neredesın bıze katıl istersen bızde bılmıyoruzilkay önculuk edecek
optimumda bulusacagız
Eyer bakırköy-Bahçelievler civarında oturuyorsan pazar sabah 8 de incirli boynerin orda buluşacağız 8:10 geçe leventde hareket edecez ister boynerin oraya gel ister direk leventde gel sen bilirsinarkadaşlar istanbul avrupa yakası için ilk toplanma yeri neresiydi bir ara incirli yenibosna gibi semtler geçiyodu sohbette konuyu takip edemedim rica etsem yazabilirmisiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------
felon hatırladığım kadarıyla avrupa yakasındaydın sende motor bulamazsan artçı olarak alabilirim seni.