kanser hastası arkadaşımız için A (+)

nerde ne zman ? 533 659 69 68 Emre. daha önce görmedim görsem daha erken yazardım.çapa da demek ben ümraniyedeyim, bugün acil mi peki? yarın versek olurmu bilgilendirirsen sevinirim

Son düzenleme:
yarın arkadaşlarımız arıcak sen emre çok çok sağol gerçekden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------

Arkadaşlar arkadaşımızın bütün vücudundaki kan temizlenicekmiş yaklaşık 16 ünite kana ihtiyaç var lütfen biraz daha duyarlı olalım.

İnşallah bu kardeşime gerek kan temin edilir arkadaşlar rica minnet kan grubu uyan varsa vermeye gayret etsin herkesin başına gelebiliecek bir durum bu. Kim iyilik ederse iyilik bulur hadisini aklmızdan çıakrmayalım.

arkadaşım pm cevapladım acil şifalar dilerim yardımcı olursam memnun olurum

Tamamdır mesajını aldım.
Arkadaşlar 16 ünite kana ihtiyaç var lütfen biraz daha duyarlı olabılırsek çok mutlu olucak arkadaşımız.

ben sefaköydeyim ben bu akşam 8 de işten çıkıp hastaneye gidecegim benden başka kan verecek arkadaşlar varsa gurup olarak gidebiliriz eger sizler içinde uygunsa arkadaşlar lütfen kan gurubu uyanlar gelsin sevaptır ayrıca kan verdigimiz arkadaşımızın ve ailesinin hayır duasını almak kadar iyi birşey olamaz iyilikler hiçbirzaman karşılıksız kalmaz herhangi bir kaza ile karşılaşmadan kurtula biliriz buda iyilik yaptıgımız için hayır duası aldıgımız için bazıları derya şansım varmış kurtuldum o şans işi degil yaptıgınız iyiliklerin karşılıgıdır :rendeer:

Şimdi biraz ağır olucak ama forumun ana sayfasında 3 gündür süren saçma sapan bir konu başlığına gösterilen ilginin 10 da birisi bu konuya gösterilmiyor birde sözde anasayfa başında kırmızı kocaman ibare var yazıklar olsun valla ben sandım ki herkes ben vereyim diye yazar ilgi görür diye umuyordum. Delphius benim kanım uymadı kardeşim ama dua ediyorum inşallah iyileşir sağlığına kavuşur bu mesele şahsi bir mesele yapılmalı.

mt üyesi arkadaşlar sizlere birşey soracagım ignedenmi korkuyorsunuz yada içinizde iyilik yapma istegimi yok ayıptır yani böyle yapmayın herhangi birimizin başına bir iş geldiginde birbirimize böyle yaparsak olmaz konuya 320 kişi bakmış 27 kişi konuya yazmış bakanlar sizleri diyorum ayıp ya kan gurubun uymasa bile insan yardımcı olmaya çalışır insanlık ölmüş:farao:

kan grubum uymuyor . ama konuyu güncel tutmakta fayda var. geçmiş olsun. anaconda84 başın sağolsun kardeşim.

sağol kardeşim dostlar sağolsun bu arada kan aranan kardeşimize kan bulundu mu? bilgilendirebilirmisiniz durumuyla ilgili sıkça yazarsanız sevinirim en azından yanında değilim ama durumuyla ilgili bir bilgimiz olur Allah tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Ya bulmaya çalışıyoruz devamlı vücudundaki bütün kan değişiceği için devamlı gerekli kan.

Bilgi veriniz..

Selamün aleyküm. kan aranan arkadaş nerde ikamet ediyor. ben nazillide yaşıyorum yakınsa gelebilirim. beni konu hakkında aydınlatırsan sevinirim. yardımcı olmak isterim..:rendeer:

benim kan uyuyo werebılırım hıc bı problem yok ulaş bana .. geçmiş olsunn bu arada :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu güncel
arkadaşımıza allahtan acil şifalar dilerim
kan grubunuzun uymasına gerek yok bildiğim kadarıyla ,bana da kaza sonrası 10 ünite kan verildi çeşitli gruplardan dı hastane değişim yapıyordu

delphius dün sana numaramı verdim seni arıyacaklar dedin kimse aramadı aramanızı bekliyorum dün akşam gelemedim neden dersen kan istiyacı olan arkadaşımızın adını bilmiyorum bide tam olarak hastane adı bölümünüde belirtirsen iyi olur :rendeer:

0530 221 18 10 istediğin zaman arayabilirsin

Çok teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

delphius dün sana numaramı verdim seni arıyacaklar dedin kimse aramadı aramanızı bekliyorum dün akşam gelemedim neden dersen kan istiyacı olan arkadaşımızın adını bilmiyorum bide tam olarak hastane adı bölümünüde belirtirsen iyi olur :rendeer:

Dün kan gerekmemiş abi ama arıcak arkadaşlarımız seni merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar