kanser hastası arkadaşımız için A (+)

Arkadaşlar 2 seneden beri tedavi gören kanser hastası arkadaşımız için İstanbul'dan a(+) kan gerekmektedir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:53 ----------

Arkadaşlar gerçekten çok acil lütfen acilen bulmamız lazım kanı. [email protected] mail adresimdende bana ulaşabilirsiniz. Arkadaşımız şuan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde bulunmakta.

Güneş Bey,
Benim kan grubum uyuyor fakat kan vermem yasaklı.. Ama yardımcı olabilirim. Alo 184 sağlık bakanlığı hattı. üye olan kişilerin telefon bilgilerini veriyolar. bu şekilde daha hızlı taze kan bulabilirsiniz.
Allah şifalar versin.

hocam kan grubum 0 rh - eğer bir durum olursa verebilirim bazen kan bulunmayınca 0 grubundan alıyorlar bu arkadaşın durumunu güncel tutalım cdarcan kardeşimin fikri doğru Allah acil şifalar versin bu kardeşimize.

hocam şunu sorabilirseniz ben nerdeyse gidebilirim bildiğim kadarıyla 0 - genel verici grubu. Çok üzüldüm konu güncel kalsın haber bekliyorum.

Abi ilgin alakan için teşekkürler.Acil olan kan bulunmuş şuan için ama gene gerekebilme olasılığı varmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi gördüm mesajı

ne zaman gerekirse verebilirim

saat 4 ten beri buraya kimse yazmamışya helal olsun motorcu yardımsever falan filan arkadaşlara pesss,geyik yapmaya gelince herkes motorcu herkes çevreci

Son düzenleme:
Evet o geyikçiler belli yazıklar olsun bende takip ediyorum abuk subuk muhabbetler malum kişiler diyelim ortada yoklar zaten öylesinin kanı kimseye lazım değil. Dediğim gibi ben hazırım 0507 349 61 93 saati önemi yok arayıp dilediğiniz yere çağırın acil şifalar diliyorum.

keşke şu anda istanbulda olsaydım benim kan grubumdan ama ne yazıkki akhisarda yaşıyorum Allah acil şifalar versin bu arkadaşımıza kanser gerçekten çok illet bir hastalık babamıda mayıs 4 te bu illet yüzünden kaybettik ne yazıkki :(

Zıppırman kardeşim o kişilerin derdi benimle hocam. Benimle dalga geçiyorlar onlar utanmaz iş yok güç yok bilgi yok tecrübe yok neyse. Konu güncel kalsın her an hazır olmak lazım istanbulda o bölgedeki motorcular için ana sayfaya açılan bu konuya niçin bu kadar ilgi az anlamıyorum A grubu olup yazıyı okuyup vermekten çekinenler cevap veremezler. Biz hazırız duyarlılık lütfen

Arkadaşlar çok teşekkür ederiz gerçekden mükemmelsiniz yürektne alkışlıyorum sizleri kardeşiniz olarak.

hocam kan olayı tamamda acaba o kardeşimizin başka ne ihtiyacı olabilir yani maddi manevi anlamda ne yapabiliriz başka siz sanırım yakınısınız.

Okulumuzda yardım paraları toplanıyo banka hesap numarası felan açıldı alırım arkadaşlardan hesap numarasını eğer ıstersenız yatırırsınız gönlünüzden kopanı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

keşke şu anda istanbulda olsaydım benim kan grubumdan ama ne yazıkki akhisarda yaşıyorum Allah acil şifalar versin bu arkadaşımıza kanser gerçekten çok illet bir hastalık babamıda mayıs 4 te bu illet yüzünden kaybettik ne yazıkki :(

başınız sağolsn gerçekden çok üzüldüm.

delphius geçenlerde acun programında trilyonlarca para toplandı illa çağrıyı yapan ünlümü olmalı burda da akşam saati olunca forum canlanır mesai saati ya belki ondan bir zayıflık olabilir. o hesap numarasını burdan yazalım duyarlı arkadaşlar var faydası olur. Umarım bu kardeşimiz ivedi sağlığına kavuşur.

zıppırman arkadaşımız ulaşabilirse bana sevinirim özelden mesaj attım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özelden telefonumu yazdım

kan grubum uymuyor . ama konuyu güncel tutmakta fayda var. geçmiş olsun. anaconda84 başın sağolsun kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar