Ayvalık Gezisi Fotoğrafları -15 Mayıs Pazar-[MT İzmir]

1001762n.jpg

By brakhill at 2011-05-20

şimdilik bu kadar hepsiyle uğraşamıcam bu gece :p

1001872.jpg

En güzel manzara amcada.Zevkine hasta kaldım amcam :cat:

Canım kardeşim aslan brakhill önünde eğiliyorum o mübarek ellerinden öpüyorum.Anammm konu mankenlerimde varmış kim takar motoru :queen:

Ama bu resim için bir açıklama yapmam gerekiyor amann yanlış anlama olmasın, kızlar benim arkama birden fırlayıp poz vermeye başladılar,ancak resme bakınca sanki ben kızların önüne atlayıp poz vermişim gibi bir ifade var yok yok öyle değilllll :cherry::queen::queen::queen:

Hadiiii yeme bizi bulmuşsun piliçleri.Horoz olarak atlamışsın hemen yanlarına :queen:

Oradan öylemi görünüyor,tamam o zaman bende tadını çıkarırım çekemeyenler çatlasın eline sağlık brakhill harika yakalamışsın :queen::queen::queen::queen:

Ohhhh sefammm olsunnnnn.

Son düzenleme:
Tabiki tadını çıkaracaksın :cat: Dönüş yolunda bi tanesini artçı alsaydın keşke :queen:

Moderatör (forrap)
dondurma istermisin YAVRUM bakışı bu tanırım :p

16170336.jpg

By apv41 at 2011-03-20

Abi neden aramızdaki şeyleri ifşa ediyorsun :p

bu bakış nedir ve asıl niyet ne tuncer ???? :p

Cengiz abi vermiş cevabı,soğuk bir dondurma istermisin yeevrım ?::winkwink

Tuncer galerici bile senin kadar hızlı araç satamaz.Sen harcanıyorsun demedi deme.Her gezide bir motor satsan köşeyi dönersin :cat:

O motorla alakalı baba,satılık değilken satıldı bu benim başarım değil :) Benim başarım olsa senin motoru satabilirim mesela,ama bu gün bana bıraksan 8 sene sonra anca satabileceğimi düşünürsek bu da benim başarım olmadığını gösteriyor :p

Bu arada Okan senin motoru mu aldı? Vay anasını vayy anında al gülüm ver gülüm ben süper alışveriş diye buna derim :cat: :cherry:

Yeni seferlere yeni yerler keşfetmeye yeni espiriler bulmaya hazır ve nazırız.Benzin depomuz full midelerimiz boşş hazır kıta bekliyoruz. :queen:

Gezi bitmez bizde:cat: Daha yeni başlıyor herşey :) Evet Okan ın ısrarlarına dayanamayıp verdim motoru :) Şimdi işin pis tarafı başka motor alacak likit yok o paralara da yine hyo alınır anca,ben ne yapacağımı bulamıyorum tek sıkıntı o :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Canım kardeşim aslan brakhill önünde eğiliyorum o mübarek ellerinden öpüyorum.Anammm konu mankenlerimde varmış kim takar motoru :queen:

Ama bu resim için bir açıklama yapmam gerekiyor amann yanlış anlama olmasın, kızlar benim arkama birden fırlayıp poz vermeye başladılar,ancak resme bakınca sanki ben kızların önüne atlayıp poz vermişim gibi bir ifade var yok yok öyle değilllll :cherry::queen::queen::queen:

Hiçte kızların birden atladığını sanmıyorum.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: Sanki en son gelen bariz sensin.... İftira atma kızlara.... :queen::queen::queen::queen:

Yanlız kompozisyon süper.... Nescafe 3 ü birada.... :queen::queen::queen:

+++1 İşte buna tam koptum, kızlarda neredenanladı benim nescafe 3 ü bir arada sevdiğimi acaba ? :queen:

Şimdi Amcanın neden gruptan ayrı takıldığını anladım. Bizden habersiz ne işler çeviriyormuş ya :cyclopsan

Cok güzel bir gezi olmus resimler için emeginize saglık.. Br sonraki gezinize bende katılmak isterim...

Hahahahaa Grup sürüşü 80-90-100 km sürat de benim Mavi boncuk daha rodajda maksimum 80 km sürat de öncü de içinden sona kalanın canı çıksın demiştir verdiniz gazı verdiniz gazı ama görün bakın sona kalanın canı çıkmadığı gibi yoldan melekleri toplayıverdi :cat: :queen: :queen: :queen:

Valla bu güzeller bu kadar güzel bana yakıştırılamazdı.Navier in de dediği bigi o bir FENOMEN, o bir çarlının meleklerinden Bozly, o bir o bir o birrr Amca35 :queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar