eline sağlık bunada ŞÜKÜR :cat:
:queen::queen::queen::cat::queen::queen::queen: Koptuuum yaaaa :queen::queen::queen:
![]()
En güzel manzara amcada.Zevkine hasta kaldım amcam :cat:
Hadiiii yeme bizi bulmuşsun piliçleri.Horoz olarak atlamışsın hemen yanlarına :queen:
Tabiki tadını çıkaracaksın :cat: Dönüş yolunda bi tanesini artçı alsaydın keşke :queen:
bu bakış nedir ve asıl niyet ne tuncer ????![]()
Tuncer galerici bile senin kadar hızlı araç satamaz.Sen harcanıyorsun demedi deme.Her gezide bir motor satsan köşeyi dönersin :cat:
Bu arada Okan senin motoru mu aldı? Vay anasını vayy anında al gülüm ver gülüm ben süper alışveriş diye buna derim :cat: :cherry:
Yeni seferlere yeni yerler keşfetmeye yeni espiriler bulmaya hazır ve nazırız.Benzin depomuz full midelerimiz boşş hazır kıta bekliyoruz. :queen:
Canım kardeşim aslan brakhill önünde eğiliyorum o mübarek ellerinden öpüyorum.Anammm konu mankenlerimde varmış kim takar motoru :queen:
Ama bu resim için bir açıklama yapmam gerekiyor amann yanlış anlama olmasın, kızlar benim arkama birden fırlayıp poz vermeye başladılar,ancak resme bakınca sanki ben kızların önüne atlayıp poz vermişim gibi bir ifade var yok yok öyle değilllll :cherry::queen::queen::queen:
Amcanın Melekleri :bounce:
Amcam Charlim :cat: