İstanbulun En Tehlikeli Caddesi (Bağdat Cd.)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
+ bir milyon aynen böyle

hafta sonları ise avrupa yakası sarıyer ortaköy arası sahil yolu aman allahım bir ızdırap

Bağdat caddesinin,gidiş-geliş olduğu zaman görecektin Metehan,bu neki hehe :p

Son düzenleme:
kara noktaları artık öğrendik. sarı dolmuş, taksi, minibüs, belediye otobüsü gördük mü alıcılar açık, pür dikkat geçiyoruz yanından. beyaz nokta sandığımız özel araçlar düzgün mü sanki..?

en yumuşak huylu aile babası dahi, cadde trafiğinde sıkışınca resmen çıldırıyor. yanından motor geçtiğini gören, kıskançlıktan arabasını üstüne üstüne sürüyor.

İstanbul'un hali böyle ama sakın Ankara'ya gidip orada araç kullanmaya kalkmayın derim. Sakın...

benim de en sevmediğim iki güzergah var. biri bağdat caddesi diğeri de ümraniye civarları. ümraniye civarında korkunç şeyle roluyor. geçenlerde ışıklarda durmuş beklerken aynadan hızla bir kamyonetin geldiğini gördüm. kırmızıda duruyorum muhtemelen bana çarpacaktı. herifi durdurdum ve ne oluyor dedim. eceline mi susadın lan çekil önümden deyince adama dalacaktım. fakat başka birine böyle daldım ve başıma bela oldu. bir daha olmasın diye basıp gittim.

yürü be herküll kim tutar seni:cat:

ah o zamanlar sahilyolu mu vardı ? sahilde kumdan kale yapardık o vakitlerde , caddede ise chevrolet impala'lar , Nova'lar , kadıkö'e giden uzun chevroletler vardı ,
arabalar yol kadardı ama trafik yoktu , taksici dolmuşçu abiler beyefendi ağır abilerdi.
hey gidi hey , zaman geçtikçe hayatlar çürümeye başlıyor...

ah o zamanlar sahilyolu mu vardı ? sahilde kumdan kale yapardık o vakitlerde , caddede ise chevrolet impala'lar , Nova'lar , kadıkö'e giden uzun chevroletler vardı ,
arabalar yol kadardı ama trafik yoktu , taksici dolmuşçu abiler beyefendi ağır abilerdi.
hey gidi hey , zaman geçtikçe hayatlar çürümeye başlıyor...

diğer başlıkla ortaya karışık olmuş bu:p

ben çocukluğumu özledim....:cherry:

Metehan telefonumu buraya mı yazayım? özelden mi atayım...??

kalabalık olmasın bana bişey kalmaz dersen özelden atarım:queen:

Beyler havalar düzelince Caddede Motosiklet Terörü tam gaz başladı...:)

+ bir milyon aynen böyle

hafta sonları ise avrupa yakası sarıyer ortaköy arası sahil yolu aman allahım bir ızdırap

aman abi Sarıyerin İstinyenin hafta sonu deli trafiği olur...sağa solada kaçamıyorsun yav...kilit...:pr:

vay be...gidiş geliş mi..yıl kaç abi...:) Bağdat Caddesine 96 yılında ilk kez gitmiştim...YKM vardı Marks Spensırın olduğu yerde şaşkında...

diğer başlıkla ortaya karışık olmuş bu:p

ben çocukluğumu özledim....:cherry:

Metehan telefonumu buraya mı yazayım? özelden mi atayım...??

kalabalık olmasın bana bişey kalmaz dersen özelden atarım:queen:

yeni gördüm valla mesajı abi...benim numbertom 537 335 22 33...Tuzlada yicez köfteyi...evsahabısın sonucta sana sırtımızı dayadık...:queen:

sende bunlardan birisin mete_han , iki hafta önce hafta sonu atom karınca kıvamında Erenköy Beyaz Fırının oradan yukarı ters yönden Caddeye doğru boşluk arıyordun geçmek için...:bounce:

sende bunlardan birisin mete_han , iki hafta önce hafta sonu atom karınca kıvamında Erenköy Beyaz Fırının oradan yukarı ters yönden Caddeye doğru boşluk arıyordun geçmek için...:bounce:

vay anasını bee...:queen: üzerimde ne vardı peki...bi tarif etsene...:)

desene yakalandık sana...yahu bi el etseydin...ben Caddeyi bilmiyorun işin aslı yeni yeni öğreniyorum...o an çakallık mı yapıyordum yoksa gerçekten bir yol arayışı içindemiydim hatırlayamadım...yani yol bilmeyen sürücünün yaptığı hayvanlıkları hoş görmek gerekiyor...birde bayan sürüclere küfür etmeye kıyamıyor insan...nazikce sırıtıp göynünüzü alabiliyor...

vay anasını bee...:queen: üzerimde ne vardı peki...bi tarif etsene...:)

desene yakalandık sana...yahu bi el etseydin...ben Caddeyi bilmiyorun işin aslı yeni yeni öğreniyorum...o an çakallık mı yapıyordum yoksa gerçekten bir yol arayışı içindemiydim hatırlayamadım...yani yol bilmeyen sürücünün yaptığı hayvanlıkları hoş görmek gerekiyor...birde bayan sürüclere küfür etmeye kıyamıyor insan...nazikce sırıtıp göynünüzü alabiliyor...

abi ben olması gereken yönden sana doğru geliyordum artçılı siyah xx ile ,
sendeki ifade süperdi , en ileriye ufka doğru bakan gözler , çatık kaşlar , atom karınca kaskının içinde sıkışmış yanaklar , sinirli bir halin vardı...

tırstım yanaşmadım :cherry:

abi ben olması gereken yönden sana doğru geliyordum artçılı siyah xx ile ,
sendeki ifade süperdi , en ileriye ufka doğru bakan gözler , çatık kaşlar , atom karınca kaskının içinde sıkışmış yanaklar , sinirli bir halin vardı...

tırstım yanaşmadım :cherry:

:pabi inanırmısın benim hafızam süperdir...bir 1100 xx görseydim muhtemelen kafamda bir done olarak yer alırdı...artık nasıl kafam Leyla ise işi gücü bişeyi düşünmüşsem bahsettiğin tarihlerde (Cumartesi olacak) Caddedden bunalıp üst yola çıkma denemelerimde yolu bir türlü bulamayıp (minibüs yolundan TEM e bağlanmak) her kestirme yol denemelerimin ters yola çıkmasının verdiği bir sinir harbini yaşadığımı hatırlıyorum...enteresandır Caddede ise yanımdan geçen tüm motosikletleri detaylarına kadar inceleyip kafaya yazıyorum...bir gün patron yanımdayken bir motoru izlerken öndeki araca hafiften dokundurdum...:pdalgın kafayla arac sürmekde sakat...mesela sen orada bana selam versen ben muhtemelen bana ters gittiğim için uyarıda bulunan biri zannedip tersleyedebilirdim...hem suçlu hem güçlü misali...:p ama genelde hatalı isem o moda girmem...yani öncelikle iletişim kurarım sonra mesele girerim...teşhis tedavi...:p Cadde beni çok geriyor...inan yolu uzatıp hem TEM den Seyrantepeye geçiyorum...sırf Suadiye Göztepe Parkı arasındaki trafikten kurtulmak için...üst yol var kestirme ama orasıda çok hareketli...

kaskımda beden olarak küçük xl...o da ayrı boğuyor namussuz...

bir zamanlar tayland boksunda önemli başarılara imza attım...bu bağlamda kalıpda geniş olunca bende anlamsız bir keskin sert bakış sendromu başladı...doğal halim 3.şahıslara çok sert gelebiliyor...dövüş sporlarında yüz ifadesi hep sert olduğundan istem dışı bir refleks galiba...

Son düzenleme:
:pabi inanırmısın benim hafızam süperdir...bir 1100 xx görseydim muhtemelen kafamda bir done olarak yer alırdı...artık nasıl kafam Leyla ise işi gücü bişeyi düşünmüşsem bahsettiğin tarihlerde (Cumartesi olacak) Caddedden bunalıp üst yola çıkma denemelerimde yolu bir türlü bulamayıp (minibüs yolundan TEM e bağlanmak) her kestirme yol denemelerimin ters yola çıkmasının verdiği bir sinir harbini yaşadığımı hatırlıyorum...enteresandır Caddede ise yanımdan geçen tüm motosikletleri detaylarına kadar inceleyip kafaya yazıyorum...bir gün patron yanımdayken bir motoru izlerken öndeki araca hafiften dokundurdum...:pdalgın kafayla arac sürmekde sakat...mesela sen orada bana selam versen ben muhtemelen bana ters gittiğim için uyarıda bulunan biri zannedip tersleyedebilirdim...hem suçlu hem güçlü misali...:p ama genelde hatalı isem o moda girmem...yani öncelikle iletişim kurarım sonra mesele girerim...teşhis tedavi...:p Cadde beni çok geriyor...inan yolu uzatıp hem TEM den Seyrantepeye geçiyorum...sırf Suadiye Göztepe Parkı arasındaki trafikten kurtulmak için...üst yol var kestirme ama orasıda çok hareketli...

kaskımda beden olarak küçük xl...o da ayrı boğuyor namussuz...

bir zamanlar tayland boksunda önemli başarılara imza attım...bu bağlamda kalıpda geniş olunca bende anlamsız bir keskin sert bakış sendromu başladı...doğal halim 3.şahıslara çok sert gelebiliyor...dövüş sporlarında yüz ifadesi hep sert olduğundan istem dışı bir refleks galiba...

Geçen gün okula bağdat caddesinden gideyim dedim gezinti olsun diye. Öğle saatleri idi. O kadar sık bir trafik vardı ki araçların arasından motoru geçiremedim. Kendimi otomobille gidiyormuş gibi hissettim bir an. Ama istanbulda motosiklet kullananlarda dedikleri gibi aracı önceden sezme olayı gelişiyor ki bu çok önemlidir gerçekten.

Ayrıca Bağdat Caddesi başlığı altında şunu belirtmek isterim ki Anadolu Yakası MT olarak toplanıp mangal yapalım! Atalım sucukları mangala yağları damlarken pişirip alalım ekmeğin arasına, yanına közlenmiş biberleri dizelim. Yanına kola(motorsuz gelenlere başka içecekler :queen: ) Güzel olmamı?

İstanbul' da gezilir:cat: tozulur:cat: ama yaşanmaz.:farao:

İstanbuldaki şöförlerin genel olarak kendi sürüş stilleri var. Onu anladıktan sonra sürücüleri sınıflayabiliyorsunuz. Ama istanbul dışında nereye gidersem gideyim ( özellikle Ankara ) insanların trafikte ne yapacağını anlayamıyorum. Çok garip gidiyorlar. Beklenmedik hareketler yapıyorlar. Ankarada yoldan yaya olarak karşıya geçmeye bile korkuyordum açıkçası. Bu nedenlerle bana istanbul daha güvenli geliyor herkesin söylediğinin aksine. Başka yerde böyle rahat olamıyorum.

Abi sadece cadde deil ki istanbul'da motor kullanan tüm arkadaşlar büyük saygım var.Ben otomobil kullanıcısıyım ve motorcu arkadaşlarımı her daim kolluyorum trafikte.Yıllardır da cesaret edemiyorum bu salak şoförlerle dolu trafiğe motorla adım atmaya.O kadar kötü olayla karşılaşıyoruz ki.Hepinizi önce korumalarınız sonra da Allah korusun.:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"vay be ben neymişim" endişesi çok oluyor o muhitin vatandaşında demekki

Geçen gün okula bağdat caddesinden gideyim dedim gezinti olsun diye. Öğle saatleri idi. O kadar sık bir trafik vardı ki araçların arasından motoru geçiremedim. Kendimi otomobille gidiyormuş gibi hissettim bir an. Ama istanbulda motosiklet kullananlarda dedikleri gibi aracı önceden sezme olayı gelişiyor ki bu çok önemlidir gerçekten.

Ayrıca Bağdat Caddesi başlığı altında şunu belirtmek isterim ki Anadolu Yakası MT olarak toplanıp mangal yapalım! Atalım sucukları mangala yağları damlarken pişirip alalım ekmeğin arasına, yanına közlenmiş biberleri dizelim. Yanına kola(motorsuz gelenlere başka içecekler :queen: ) Güzel olmamı?

Şaşkında başlayıp Caddebostana kadar olan trafik gerçekten can sıkıcı...hele o o srı dolmuşlar yokmu hepsi katil valla...killa dolmuş...:p

Anadolu yakası MT olarak Caddebostanda çok buluşuldu alemler yapıldı yenildi içildi sen daha uyu...:p son durum ne bilmiyorum...Migrosun arkasında ohoo ne ambians oldu zamanında...

İstanbul' da gezilir:cat: tozulur:cat: ama yaşanmaz.:farao:

+1...:p

Abi sadece cadde deil ki istanbul'da motor kullanan tüm arkadaşlar büyük saygım var.Ben otomobil kullanıcısıyım ve motorcu arkadaşlarımı her daim kolluyorum trafikte.Yıllardır da cesaret edemiyorum bu salak şoförlerle dolu trafiğe motorla adım atmaya.O kadar kötü olayla karşılaşıyoruz ki.Hepinizi önce korumalarınız sonra da Allah korusun.:)

Başkan nettin yav nerelerdesin...selam sevgier...ne zaman drag yapıyoruz senle Caddede...:)

"vay be ben neymişim" endişesi çok oluyor o muhitin vatandaşında demekki

ne diyon olm ayu redi...şifreli yazma olm düzgün yaz...yazdığını kendin anlıyosun sadece...Samsunun Boz Eşşeği...:queen::p

Abi Sen Seyrantepeli olduğun için Caddenin mevcut düzeni sana garip gelmiş olabilir.. Caddenin olayı bu.. "Herkesten ve herşeyden" evet slogan bu olmalı

Abi Sen Seyrantepeli olduğun için Caddenin mevcut düzeni sana garip gelmiş olabilir.. Caddenin olayı bu.. "Herkesten ve herşeyden" evet slogan bu olmalı

Abi Cadde Sirke dönmüş yav...ben alışığım trafiğe ama kısa alanda dar paslaşmaları sevmiyorum...trafik dediğin düzenli bir şekilde yoğun olarak akar...burada kim kime dum duma...alışamadım yiğidim...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar