sahibinden comda sıfır dunlop lastikler var 150 tl nasıldır acep
Link varsa ver bizde bakalım yav
sahibinden comda sıfır dunlop lastikler var 150 tl nasıldır acep
Alasım geldi bu yağıBir dahaki değişime artık. 4 zamanlı bizim makinalar için bir sorun olmaz
Alacağınız makinada ufak tefek masraflar çıkacaktır. Öncelikle bunu göz ardı etmeyin. Küsüratı saklayın bu masraflara. 5 bin lira limitiniz olsun. O seviyedeki makinalara bakın. Enjeksiyon karbüratör arasında fark yok. Karbüratör daha kolay ayarlanabilir olduğu için bu tarz makinalarda bana daha avantajlı geliyor. 100 km'de normal kullanımda 4 litre yakarsınız. Bakımı ucuzdur. 10 lira yağ filtresi. 20 lira hava filtresi. 50 lirada da yağ deseniz 80 liraya size mal olur. 3 bin km'de bir bakımını yaparsınız. Bujiler değişir. O da çifti 25 lira civarında. Buji olarak NGK CPR9EA-9 kullanıyorum. Memnunum her şekilde.
Asla sizi üzmeyecektir. CBF ile çektiğim tüm sıkıntıları unuttum diyebilirimTek kötü yanı bir daha küçük makina alacağımı sanmıyorum
![]()
Link varsa ver bizde bakalım yav![]()
Bunların 160 lık ebadlarına bakmak lazım bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
Bir de arka 160'lık takarsak önün orjinal ebadıda mı bir beden büyük
olur?
erkan bari sen yapma ya vallahi yazmıycaktım sırf senin için yazıyorum şu son 6-7 sayfadır sorulan bütün xorular ve cevapları forumun geçmiş sayfalarında var kimse iki sayfa okuyayım demiyo sor gitsin,nası olsa,iki tekerle 4 tur atmış bi kaç ustacık vardır bu sorulara atlıyıp yalan yanlış cevap verecek .okuyorumda çoğu cevap sanırım öyle uygun gibi zararlı değildir şeklinde .ha birde 250 cc makinadan turbo şarz takıp yakıtıda azaltarak hız rekoru kırma makinası yaratmaya çalışanşarda cabası .
kendi adıma gülüyorum sadece,
karar aldım bundan sonra hiç bir soruya adım kadar emin bile olsam cevap vermiycem.
kendinize iyi davranın.hoşçakalın.r::cat:
Bunların 160 lık ebadlarına bakmak lazım bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
Bir de arka 160'lık takarsak önün orjinal ebadıda mı bir beden büyük olur?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
uygun fiyata iki çift lastik buldum
uyumlumudur değilmidir bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum.
120-70 ZR17 ön
160- 60 R 14 arka
Bunlarda orjinal ölçüleri :
110/70-17 54H ön
150/70-17 69H arka
2 3 sayfa önce benim motorun resimleri var arka 160 michelin pilot road 2 önde 120 si ebatları çokta memnunum yol tutuşu falan süper fiyat yüksek biraz sadece.
burdanda bakabilirsin http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150092638774618.268317.845234617&l=8ede401ddc
özele yaz açıklamasını yarın aksam yapayım hangi ebat nası olur olmaz160'lık 120'lık okeyde diğer ebatlar kaç olmalı?
160/60 ZR 17 (69W) Arka Lastik - Michelin Pilot Road 2 - 2CT
120/70 ZR 17 (58W) Ön Lastik - Michelin Pilot Road 2 - 2CT
benim aldıgım lastik bunlar ölçüleri.
İlk fırsatta değiştireceğim. İyi bir ampül bakıyorum ama 40-50 liralık ampüllerinde çok faydalı olmadığını duydum. Osram nightbreaker iyi aydınlatıyor ama çabuk kesiyormuş.
Hyosung'tan anlayan usta tabiri ne kadar doğru olur tartışılır. İşinin ehli olan bir ustaya götürmek yeterlidir. Her daim motorunuzun başında olmaya özen gösterin. Zaten klasik bir makina. Orasından burasından müşürler, son teknoloji bileşenler çıkmıyorBunu iyi anlamda söylüyorum. Hatta biraz merağı olan kişiler bile uğraşa uğraşa bu makinayı çözebilir. Ben düşünüyorum yavaştan şöyle bir takım dizmeyi. En ufak bir şeyde ustaya gitmek sıkıcı. En azından kendi yağımızı değiştirmek, zincirimizi germek, buji değiştirmek bunlar yapılabilecek şeyler. Ben yağ filtresini 15 liraya almıştım. 5 liraya aynısını buldum. Birebir aynısıydı.
İnternetten alacaksanız özellikle sahibinden.com'dan ya kapıda ödeme yada get ile alışveriş yapmaya özen gösterin. Her türlü parça var sonuçta. Her parçanın orjinal olması da gerekmiyor bana göre. İşini yapsın sorun çıkarmasın yeter.
160'lık 120'lık okeyde diğer ebatlar kaç olmalı?
arkadaşlar max. 4.5bin tl'ye temiz hyosung GT250 naked arıyorum.istanbul içi acil :bounce:![]()
......METZELER ROADTEC Z6 160 60 17 :
![]()
173.77 € (motoparca.com)
Dunlop Roadsmart 160 60 17 :
![]()
418,90 TL (lastix.com)
Pirelli Diablo Rosso 160 60 17 :
![]()
Michelin Pilot Power 160 60 17 :
![]()
Hem görüntü/fiyat/kalite açısından Michelin derim ben