Siz yine iyi durumdasınız

yeni mh 125 drift aldım 1 hafta olmadı. 2 olay yaşadım bir günde hemde Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşıyorum. Trafik sıfır bir hıyar altında ford kamyonet köyden indiği belli hıyarın, yani hormonsuz hıyar köy hıyar yani. Durdu yol ortasında mubabbet ediyor biriyle, motor olduğum için aradan geçtim gittim girdim onüne yolda tanımadığım biriyle başladım muhabbete arkadan basıyor korna sinir küpü oldu, sonra hareket çektim ona anladı. 2.Olayda yine 1.olay gibi bu seferki hormonlu hıyar çünkü şehir züppesi belli altında transporter var, bu yetmiyormuş gibi karşı taraftan gelen araçlarında yolunu kesiyordu, devam etti az ilerde ışıklarda durduk yanyanayız sinirli baktım ona o sıra korktumu nedir anlamadım verdi gazı kırmızıda geçti, hemen aradım 155i plaka bu diye polis tamam dedi sorgulayıp bakacaz, yarım saat sonra o araç yanımdan geçti, polis karakolunun önüne doğru gidiyor, yol ordan devam ediyor yani, bende aradım polisi terkar durumu bildirdim bastılar cezayı :queen::queen::queen:
Hormonlu hıyara bol hormonsuz büyük bir hıyar girmiş oldu :cat:
Polis arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :cherry:
Ve son olarak bir olay daha yaşadım, dün düzköy yolunda giderken caddy markalı bir arabayı kullanan hayvan, köpeğe çarpıp kaçtı, köpeğin arka ayağı kırıldı galiba. Hemen durduk, yanımıza başka motosikletli arkadaş geldi, köpeği kenara çektik. Gittim veteriner arıyorum yok veteriner yok, Jandarmayı durdurdum yanımızdan geçiyorlardı durumu izah ettim, yardım ettiler saolsunlar.
Jandarmadaki arkadaşarada çok teşekkür ediyorum :thumleft:
Yanımızda duran motosikletli arkadaşta, durumdan anladı hemen yardıma geldi. Motosiklet kardeşliğinin gücü bu olsa gerek :cat: Başka hiç bir araç durupta ne oldu diye sormadı. O arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Yapacak bişey yok yarın bugün o köpeğin başına gelenler, çarpanın veya mal mal bakıpta geçenlerin başına gelince, onun çarptığı gibi biri ona çarpar kaçar, baktığı gibide millet ona bakar. Yüce Allah adaleti ve iyiliği emrediyor. Bu sözü her cuma namazında dinliyoruz. Adaleti ve iyiliği sağlayan herkezi Yüce Allah korusun, ben o çarpıp kaçanında izleyenlerinde başının öyle bir duruma girmesini asla istemem. Allah hepimizi kazadan ve beladan korusun. Fakat şuna çok inanırım, ne ekersen onu biçersin. Bir söz daha var keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bizi her zaman gören ve izleyen sadece Yüce Allah'tır.