Doyumsuz motor,o deliklerden benim egzozlardada vargüzel sistem dediğin gibi, suyur biryerden tahliye olması gerek.
xt macerası nasıl gidiyor senin.Son durak bumudur daha hedefler büyüyecek mi![]()
Ve egzozların içinde 3 ayrı susturucu var genede kompuresore bırakınca patlama seslerini duyuyosun :queen:
1000kmyi geçti yeni yeni oynamaya başladım 1-2-3.vitesler yanlayarak kalkıyorum ışıklarda herturlu 600luk racing makinayla drag yaparım
Tabi bunların bi bedeli var öle 50liralık benzin alıp 400 km gitmiyo
bi depoyla 230 kmde ışık yanıo 20liralık felan benzin alırsan o ışık hiç sönmüyo :mrgreen:
bugün arkadaştan çanta demirini aldım 660'ın aynında yaptırcam babama baktım demir parcasına 250liraya satıyo Kappa
Gökhan Ve Ahmetciğime Gelsin (Geçen Hafta Riva'da)
bu m3'ler bu sezon biter bu gidişte
Sen bilirsin :rendeer::cat:hocam bugün yine gittim servise tekrar sordum , cbr için rodaj onemli değil , aktive beat spacy cbf felan olsa tamam ama bunda yok öyle bi olay deniliyor.
neyse yinede çok zorlamayayım bari. tabi kendim için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
hyosung mu lan o Orjinal Yamahaaa :queen:Düşe kalka vurdura vurdura gidiyodur:cherry::cherry:
Made İn Fransa :bounce: