Azerbaycan Eurovision birincisi Nigar sahneye Türk bayrağıyla geldi

kim

Temsilcimiz Yüksek Sadakat’in yarı finalde elendiği yarışmada 25 ülke yarıştı. Final gecesinde Azerbaycan’ı temsil eden Ell/Nikki olarak bilinen Eldar Gasimov ve Nigar Jamal ikilisi seslendirdikleri “Running Scared” adlı parçayla toplam 221 puan almayı başardı.

225718_10150246298642975_338097072974_8499120_3759666_n.jpg

Sonuçların açıklanmasının ardından Azeri şarkıcılar büyük sevinç yaşarken, Nigar sahneye Türk bayrağıyla geldi. 43 ülkede 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen ve oldukça heyecanlı geçen yarışma sonunda İtalya ikincilik, İsveç ise üçüncülük sırasına oturdu. İsviçre ise listenin sonunda yer aldı.

izleme için burdan http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150190174773252&oid=29267539825&comments

helal olsun gözlerim yaşardı izlerken bayrağımızı dalgalandırıncaa ALLAH razı olsun...hepsinden.
:rendeer:

bizim elenmemiz sayesinde oldu. Türkler, gurbetçiler azerbaycana oy verdi. anladılarki bizim bayrakla çıktılar helel olsun ::biggrinn::biggrinn

Bence de Türk Grup elendiği için Azeriler birinci oldu :)
Tebrik ederim; ve gurur duydum bu davranısları ile :)

"Tek Millet İki Devlet" diye boşuna dememişler :)
Allah razı olsun kardeşlerimizden :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüksek sadakat'in elenmesi sonucunda Ülke olarak mor ve ötesi olduk.
Lakin bu durumu bi baba yiğit'in Nihat Doğan'a açıklaması gerek...

tüylerim diken diken oldu birinci olduklarında kürsüye gelirlerken azeri bayrağı arkadan gelirken türk bayragı dana kadar en önden geliyordu ve uzun süre o bayrak dalgalandı.türkiye yoktu rezillikti ancak böyle bayrağımızın dalgalanması beni çok gururlandırdı birde azerileri kardeş olarak görmiyen bilmiyen çoğu turkler gerçekten çok ilginçtir.onlarsa bizi kardeş görüp maçlarımıza sanatçılarımıza kadar biliyorlar.helal olsun azeri kardeşlerimize

::biggrinn::biggrinntebrık ederım . artık grupların bır önemı kalmadı . Adam akıllı sanatçılar dururken gündem sanatçılarını seçerlerse tabikide elenir. Ama Azerbaycan'a helal olsun

kim

O bayrak "TÜRK BAYRAĞI" olabilmiş ki, Azeybeycan TÜRKLERİ de o bayrağı alıp çıkmışlar.

88 yıldır TÜRK BAYRAĞI denen, bayrak neden Türkiye bayrağı olacakmış. Sebeplerini de söyle de niyetini anlayalım!!!!

Bunun niyeti belli arkadaşaım boşver anladın sen:wiinkk: ,bırak egosunu tatmin etsin

Motosikleti
750x
O bayrak "TÜRK BAYRAĞI" olabilmiş ki, Azeybeycan TÜRKLERİ de o bayrağı alıp çıkmışlar.

88 yıldır TÜRK BAYRAĞI denen, bayrak neden Türkiye bayrağı olacakmış. Sebeplerini de söyle de niyetini anlayalım!!!!

Bu ülkede Türkler için ayrı, Kürtler için ayrı, Lazlar için ayrı, Çerkezler için bir bayrakmı var?
Ülkemizin Ulusal bayrağı ülkemizin içinde barındırdığı onlarca ırk ve farklı kültürü sembolize etmiyormu?
Bu ülke insanları tek bir Bayrak altında yaşıyorsa, o Bayraga tabiki T.C Bayragi denilecek.
Ama siz Türk ırkından başka ırk beni ilgilendirmez, ben sadece kendi ırkımı ve kültürümü bilirim diyorsanız lütfen bu yaptığım yorumdan alıntı yapmayın. Aksi halde bu konuşmanın sonu tartışmaya gider ve ben bunu istemiyorum.

Türkiye Cumhuriyet'inin Ulusal bayrağını sadece Türk halkına özdeştirmemek lazım. Eğer böyle bir düşünce içindeyseniz bu Ülkede yaşayan farklı ırk ve kültürlerde kendilerine özgü bir Bayrak seçme hakkı doğacaktır.

Yaptığınız yorumu kötü niyetle yapmadığınıza eminim, fakat biraz derin düşünürseniz Ülkenin bölünmesindeki en büyük sebepin bayrak kavgası olduğunu göreceksiniz.

Saygılar.

Hayır kesinlikle Türk ırkından başka ırk beni ilgilendirmiyor demiyorum.

Tam tersine Türk olmakla Türkiyeli olmanın farkını, iç uzatmadan ve tartışmaya mahal vermeden anlatmaya çalışacağım:

"Türkçe konuşan herkes Türktür ne mutlu Türküm diyene"

Yani Türk olmak için genetik yapının aynı olmasına gerek yoktur, kendini türk hisseden herkes türktür. Tıpkı mevlana hazretlerinin "ne olursan ol gel" deyişi gibidir.

O sdebeple bayrağımız kendini türk hisseden herkesin bayrağıdır, yani türk bayrağıdır.

Motosikleti
750x

Tam tersine Türk olmakla Türkiyeli olmanın farkını, iç uzatmadan ve tartışmaya mahal vermeden anlatmaya çalışacağım:

Yani Türk olmak için genetik yapının aynı olmasına gerek yoktur, kendini türk hisseden herkes türktür. Tıpkı mevlana hazretlerinin "ne olursan ol gel" deyişi gibidir.

O sdebeple bayrağımız kendini türk hisseden herkesin bayrağıdır, yani türk bayrağıdır.

Yavuz Sultan Selim döneminden beri bu konu sürekli olarak farklı kesimleri biribirine düşürdü.

İnsanların düşünceleri bir değildir, her ne kadar bu konuda zıt fikirlere sahip olsakta size saygı duyuyorum.

Bu konu hakkında konuşulması gereken birçok şey var aslında.
Ama ben susarsam daha hayırlı olur sanıyorum.

Saygilar.

bu ülke türkiye cumhuriyeti vatandaşlarınındır.
türk olsun ya da olmasın,
kendini türk hissetsin ya da hissetmesin.
nokta
.

yaw arkadaş kürt,türk,amerikan,alman,arap,ispanyol vs vs vs.. hepsi insan değil mi..kimin kimden üstünlüğü war..biraz dünyaya açılın.türk kürt demeden,önyargılı yaklaşmadan diyalog kurun.türklüğün,kürtlüğün ne kadar boş olduğunu,ne kadar saçma olduğunu anlayacaksınız.

kendi tarihimizle,bayrağımızla gururlanmayalım demiyorum ama fazla abartmadan,başkalarını DIŞLAMADAN..şimdi bir ingilize,italyana vs. sorsak o da benim vatanım bayrağım hepsinden üstündür diyecek,herkes kendine göre haklı..

ırk arka planda olmalı.öncelik DÜRÜSTLÜK.ırkçılığın hertürlüsüne hayır...NO RACİSM

biraz geniş,birşeylere bağlı kalmadan,birşeylerle bağdaştırmadan düşünün..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar