bu arada eyüp kardeşim neden forumdaki GT 250 sahiplerine debriyaj ayırmama.boşa geçmeme sorununun kaynağını bildiğini ve sorunu çözdüğünü söylemiyosun ??
yakışıyomu sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------
FELON :depo üstü çanta çok hoşuna gittiyse hediyem olsun sana.
Her bildiğini söylememek lazım. Bunu çok zaman önce öğrendim ben.
Kendi motoruma yaparım ama başkasına yapmam. Yapda demem.
Bu servis işleri ile yıllarım geçti. İnsanlar çok acayiptir. Adamın lastiğine sibop kapağı takarsın 2 ay sonra beyin yanar gelir sana sorar . Hani sen lastiğin sibop kapağını değiştinya acaba onula alakası olabilirmi diye.
Sonra öpermisin sabahamı bırakırsın. Bir motosiklet servisi açıcak akdar donanımım( ki daha gördüklerim sadece yarısı) ve imkanım varken neden öyle birşey geçiriyorum aklımdan sence. Neden kendimi 35 yaşında emekli etmiş olabilirim sence. Bundan sonra aradığım tek şey huzur , bu konuya çok hassasım.
Su akar yolunu bulur demişler. Onun için bırak benim yöntemim bana kalsın. Herkes eski usul devam etsin boş vitese geçirmeye.
Ayrıca forum ortamı nankördür. Fazla kapılmamak lazım. Kendimi eğlendirmek için girersem giriyorum.
Neyse ya boşverrr .
Bir ara motorlarım ı koyacak yer bulamıyordum. Burada daha dün motora binmiş adam gelip bana ahkam kesiyor. 1 yazda motorcu oldum sanıyor. Onlarla mı uğraşıcam yaw. Boşver gitsin. Böyle iyi