ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
yolu biliyorsun
ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
yolu biliyorsun![]()
elimde debriyaj kapak contasıyla bitane yağ filtresi var işine yarıycak olan varsa verebilirim.
motor alırsam bunları isterim :queen::queen:
japon değil sonuçta yedek parça biriktirmek lazım
Bugün avcılar sahilde bi grup vardı 2tane kırmızı siyah gtr bi kaç tane 600lük ve r1.Yunus polisleri takip ediyolardı sonra ayrıldılar.
gtr sürücülerinden birisi bayandı.acaba burdanmı onlar merak ettim
acayip moralim bozuldu keşke sahile inmeseydim 2kere geçtiler yanımdan![]()
temem zor durum hava güzel ama motorsuz olmak adamın piskolojisi bozuyo bilirim o durumu :wiinkk:
elimde debriyaj kapak contasıyla bitane yağ filtresi var işine yarıycak olan varsa verebilirim.
eyüp ün oraya bıraksaydın bi vatandaşın işine yarardı.anladığım kadarıyla amacın zaten satmak değil.
o aklıma geldi uğrayamadım Eyüp Abinin oraya çıkarsam bırakıcam.
aklıma gelmişken bnm motor için çanta demiri yapıyım dıorum baska bir 660'da var ondan sokup demircide felan yaptırılabilir mi var mıdır öyle bir tanıdık işten anlayan ?
Siz daha önce çanta demiriyle uğraşmıstınız diye hatırlıyorum.
acelen varsa başının çaresine bak.
acelen yoksa eyüp kaynak makinası alıcak o zaman hallolur.tabi kendisinede sormak lazım.emri vaki ayıp olur.gerekli ekipman ve gerekli malzeme sağlandıktan sonra yapılmıyacak bişey yok.
yani sonuçta benim alet edavat dağarcığım eyüp le kıyaslanamaz emanet makinayla kendime yaptım bahçede,küçük bi kaynak var birinde fiyatını öğreneyimde uygun olursa alıcam zaten, eyübe bırakırım ihtiyacı olanada uygun fiyattan çanta demiri imalatı yaparız.sonuçta emek bedava olsada elektirik,taş,elektrot para.
beyler tam olarak kac lt yağ alıyor bu motor
Arkamdan konuşmayın beyler![]()
Hissettimtüh o kadarda saklamıştık konuşmaları nası anladın![]()
3 çanta satabilirim uygun fiyata veririm yanlar givi arka 46 lt ixs demirlerini de veririm hafif bi işlemle motoruna tam otururlar istersen tabiHissettim![]()
Çanta demiri ben gt250 için yapmak istiyorum fakat bu motora yakışıcak çanta daha icat olmadığı için şimdilik gerek yok. (özellikle yan çanta) 3 çantalı touring lere oldum olası hastayım.