Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada dene abi motoru zorla şöyle bak masrafına değiyomu ama çok para almışllar yha gerçekten :pr::pr::pr::pr::pr:

480 değil :D 400 e anlaştık zorlarız canını okuyacam :D vuracam kırbacı vuracam kırbacı :D

sende dikkat et eski motor bi yerindne bişeyler çıkmasın lastikler felan çok önemli :D sertleşmiş yıllanmış lastik iyi değildir :D benimkiler 3800 km yol yaptı ama 3 yaşında ve süresi dolmuş gibi sıfır gibi lastikler ama performanslı değil çabuk kayıyorlar süresi dolmuş yani :D teker motorun canıdır hacı :D
az iyice ısınsın havalar alır o tek marşta :D az bişey serin olsa hemen tekliyor çalışırken geri stop ediyor :D

yeterince iyi işçilik yapmış sana :)

pekı şimdi ne değişiklik var sence motorda???

seni tatmın ediyormu yani???

yeterince iyi işçilik yapmış sana :)

pekı şimdi ne değişiklik var sence motorda???

seni tatmın ediyormu yani???

hacı alamadım motoru dün 2 saat yol boşa gittim adamlar kıllık yaptı
gittim geç geldin diyorlar dükkan açık ama motoru depoya koyduk
depo kapalı sahibi kitledi gitti biz elemanız felan eli boş döndüm :pale:
eve giderkende otobüs bozuldu :queen: öyle yedim kafayı

dayanamadım işten izin aldım motoru gittim aldım :p
gömlek kravat kumaş pantolon yardırdım eve doğru
dondum ama motor iyi olmuş 110 u rahat gördü trafik çoktu boşlukta
bi kaptıramadım :cherry: 110 bile yeter :D çıkıyor 10 bin devirlere kadar
biraz kullandıktan sonra bi ayar daha çekeceklermiş hadi hayırlısı ,,
sesi bile değişmiş :D gazı çabuk alıyor sağlam olmuş tam istediğim gibi

dayanamadım işten izin aldım motoru gittim aldım :p
gömlek kravat kumaş pantolon yardırdım eve doğru
dondum ama motor iyi olmuş 110 u rahat gördü trafik çoktu boşlukta
bi kaptıramadım :cherry: 110 bile yeter :D çıkıyor 10 bin devirlere kadar
biraz kullandıktan sonra bi ayar daha çekeceklermiş hadi hayırlısı ,,
sesi bile değişmiş :D gazı çabuk alıyor sağlam olmuş tam istediğim gibi

AGA BENİM ENKAZ BU SABAH BİR İKİ MARŞTA ÇALIŞTI ZORLAMADI BENİ HIZ SENİ TTATMİN EDİYOSA ÇOK GÜZEL BENİM ENKAZ DÜZ YOLDA 4.VİTESTE 100 ÜGÖRÜYO HIZ KONUSUNDA BEKLEDİĞİMDENDE İYİ ÖN KAPORTAYADA AZ BAKIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAYIRLSII :bounce::bounce::bounce:SERKAN USTA SENİN YEŞİL KAÇ YAPIO ŞU AN ORTALAMA

AGA BENİM ENKAZ BU SABAH BİR İKİ MARŞTA ÇALIŞTI ZORLAMADI BENİ HIZ SENİ TTATMİN EDİYOSA ÇOK GÜZEL BENİM ENKAZ DÜZ YOLDA 4.VİTESTE 100 ÜGÖRÜYO HIZ KONUSUNDA BEKLEDİĞİMDENDE İYİ ÖN KAPORTAYADA AZ BAKIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAYIRLSII :bounce::bounce::bounce:SERKAN USTA SENİN YEŞİL KAÇ YAPIO ŞU AN ORTALAMA

iyi iyi :D küçük harfle yaz len :D
benimkide 4. viteste 100 ü rahat geçiyor gaz kestiğinden 100 civarında takılıyordu
şimdi rahat geçiyor 17 dişli varya önde 5. viteste rahatlıyor motor istediğim gibi oldu ağırlıktan
motor mallaşıyo hacı 112 kiloyum :D normal 120 ye yaklaştı bi ara :D yokuş aşşağı yapar artık 130 :queen:

15 dişliyi taksam aslında kasmasa motoru :D belki öyle daha yüksek hızlara çıkar çünkü
ağırlık bide dişli olayı belki kesiyordur motor o kadar zorlanıyoki son gaz olayı iyice açılmış
önceden son gazda gaz daha az dönüyordu karbüratör gıcır gıcır ya epey bi dönüyor gaz :D

iyi iyi :D küçük harfle yaz len :D
benimkide 4. viteste 100 ü rahat geçiyor gaz kestiğinden 100 civarında takılıyordu
şimdi rahat geçiyor 17 dişli varya önde 5. viteste rahatlıyor motor istediğim gibi oldu ağırlıktan
motor mallaşıyo hacı 112 kiloyum :D normal 120 ye yaklaştı bi ara :D yokuş aşşağı yapar artık 130 :queen:

15 dişliyi taksam aslında kasmasa motoru :D belki öyle daha yüksek hızlara çıkar çünkü
ağırlık bide dişli olayı belki kesiyordur motor o kadar zorlanıyoki son gaz olayı iyice açılmış
önceden son gazda gaz daha az dönüyordu karbüratör gıcır gıcır ya epey bi dönüyor gaz :D

İyi abi b ırak ettiğim masrafı alabildiysen çok iyi
benim n73 dijital fotoğraf makinesi var o telefonun şarj cihazı bozuldu o yüzden foto çekipte atamdım ama yarınna atabilrirm bakalım hayırlısı ama glmek yoq ön kaporta biraz dökük :D

İyi abi b ırak ettiğim masrafı alabildiysen çok iyi
benim n73 dijital fotoğraf makinesi var o telefonun şarj cihazı bozuldu o yüzden foto çekipte atamdım ama yarınna atabilrirm bakalım hayırlısı ama glmek yoq ön kaporta biraz dökük :D

telefon değilmi o :D n73
koyda bi görelim yaratığı bende yarın yıkayacam :D
bu sefer çift ayakta yıkayacam :cherry:
gıcır foto çeker koyarım :D

telefon değilmi o :D n73
koyda bi görelim yaratığı bende yarın yıkayacam :D
bu sefer çift ayakta yıkayacam :cherry:
gıcır foto çeker koyarım :D

he abi telefon yazdım orayada zaten anca o var bizde 3.2 mp ama güzel resim çekiyo gerçekten bende yıkarım belki yarın gerçekten ok pis :D bakalım bu akşam işe gitcez et sıyırmaya yarın saat 12.00 da gelrim buraya hemen hemen
hayırlsııyla kazasız belasız geliyimde motorlada gezicem çalışma sıkıntısı düzeldi gibi:cat::cat:

120 düzde rahat,,
130 zorlayınca,
rampa aşağı basınca 140 vuruyor,
dahada çıkacagını sanmam belkı 145 :)
o kadarda zorlamanın anlamı yok ama,
istedıgım an 120 yaslıyor,
motorlar 5,10 bınlerden sonra kendılıgınden hız artacaktır,
malum artık rulmanlar dahı yer tutmaya baslıyor ve çok rahat harekete başlıyor,
tabı sonrasındada km rulman ömrünü dolduruncada rulmanı dağıtıyor :)
aşırı zorlamak iyi değil yani...

hacı bu motor 140 yapsın diye 20 kilo bile veririm :D :queen:

az bi zaman geçsin temmuzda felan bu açı khava filtresi ile yeni aynalardan alıcam buna :D ecik modlansın

motor iyi güzeldi çalıştırdım tak tuk tak tuk rölanti sallanıyor aşşağı yukarı egsozlardan bir kalıın ses geliyor köşeyi dönünce herkes bakıyo ustayı aradım sabah götürücem stop edip duruyor yolda ısınana kadar stop etmeye çok yakın
ya ben 5000 6000 devirde çok yüksek hızda çalışırdı motor şimdi sanki 7000 devirde ama 3000 gibi çalışıyor bi ayarsılık var sallanıyor motor

sanırım dişli grubunu oturturken veya egzantrık dıslısını oturturken pullardan bırını yerlestıremedıler,
neyse yarın ayrıntılı yazarsın,
inş sıkıntılı bısıy değildir,
bu arada sakın 5 kurus verme tamırcı hatası sonucta...

120 düzde rahat,,
130 zorlayınca,
rampa aşağı basınca 140 vuruyor,
dahada çıkacagını sanmam belkı 145 :)
o kadarda zorlamanın anlamı yok ama,
istedıgım an 120 yaslıyor,
motorlar 5,10 bınlerden sonra kendılıgınden hız artacaktır,
malum artık rulmanlar dahı yer tutmaya baslıyor ve çok rahat harekete başlıyor,
tabı sonrasındada km rulman ömrünü dolduruncada rulmanı dağıtıyor :)
aşırı zorlamak iyi değil yani...

SERKAN ABİ SANA BİŞİ DANIŞCAM BU BENİM RACERİN ÖN KAPORTA SORUNLU ÖN CAM yani siperlik , FAR BİDE O FARIN ALTINDAKİ SİYAH ALT SAKAL BEN BU ÖN CAMIN FİYATINA BAKTIM KURALKANDA 71 TL YAZIO AKLIM UÇUKLADI RACERS NİNKİNE BAKTIM O 18 TL CİVARI BEN BU ÖN SİPERLİĞİ S MODELİ alsam aynı zmanda farıda s modeli taksam uyarmı eski racer e abi okursan şöle net bi cvp veriver veya sadece ön camı s alsam olur mu sana göre hangi parçalar uyar bana bi bilgi versen ona göre parça siparişi vericem:silent::silent::silent:

hiç bir bilgim yok o konuda,
denemeden bılemessın,
deneme fırsatım olmadı cunkı benım,
fakat ilk fırsatta deneme yapacağıma emın olabılırsın...

sanırım dişli grubunu oturturken veya egzantrık dıslısını oturturken pullardan bırını yerlestıremedıler,
neyse yarın ayrıntılı yazarsın,
inş sıkıntılı bısıy değildir,
bu arada sakın 5 kurus verme tamırcı hatası sonucta...

dişlileri felan hiç sökmediler bildiğim kadarıyla serkan usta
sabah kalktım şüpelendim tüm benzini döktüm bi kısmını aldığı kadar kaba koydum
sonra benzin bitti içinde tek tük vardır giderim dedim benzinliğe hacı az bi gittim hemen bitti acaip çok yakıyor bu ara :D elimle ittim benzinliğe temizlendi içi
sonra aldım bi benzin düzeldi .
ankaranın kötü semtidir ulus sulu benzin koymuşlar şüpelenmiştim
lanet herifler
motor çok iyi şu durumda
serkan usta satılırsa satıcam şu anda hiç bi sorunu yok

ama senden bi yardım istiyorum bana orta fiyatlı yada kaliteli parası pekte önemli değil bi ön teker önerirmisin teker çok iyi ama az böyle dişleri çatlamış gibi ben çok takarım böyle şeylere

sana zahmet nerden alırım temin ederim ?

hiç bir bilgim yok o konuda,
denemeden bılemessın,
deneme fırsatım olmadı cunkı benım,
fakat ilk fırsatta deneme yapacağıma emın olabılırsın...

ya abi araştırsan haber versen ona göre alcvam parçaları akşam resim atcam hurdadan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:14 ----------

serkan abi ya şu km satini değiştircem bildiğinm ikinci el varsa farketmez bana link atsana her siteden olur!!!!!!:silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------

enkaz
hurda :D
cezet

alın size hurda resimleri yorumlar neler 700 tl fiyatı nasıl

Son düzenleme:
Merhaba ,
az önce göstergelere led taktım inersem resim çekerim süper oldular :cherry:

emre tekrar tekrar kazasız belasiz binmeni diliyoruz :D hayırlı olsun

motora 2 tane alıcı çıktı az bi tekliyor rölantide

Serkan usta hava filtresini söküp yandaki kapakta 20 civarı delik açmışlar sence amaçları neydi ?
bu karbüratör değişince sibop ayarlanıcak dedi doğrumudur siboplar ayarlanınca düzelicek mi ?
siboplar zaten ayarlıydıda mesela 4-5- kez normal çalışıyor sesi arada 1 kez stop etcek gibi düşüyor rölanti sebebi nedir ?

en kısa zamanda gerçek sağlığına kavuşursa görüyüce çıkarıcam düz 2000 istedim onca şeyden sonra alan olursa vericem yoksa bi ön tekere taktım alıp devam edicem :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

12341.jpg

12349.jpg

[/SIZE]

[/COLOR]serkan abi ya şu km satini değiştircem bildiğinm ikinci el varsa farketmez bana link atsana her siteden olur!!!!!!:silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------ıl

bu var sahıbındende,
fakat sanırım nete gırmıyor,
telden irtibat kurmaya calışırsan iyi olabılır...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...motosiklet-racer-200-km-saati-22726844/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar