Burun ameliyatı Olan varmı ?

iyi günler arkadaşlar benim burnumda kırık var lisedeyken arkadaş kafa attmıştı kırlmış :queen: yavaş yavaş tıkanmaya başladı zor nefes almaya başladım birazda direği eğri gibi:cyclopsan

Benim sorum şu iğneden bile korkan biriyim ameliyat olmaya karar verdim ama lokal anesteziylemi olayım genel anesteziylemi olayım karar veremedim daha önce ameliyat olan varmı varsa ne yapmam gerek sınavlar bitince hemen gidip olcam.. Özeldemi olayım devlet hastanesindemi onuda araştıyoryorum hayırlsı artık çok taktım kafaya :pale:

Benim burnumda kemik fazlaligi vardi ameliyatla alindi ben local anesteziyle oldum ter sucuk icinde kaldim catir catir kirdilar olabiliyorsan genel anestesi ile ol ama soyle bir sey varmis uyuttuklari zaman kanama olura onu durdurma zorlugu cekilebiliyormus tabi ne kadar dogru bilemem

Benim burnumda kemik fazlaligi vardi ameliyatla alindi ben local anesteziyle oldum ter sucuk icinde kaldim catir catir kirdilar olabiliyorsan genel anestesi ile ol ama soyle bir sey varmis uyuttuklari zaman kanama olura onu durdurma zorlugu cekilebiliyormus tabi ne kadar dogru bilemem

geçmiş olsun bende lokalden korkuyorum sonuçta bilincin açık oluyo diğerinde uyuson ama kalkamama riski var diyolar kafam çok karışık napcağımı şaşırdım :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim amca gil oldu burundaki kenik kırıkları doldurmuş nefes alamıyordu ameliyat oldu 1 haftada ayağa kalktı burnuna bi hortum sokuyorlar fln...

kolu kırdım ameliyat oldum oturtamadıkları için.içeriye alıyolar iğneyi yapıyolar.şimdi ne olacak lan diyene kadar gözler kayıyor çıkıyosun ameliyattan feci acılar içinde.ameliyattan korkma.çıktığında hissedeceğin acıdan birazcık korkabilirsin :)

kolu kırdım ameliyat oldum oturtamadıkları için.içeriye alıyolar iğneyi yapıyolar.şimdi ne olacak lan diyene kadar gözler kayıyor çıkıyosun ameliyattan feci acılar içinde.ameliyattan korkma.çıktığında hissedeceğin acıdan birazcık korkabilirsin :)

narkozu boyuna kılona gore mı verıyolar değilmi bide ığneyi nerenden vurdular koldan mı ? Sanda geçmiş olsun bu arada :rendeer:

cüneyt abi ben oldum hem sinüzit hem kemik alındı.pek zor değil ben uyutulurak oldum hiç bişey hissetmedim.aynı şekil geceleri uykuda nefes alamıyordum şuan rahatladm sayılır.ilk 2 gün biraz yemede içmede zorluk çekersin bu kadar

cüneyt abi ben oldum hem sinüzit hem kemik alındı.pek zor değil ben uyutulurak oldum hiç bişey hissetmedim.aynı şekil geceleri uykuda nefes alamıyordum şuan rahatladm sayılır.ilk 2 gün biraz yemede içmede zorluk çekersin bu kadar

tamam o zman genel anestesi ile olayım uyutsunlar ne yaparlarsa yapsınlar misali :queen: inş.güzel ve orjinal olur:queen: motorcu yorumumuzuda katalım:p

F54

bizim bi arkadaşistanbul da özel bi hastanede oldu biraz tuzlu oldu ama adam çok meşhur iş bilen bi doktor olduğu için prof a gitmedi ona oldu 5000 tl yi fakat mükemmel genel anestezi yaptılar 5 saat sürdü çıktı sabah taburcu ettiler eğer paran varsa özele git ilgi alaka bilgi devlet hastanelerinde fazla önemsemiyorlar bence

Öncelikle geçmiş olsun.Kuzenim 7 yıl önce burun eti ameliyatı oldu.Araştırma hastanesiydi.Anestezi uzmanı seninle ön muhabbet ediyor,hangi diziyi izliyorsun,hangi motor modellerini seviyorsun:) zaten cevap veremeden bayılıp gidiyorsun:mrgreen:Sadece 1 gece hastanede kaldı.Ama ben ertesi gün geçmiş olsun hediyesi olarak güzel bir parfüm aldığımda maalesef kokusunu alamadı.Ama sonrası 1 hafta içinde topladı.Karar senin,uyumak istiyorsan uyu,ya da lokal anestezi...Çok büyük geçmiş olsun,ameliyat sonrası bizleri yine bilgilendir:)

Öncelikle geçmiş olsun.Kuzenim 7 yıl önce burun eti ameliyatı oldu.Araştırma hastanesiydi.Anestezi uzmanı seninle ön muhabbet ediyor,hangi diziyi izliyorsun,hangi motor modellerini seviyorsun:) zaten cevap veremeden bayılıp gidiyorsun:mrgreen:Sadece 1 gece hastanede kaldı.Ama ben ertesi gün geçmiş olsun hediyesi olarak güzel bir parfüm aldığımda maalesef kokusunu alamadı.Ama sonrası 1 hafta içinde topladı.Karar senin,uyumak istiyorsan uyu,ya da lokal anestezi...Çok büyük geçmiş olsun,ameliyat sonrası bizleri yine bilgilendir:)

teşekkür ederim arkdaşım güzel dileklerin için salı günü doktordan araba aldım acil doktoru ona söledim amelyat olacğımı araştıryo oda hangi doktorun iyi oludğunu o hangisi derse ona olcam artık şimdi 2.vizeler var finallerden sonra yatcam bıçak altına artık :)

korkmana gerek yok

ben oldum. bir yıl önce. ameliyatı istediğin hastenede yapabilirsin. ama burada doktorun çok önemli. tecrübeli bir doktora gitmeni tavsiye ederim. ameliyat 1 saat kadar sürüyor. akşamına eve çıkıyorsun. çok sıkıntı olacaksa genel anestezi yaptır. ama bence gerek yok.

Ben 2 defa oldum8 yasindayken geniz etinden 18 yasi da da kemik duzeltmeden 2 si dede narkozla oldum 5-6 saniyede uyyorsun hic bisey gormuyor hissetmiyorsun yoksa haytta ameliyat olamazdim. Gecmis olsun

genel anestezi ile yaparlar.5 yıl oldu gireli ya koldan yada bilekten veriyolardı net hatırlamıyorum inan.ama arkadaşların söylediğine göre benimkinden daha rahat bir ameliyat geçireceğiniz kesin :)
şimdiden geçmiş olsun dileklerimle..

Başa yapılan ameliyatlarda genel anestezi uygulanır.

Bende bi ara burun ameliyatı olucam ama bakalım ne zaman. :p

Ameliyatın gayet basit rahat olabilirsin.
Ben kendim aynı ameliyatı olsam lokal anesteziyi tercih ederdim ama eğer endişen çok aşırı fazlaysa genel ol.
Kesin olarak diyebileceğim tek bir şey var o da;
Çok başarılı bir cerrah tarafından, kaliteden ödün vermeyecek bir özel hastanede ameliyat olmayacaksan asla özel hastahaneyi seçme. Kullanılan malzemeler genelde çok kalitesiz, adamlar maliyeti düşürmek için elinden geleni yapıyor. Bence en temiz hizmeti üniversite hastaneleri veriyor.
Geçmiş olsun.

Ben 6 sene üniversite hastanesinde ameliyathanede çalıştım. bencede üni hastanesi secmelisin. Hatta izmirde olacak olsaydın sana isimde verebilirdim. Ameliyatında fazla korkulacak bişey yok genel anestezi ile yaparlar, salona girdiğini ancak hatırlarsın. Yalnız ameliyat sonrasında burnunun içinde tampon olacagı için yaklaşık bir hafta sadece ağzından nefes almak zorunda kalacaksın. Şimdiden geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar